Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
http://i.imgur.com/xSywUmY.png
Brat disleksicni!
Znaci nece dolaziti lol
Pa normalno da prica sa cokijem kad je vlasbik naseg privatnog kluba iz zeleznika. Neka dule sebi kupi klub pa nek prica sa gospodinom djilasom
Utakmica že biti samo 3.
KK Partizan - Efempe Diva Telekom Železnik 3:0.
Ali pseto, djilas rekao da prica samo sa predsednicima. Nek bude coki precendik pa nek prica s njim koliko hoce.
A tekme ce biti bar 4, moramo brata Zoa da ispostujemo. Mislim, ispostovace ga KK,al red je da dodje u pun Pionir, a i trebace nam jos jedan za peglu posto ce ove mukice isfrustriane opet da pocnu da biju kad gube
Hoces neku opkladu?
Ćoki je vlasnik.
CILOVANJE EFEMPEOA
A dobro se secam da su to leto kad su ih izbacili sa marakane odbijali da izvestavaju za zvezdinih priprema i da nije bilo nikakvih vesti o transferima zvezde. Da li je sukob resen-ne znam ali je tako bilo.
Ne kazem ja da ne treba da izvestavaju o Zvezdi,al procitajte malo tekstove o jednima i drugima, pogledajte zastupljenost broja clanaka, i na kraju, velicinu tih tekstova i koja mesta u novinama zauzimaju.
Hocu opkladu, preciziraj? Samo sto nema cokija na avatirima niti nicega sto ima veze sa njim
Možda bi mogla da otključa ona tema što služi za paljenje vatre Džoni, da ne zatrpavamo Zvezdinu i Partizanovu.
A koje zatrpavanje, vidis da umro sajt, cak i govna o tudjmanu i drazi su bolja od fora sa stricevima, strajku, skecevima i banovima
Ma nije ovo neka frenkvencija govana uopšte. Može ovako da se piči.
Ma dobro Gazi, nego što će večeras oko devetke početi potpala za utakmicu, pa je bolje da se onda sve roka na onu temu.
pa nek pocne jebo ga ti :D ljudi smo, moramo se mazati govnima
Ma neka pršće, izdržavale su ove teme i gore navale.
Pitao sam dzonija za opkladu ali ono moze ko oce...
Coki je vlasnik kk czt fmp a vlasnik je mnogo ozbiljnijq funkcija od predsednika i prema tome djilas prica sa njim. Dulo je trener i predsednik sd partizan i kao takav moze biti uklonjen u roku od dva sata jer takve su im mogicnosti
Coki vlasnik-dulo gowno-djilas novi most delija
Nemam ništa protiv mazanja govnima, nego da to radimo na temi koja je zbog toga i otvorena svojevremeno. Ne mislim da se otvara odmah, ovo nije još uvek ništa, ali kapiram da će početi haos za nekoliko sati.
Što novi Đilas?
Pa on je još u onom čuvenom Vatrosprem kupu pokazao sve.
A Možeš da pričaš šta hoćeš, Dulo je Đilasu i Ćokiju jednom rečenicom ugurao kurčinu od 31cm.
Što je najjače samo je okrenuo strelicu. Ništa drugo.
A sto se tice zurnala da si ga kupovao kao sto vetovatno nisi znao bi da poredak strana(jer je kod njih na svakoj strani jedna tema kada je fudbal u pitanju) ide reprezentacija(ako ima ista o njoj), trenutni sampion na trecoj(ako se racuna naslovna kao prva) pa onda vicesampion pa ostali do zonskih liga i petlica. Osim ako za jedan od dva kluba ili repku nemaju neku bombasticnu vest onda ona ide na zadnju stranu kako bi privukla kupovinu a i u boji je.
Sto se kosarke tice ide prvi onaj za koga imaju nesto da objave a nekad i gurnu oba kluba na istu stranu
Nisam ja rekao novi djilas nego "djilas novi most"
Fora je zapravo u tome što u prvobitnom saopštenju Dule uopšte nije potkačio Ćokija. Rekao je ono što je očigledno, da lik fura interese svog kluba. Zato se Ćoki i nije oglašavao, ali je Đilas progovorio.