molim reziju da nadje snimak gde se dva centra grade bez kontakta.
Kako to mislite nema?
I molim vas, prestanite sa tom floskulom "ispiranje mozga" zato sto
1. dobijate klipove sa RSB foruma na osnovu kojih imate argumente
2. ne znate razliku izmedju dobre odbrane i faula
i poslednje,ali i najvaznije
3. navijate za cokijev privatni klub a vodite sa mnom raspravu oko Partizana. U kosarci.
Sto se tice vlasnicke strukture, nakon intervjua predsednika Crvene zvezde Telekom, Milosa Ninkovica, u kome istice da nije pozivan na sastanke borda ABA, te pominje pravne akte, registre i APR, u Sloveniji isticu da klub na cijem je celu Ninkovic, kao pravni naslednik FMP-a, pod cijem maticnim brojem i igra, nema akcije ABA, vec Crvena zvezda sa Malog Kalemegdana, iako se ne takmici u ABA, poput Splita i Bosne.
Navijajte bre za koga hocete bole me kurci bicete jebani svakako u finalu sada a sledece godine ocekujem jos veci stepen ludila i masovno skakanje sa novog kineskog mosta sto vucic pravio
Tuyno je što ni nakon 14 godina, yveyda neće osvojiti trofej. Možda neće ni Partizan ali jedini osvajač može da bude KK Čovketova Filijala / FMP fjužn.
Sta se ti kravojebu rasprdeo ovde? Gde si bio kad smo vam gasili klub?
Bio sam isto gde i sada verovatno u nekom kaficu sedeo i pio pivo/spricer. Nisam sigurno kukao i plakao po raznoraznim forumima znojio se i velicao umno obolele ljude
Ljudi, a kako bi bilo da odjebete sa tim da dramim? Kome sam se od vas obratio? Jel mozda ocekujem da me neko sledi? NE.
Zato odjebite u troskocima.
Svaki taj izraz koji upotrebite za nas ste diplomirali za ovih 13 godina. Od drame, laganja, izvrtanja, izmisljanja, omalovazavanja, paranoje i na kraju do izvrtanja istorije.
Gaz ti baš cepas iz krajnosti u krajnost jbg.
Čović je lopov i mafijaš.
Kad bi umeo ti da kazes za Duleta da je puko i da je njegovo trenjiranje proslo vreme mnogo bolje bi ti bilo lepi. Mnogo vas je zadužio Dule a to ne treba da znači da sad treba da vas uništi. Ko sekta ste brt. Bogdan kad da 30 Zvezdi ranije ja kažem u majku mu jebem al bar će da kida za Srbiju. Taj neki pravac. Nemojte kukati jbg. Nije predglavu da ne uzmete pored ovoliko jače Zvezde, skontaj to i navikni se da ste 5 dina sledećih bez trofeja. Mi smo duže bili nemoj biti pička
Čista odbrana, nema tu šta.
molim reziju da nadje snimak gde se dva centra grade bez kontakta.
Kako to mislite nema?
I molim vas, prestanite sa tom floskulom "ispiranje mozga" zato sto
1. dobijate klipove sa RSB foruma na osnovu kojih imate argumente
2. ne znate razliku izmedju dobre odbrane i faula
i poslednje,ali i najvaznije
3. navijate za cokijev privatni klub a vodite sa mnom raspravu oko Partizana. U kosarci.
најновији спонзор кк партизан
http://i.imgur.com/J6pI98b.gif
мерима његомир крушевац
https://www.youtube.com/watch?v=RbAmUs8_r7I
Evo vam ukratko objasnjeno zasto necu navijati za repku
Nemam ti pojma ja navijam za fmp a vi ste malene pickice koje kukaju.
I dulo je prso a polako i vi idete u kurac.
Ti vucicupederu ne, ti si prso odavno.
Gazimudo, smaras previse
Глупи цигани, смарате превише
Cmarni ovo je njihova tema brt
Navijajte bre za koga hocete bole me kurci bicete jebani svakako u finalu sada a sledece godine ocekujem jos veci stepen ludila i masovno skakanje sa novog kineskog mosta sto vucic pravio
Tuyno je što ni nakon 14 godina, yveyda neće osvojiti trofej. Možda neće ni Partizan ali jedini osvajač može da bude KK Čovketova Filijala / FMP fjužn.
pseto88
nisam ja pseto navijac zvezde, vec partizana, ali jebeno drame kao neke pickice, pogotovo gmudo
Bio sam isto gde i sada verovatno u nekom kaficu sedeo i pio pivo/spricer. Nisam sigurno kukao i plakao po raznoraznim forumima znojio se i velicao umno obolele ljude
Izvini cmarni onda, pomesao sam
Ljudi, a kako bi bilo da odjebete sa tim da dramim? Kome sam se od vas obratio? Jel mozda ocekujem da me neko sledi? NE.
Zato odjebite u troskocima.
Svaki taj izraz koji upotrebite za nas ste diplomirali za ovih 13 godina. Od drame, laganja, izvrtanja, izmisljanja, omalovazavanja, paranoje i na kraju do izvrtanja istorije.
Kako se bre ljudi ne umorite od raspravljanja?
Gaz ti baš cepas iz krajnosti u krajnost jbg.
Čović je lopov i mafijaš.
Kad bi umeo ti da kazes za Duleta da je puko i da je njegovo trenjiranje proslo vreme mnogo bolje bi ti bilo lepi. Mnogo vas je zadužio Dule a to ne treba da znači da sad treba da vas uništi. Ko sekta ste brt. Bogdan kad da 30 Zvezdi ranije ja kažem u majku mu jebem al bar će da kida za Srbiju. Taj neki pravac. Nemojte kukati jbg. Nije predglavu da ne uzmete pored ovoliko jače Zvezde, skontaj to i navikni se da ste 5 dina sledećih bez trofeja. Mi smo duže bili nemoj biti pička
Gazo ne srdi se pomažemo ti. Želimo da svi zajedno navijamo za Srbiju. Isti smo samo nas boje djele