KK Partizan

1. Dajte kera onog e

2. Hahahah, Žofri skečer.

3. A sta izdele se izmedju sebe opikaju tekmu cisto da zofri ne dolazi bezveze

4. Ne moze, kaznjeni su, igralo bi se bez publike.

5. Hahahahahahahaaha

6. nek odigraju 2 zbog kolege, ionako su preplaćeni

7. Nek igraju protiv akojona gagica i muslija

8. pa eto, može i žofri igrati... ustvari, možda je on na to i mislio

9. Čitam nešto po netu, i vidim da bi Milutinov mogao da bude negde oko 28, 29, 30 pika, a kao najverovatnije mesto mu se predviđa 31. pik. To mu dođu, Boston, Bruklin i GSW, a kažu da je Minesota(31) najverovatnija destinacija.

U svakom slučaju ja bih voleo da ga vidim još jednu sezonu kod nas, taman da nabaci još koji kilogram, i da odigra sezonu sa krštenim plejom koji ume da udeli asistenciju. Znam da od ovog drugog nema verovatno ništa, ali ono lepo je nadati se pleju, nije kao da ga čekamo od novembra 2013-te. lolo

10. Nema nista od Milutinova.
    Za pleja se kao pominje onaj Florens iz Zadra al to mi deluje kao nerealna opcija, mada opet, nije ni on bas prvoklasna roba. Em sto je kratak, em sto i nije igrao neko ozbiljno takmicenje.
    Muric je danas operisan i kako stvari stoje posto ce oporavak dugo trajati, ostace kod nas, nesto u fazonu Bertansa.
    Njegovog buraza valjda isto merkaju al mislim da je to samo ako ne dobije nijednu drugu ponudu.

11. To za Eda sam pročitao na par mesta. Izgleda da on nije zalečio ni prvu povredu ramena kako treba, i zato su ispale ovakve komplikacije(ovaj deo nigde nisam pročitao, samo pretpostavka).

Ne znam što misliš da Milutinov ne može da ostane kod nas, pogotovo što će se igra bazirati na njemu ako ostane, naravno uz pleja koju ume da odigra pik&roll/pop. Ako se ne dovede adekvatan plej, bolje je da ga ne mučimo i da ga pustimo. lolo

Imaće najviše prostora za igru kod nas, sigurno 30 minuta po utakmicu. Jeste da može dobiti unosnije ponude iz inostranstva, ali mislim da nije toliko nerealno da ostane, pogotovo što nije imao sezonu kao Peković kada je odlazio, kada su se timovi utrkivali da ga kupe.

12. Zato sto je jedini kog mozemo da naplatimo. A i realno, pokazao je kvalitet za EL, nema potrebe da ga mucimo sa EK i ovim domacim i regionalnim cirkusom.

13. Ne vidim razloga zašto moramo da ga prodamo, ne mislim da toliko gori pod nogama. Ali sve će se znati kroz mesec dva, mnogo toga će zavisti i od ambicija kluba. Ako hoćemo bilo kakav rezultat, mislim da ne ide nigde.

A za ovaj EL kvalitet, nije ga pokazao, tačnije pokazao je na par utakmica da može da odigra na EL nivou, ali nije imao kontinuitet(dobro, ovo se velikim delom odnosi i na to da nema pleja) u igri. Ne vidim po čemu bi mu još jedna sezona štetila. Mogao bi da igra EL 10-15 minuta u timu kojem su najveće ambicije slučajni plasman u TOP 16, samo bi kod nas imao veliku minutažu(da igramo EL).

14. Milutinov ide sigurno, jedino za njega pare mogu da se uzmu. Brate ako Dino dođe da pravi društvo bratu, imaćemo najjači par panjeva u ligi a i šire.

15. Mogao bi da igra EL 10-15 minuta u timu kojem su najveće ambicije slučajni plasman u TOP 16, samo bi kod nas imao veliku minutažu(da igramo EL).

Aj brt nemoj sad preterivati, decka cene oko 30og pika ove godine.. Kad je mogao Zoric da igra celu sezonu u Feneru, moze i Milutinov.
    Da ne pricamo da je jos mlad a da su centr najskuplja roba u Evropi.
    Lagano moze sledecu godinu da bude drugi centar BILO GDE, a one tamo vec prvi.

Ni ja nisam odusevljen drugim Muricem (ovaj nas je pokazao napredak u finisu sezone u odnosu na pocetak kad je klasicna volina bio) al kad pogledam da nam idu i Tepic i Milosav, i Pavlaka i Macvan i Milutinov, onda daj bar nesto sto je starije od 20 godina a da je igralo ABA ligu.

Pominje se i Zagorac, zatim i onaj Nastic, al mi malo verovatni i jedan i drugi

16. Zagorac je lolcic

17. Nista manji od Dangube. Zato je bitno ko je trener

18. I da ostane dulo ne vidim gde je tu misko da bi vam dao zagorca

P.s. jebo ti kosarku kad je bukvalno takva spika-DA VAM MISKO DA IGRACA KAO DA SU PAPRIKA

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.