KK Partizan

1. pseto88
    Direktor i ja u grupi a ti i vucicpeder sami hahahahaha

Boxer, Rasni, azza, shomy i vas dvojica. Ako cemo TRANSPARENTNO.
    Ako necemo, onda jebiga coki legenda

2. :brojenaprstedalijegazimudodobronaveo:

3. Pa evo prosla strana nas cetvorica samo dva na dva jbg to sto deluje kao da nas je vise to je jer smo jaci. Coki legenda ili dulo legenda hmmmmmmm ne mogu se odlucim ne umem da od dva zla biram manje

4. U stvari ipak umem coki legenda jebi coki glupe grobare

5. A sad se meri po stranama? :)
    hahaha ok, da znam. Trebace mi taj kriterijum sigurno nekad.

6. A ok i ja sam uleteo bezveze, ali kad pročitam da Vujošević predstavlja jedinu opoziciju, da je psiholog i pedagog, povraća mi se na dupe. Svako ko tvrdi da on nije lud ima ozbiljan problem.

7. Isto kao i svako ko je u stanju da NAVIJA (ne ono simpatise i slicno nego puni arene i pionir) klubu koji nije njegov samo zato sto moze da pobedi rivala nakon 15 godina

8. A sad se meri po stranama? :)
    hahaha ok, da znam. Trebace mi taj kriterijum sigurno nekad.

pa poslednja strana pretstavlja valjda poslednjih sat-dva ili koliko vec smatras da sa nekim ucestvujes u nekom razgovoru. Ili da odgovorim onima sto su pre 4god pisali gluposti? Dzaba se trudis brate nisam ja u fazonu lupanja gluposti tipa direktiva pa posle da se vadim

9. Mislio sam na pricanje o temi DULO-COKI al u pravu si, ipak je broj autora po stranici (koju izaberes po zelji) ipak bolji kriterijum

10. Gaz brt. Ajd nemoj više iako je vaša tema. Dule je psihopata gajbi a ovamo sporcki direktor. Pa gde je davio čoveka i pravio milion sranja? U dnevnoj sobi?

11. Da sam napisao na 673-oj pa ajde ali sam lepo rekao poslednjoj. Uostalom cak i da sa cele teme vidimo koliko ima kojih ne bi bilo cudno da ima vise cigana jer cigana, pazi sada, ima vise. Ja kapiram da vas dulo navikao na nelogicnost i iakrivljenu stvarnost ali neke osnove se moraju postovati jbg

12. PSETO REKO VIDI ZADNJU STRANU HAHAHA JOR ARGUMENT IZ INVALID JA SAM U PRAVU TRALALALALALA NE CUJEM TE NISTA TRALALALALA JA SAM U PRAVU

13. haha asmo vas jebali ove sezone jos vas boli guza jbg bice bolje kada ukradete pare
    KO NEKRADE NEMA COKOLADE JBGGGG

14. Boxore, on je davio Bogdana od kog je napravio igracinu i obezbedio mu lagodan zivot kakav ima mozda 0,1% ljudi na planeti.
    Uz to, izvinio mu se javno, i rekao da je svestan da je pogresio. Na kraju krajeva, Bogdan mu je oprostio i ne goni ga krivicno.

Sa druge strane, coki ode sa svojim gorilama, iznabada coveka koji NE SME da se brani, a onda kad dobije tuzbu ne sme da se pojavi na sudu ko picka uz to demantujuci dogadjaj.

Stvarno su isti, Nema sta.

A tih "milion sranja" mislis na tehnicke greske zbog protesta sudijama? Pa jebiga, coki kad pise pisma cedeviti i preti gasenjem aba lige vama je to demokratski cin. Jel treba da napomenem da to radi iza kulisa a ne pred 7000 dusa u Pioniru i ko zna koliko pred televizorima?
    Da neces mozda da kazes da je Vujosevic kriminalac privatno?

15. U kakvi argumenti. Ja sam te rodio ja ću da te ubijem. Nelol brt. Bogdan je talentovan isti kurac da je bio kod mute jbg. Dobro ne bas kod njega lolo šta god da je nije ok da ga blamira i znaš to dobro. Pišam se ja na izvini posle. Nije ga gonio krivično, hah. Pa zamisli da jeste jbg

16. Samo jedno pitanje Gazi, da li misliš da u Partizanu nema kriminalaca, i da ih nije do sad bilo? Možda to nije Vujošević, ali za ovo psovanje, štipanje i davljenje bi svaki trener bio sto puta izbačen iz lige do sad. Neko njega štiti i to i on zna, pa je krajnje licemerno da proziva druge kriminalce kad je i sam u kontaktu s takvim ljudima.

17. A da li mi ovde vodimo polemiku o tim ostalim kriminalcima ili o Duletu i covicu?

Ajde bre ako se prica o necemu, budite konkretni.

Kao sto za proslonedljnu bruku na Vracaru argument nije "i Partizan namesta" tako isto za ovu pricu nema apsolutno veze sa tim "da i u Partizanu ima kriminalaca"

Stvarno brate, stipanje sudija, mnogo strasno. Eno Nelson prevrnuo govnara milutinova na glavu pa nije ni tekmu suspenzije dobio,a ne zabranu takmicenja.
    Eno u sloveniji ili hrvatskoj neki lik nabo sudiju u glavu u Evrokupu, i nikom nista, dobio klub kaznu cini mi se 3 tekme i ajmo dalje. A pritom je i Vujosevic propustio utakmica i utakmica zbog tih tehnickih.
    Nemojte sad preuvelicavati kao da na svakoj tekmi pusta krv sudijama

18. Ja pričam o tome da li je Vujošević lud ili nije. Po meni svakako jeste, i toliko sranja pravi i mržnje izaziva da ga treba suspendovati svaku drugu utakmicu, bukvalno svaku drugu. A što se tiče Čovića, svakako težak kriminalac, ali kriminalci su i kod vas podjednako, tako da niko nema pravo da poteže to pitanje. Kurva ne može nekog učiti o poštenju.

19. Hahaha Milutinov već dobio epitet govnara a do juče ste se kleli u njega. Otišao iz Partizana jer ga plaćaju smokijem, neće da cele sezone igra samo mrtvu aba ligu, kako ga nije sramota.

20. ne matori, govnar je jer je pre dva dana dogovoreno s njim da mu se u ponedeljak isplate dugovanja a da klub uzme obestecenje a on juce ode po raskid i uvali klubu kurac

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.