Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Haha, jel tačno da mu je Miško "saopštio" da je popušio? HAHA #miskotroll
I tako, moj poslednji upis u ovoj temi do nekih boljih vremena.
Zemlja u kojoj je veci greh da budes protiv picoustog i pricas istinu nego da ubijes coveka ili zgazis dete na putu (citaj pink) ne zasluzuje nista bolje. Bezite glavom bez obzira ko god ima mogucnosti. Gledacu propast ovog drustva sa pristojne udaljenosti i grohotom se smejati. Ko te jebe Srbijo, nista bolje i ne zasluzujes.
одакле ћеш гледати, из сремчице?
ЛООООООООООООООООООООООЛ
http://zurnal.rs/kosarka/partizan/24402/vujosevic-legitimno-je-da-mi-ne-produze-ugovor-ali-su-legitimna-i-ne-mala-dugovanja-prema-meni
JEBI DULO GLUPE GROBARE !
ја неки дан причао да ће тражити лову поскупели часови љубави инфлација јбг
Jel tačno da je članovima ovog prelaznog trijumvirata pretio šamaranjem kad je saznao da će biti šutnut? #gepekshtajeto #samoavangardnosamosudijeuvrscu #jeltomoral #jeltoborbenost-jeste
I VI SVI CIGANI MI PUŠITE KURAC TAKOĐE VAŠIH 20 PRETHODNIH TRENERA ZAJEDNO NIJE OSVOJILO KOLIKO ON
JOŠ JEDNOM BOLDOVANO
PUŠI MI KURAC PEKOVIĆU
Брате што да ти пушимо курац, кад је тип испао тежак лицемјер. Толике године причао једно, клео се у љубав, а на крају хоће да вам узме и то мало што имате. До скоро је такве играче пљувао свуда по медијима, а сад образ у кофер и пут под ноге лагано. Овим се само показало да није никакав човјек што ми, звездаши тврдимо већ дужи низ година. Заслужено ликују људи, и ви сте нас јебали, сад достојанствено скините гаће и нагузите се.
mitke
DZAJA UKRO BURAZ
DZAJA UKRO
pa ga ljubite u kurac.
vujosevic je ove pare zaradio.
KAD OSVOJITE NEŠTO SA SVOJIM KLUBOM ONDA SE JAVITE POZZ MAJMUNE
a ako pera bozic bude trener ja vise ne pratim basket.
РАДИЋУ И ЗА ЈЕДАН ЕВРО АКО НЕМА ПАРА МА ЕВО И ТАЈ ЈЕДАН ЕВРО ЋУ ДАТИ ЈА
е, сад озб, де су моје паре?
janpi i shvatanje...lol
Džaja kad ga već hvataš u usta, zaradio je kolko ne bi mogla Zvezda da mu isplati za 10 života. Inače, gde to da je ukro, ja ne znam da je osuđen uopće.
Sa druge strane, jesu sad neka deca Lovernj a neka Vujošević? Ili to ne važi kad vas duolo kara?
Еј, ја не причам о Џајићу. Јебе ми се за лика, нит сам га гледао, нит сам га кад хвалио. Нађи ми гдје сам га споменуо па онда причај. Ви сте се у овога клели. Сад сте се увјерили да је љубав према новцу ипак највећа. Каква курчева фамилија, клуб, навијачи, помоћ у невољи. Гледа лик своје дупе и то ке то. О томе се ради. И то је сад тема. Ја вас нећу прцати, али спремите се за расније које живе за овакав тренутак.
MRŠ MADVEDE RETARDIRANI
па и сад је кукао и додваравао се навијачима само да остане да ради, посао је најбољи лек за психичке болести. мислим да ће сад у пензију или у индију да их учи кошарци
hahahah dusan ponovo zapenijo
Па зарадили су паре и Кецман и Гагић и разни други Гагићи, а ви сте их говнима мазали јер је вођа тако рекао да треба, како не поштују клуб и то што им је пружено. Што матори не испадне џек па не опрости дуг, зна у каквим сте говнима. Јок. Сад друга пјесма.
душан се узрујал