KK Partizan

1. Bem ti kišu pa moram da čitam ove vaše glupave postove. Ali ae da pitam već nešto kad sam već tu. Je l ovo legalno, moralno jal legitimno? Ja nisam imao predmet prava u srednjoj školi pa sam dosta propustio :(
    https://www.youtube.com/watch?v=iWbZeZ_jt7E

2. цигани се пљују јер немају струју

3. Bem ti kišu pa moram da čitam ove vaše glupave postove. Ali ae da pitam već nešto kad sam već tu. Je l ovo legalno, moralno jal legitimno? Ja nisam imao predmet prava u srednjoj školi pa sam dosta propustio :(

Drmanje koševa,gađanje loptom i vatrosprem prekid je svakako legitiman i moralan jašta

4. Cigani imaju vaške na glavu k'o perinač.

5. сад се већ такмичите ко је веће говно

6. PUSTI CIGANE

JEBI PANTERE

XD

7. A ti pseto eno te agilni fotošopirao na gobul temi looool

8. Vozanje sudija u gepeku zato jeste. I to se godinama dešavalo, pa je onda našla da priča kurva o poštenju kad je došao naš red da malo provozamo.

9. Vi ste toliko nesposobni da ni sudije ne možete gepekovati, morate ih kulturno zamoliti i čak stipandirati.

10. Лијепо, макар за ових 90 000 евра. Ко би рекао да су његове свињарије толико коштале.
    http://www.mozzartsport.com/vesti/mozzart-saznaje-partizan-se-dogovorio-sa-vujosevicem-bivsi-trener-oprostio-90-000-evra-od-kazni

11. MITKE POSTUJ JOŠ JEDNOM I NAĆIĆU TE PREKO IP ADRESE

12. AKO MI NEŠTO IDE NA KURAC TO SU OVI ŠATRO DOBRONAMERNI CIGANI.KAO ONI SE BRINU OVO ONO.TAČNO BI TE POSTROJIO DA TE JEBE MIŠA TUMBAS U DOBRONAMERNO OGAVNO DUPE

13. Opa, evo dobrog materijala za prepucavanje.
    Šta mislite, da li je ovo herojski čin legende kluba? Ili je pak i ovo licemjerje, jer su bivši igrači opraštali čitav dug? Svojevremeno je govorio da nagrada za igranje u Partizanu stiže tek kad se ostvari unosan ugovor u inostranstvu. Da li on nagrađen isto tako ugovorom sa CSKA? Zašto onda ne oprosti sav dug?
    Nastavite.
    Ova pauza na evropskom je dušu dala da se raspravlja o Vujoševiću.

14. DUSHAN JE OPET LJUT!

15. KACAM VEĆ OVDE
    PEKOVIĆU PUŠI KURAC

16. HAHAHA, A JES MU ŠUKNO PEKOVIĆ MAESTRALNO. DULE REKO DA JE PEKOVIĆ IDEALNO RJEŠENJE, A OVAJ AJMO IŠ SVINJO DEBELA HAHAHAHA

17. Šta mislite, da li je ovo herojski čin legende kluba? Ili je pak i ovo licemjerje, jer su bivši igrači opraštali čitav dug? Svojevremeno je govorio da nagrada za igranje u Partizanu stiže tek kad se ostvari unosan ugovor u inostranstvu. Da li on nagrađen isto tako ugovorom sa CSKA? Zašto onda ne oprosti sav dug?

Pa oprostio je dug kad je otišao u CSKA, koj ćeš kurac.

18. Dule? Koji je taj, ne mogu se sjetit, života mi ko mi najmiliji
    http://i.imgur.com/if7xOOv.jpg
    U KOJI SEPARE SJEDI?

19. Ево жив сам се усро.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.