KK Partizan

1. њих не бих коментарисао немам појма

него искрено сада, шта мислиш за дрчу? или оног шомијевог из лесковца?

2. Tu se slazemo. Mada sa jednom malom razlikom.

Nije svaka uprava lopovska, evo neka dovela sponzore, to sve privatno, obezbedio se budzet 4 milke, nema duga, sve transparentno. A eno neka druga Danilovic i Vujosevic, sve pojeli i posmrkali, nije ni za plate igracima ostalo.

A ovo oko plata nisu nagadjanja.
    Pseto pouzdano zna da je Dulo dobijao na crno brdo love.

3. Da je na meni bilo brdo love, ne bi dao nikome ponajmanje Duletu da se razumemo odma

4. него искрено сада, шта мислиш за дрчу? или оног шомијевог из лесковца?

Brate imamo vrapca u timu, mislim da bi bilo mnogo da imamo i drcu. Previse materijala za sprdanje ako mene pitas.
    Ako zna da hvata loptu, moze. Treba neko perovica da nam uci, mlad je jos

5. То да ли је неко узимао или не можемо само да нагађамо.

уопште не нагађам лепо сам вам рекао коме је тачно узимао и колико па нисам ја информер

6. Никад нисам хтио да се уплићем у расправе по темама кад кренете око буџета, јер су све биле бесмислене. Расправљате око нечег што можете само да нагађате и држите се тога ко пијан плота, а појма немате шта се заправо дешава у клубовима.

Ја мислим да си ти прерано окренуо леђа овој Пековићевој владавини. Ај пусти их макар полусезону да видиш хоће ли стварно ући какав озбиљнији новац, шта ће бити са играчима, па онда суди. Контам да би и Пековић волио да може да доводи неке боље играче од Витковца и Перовића, али тренутно је таква ситуација да вас сви заобилазе.

7. e pseto, al onda idi reci to ovim sto vode istragu, imas zicer, da ne kazem kucanje za 3 poena, ako ne iskoristis budi picka i cuti doveka.
    Ja da imam saznanja da utamnicim cokija spavo bi ispred suda/murije da ga odrukam pa makar me zet mu vozao dzipom ispred kopernikusa

8. Ја мислим да си ти прерано окренуо леђа овој Пековићевој владавини. Ај пусти их макар полусезону да видиш хоће ли стварно ући какав озбиљнији новац, шта ће бити са играчима, па онда суди. Контам да би и Пековић волио да може да доводи неке боље играче од Витковца и Перовића, али тренутно ке таква ситуација да вас ави заобилазе.

Matori, ne razumes ti mene uopste.
    ja necu SNS govna u klubu a za igrace i rezultate me boli kurac.
    I vise bih voleo 12 klinaca osmi razred nego ova satro pojacanja od kojih cemo dobiti kurcinu i u igrackom i u finansijskom smislu.
    potezi uprave za ovih 15 dana su toliko kontradiktorni da bi se i vucic postideo.

9. као прво заболе ме курац да пријављујем било кога
    као друго немам доказе а и да имам опет никога не бих пријављивао јер ме заболе курац

10. onda cuti doveka na tu temu :(((

jerbo ne mozes znati nesto provereno bez dokaza, jer onda si informer i vucicevic

11. брате зна пола краја, човек сам признао има 3године

12. Pa koga bi u odboru? Sps? Ds? Koju stanku?
    Hoces opoziciju u drzavnom klubu? Sta bi nam onda bilo sa sponzorima, budzetom i ostalim stvarima vezanim za klub?
    Sve je to politika, neko mora da se opari, dosla nova garnitura sa njima njihovi ljudi, njihovi duznici. Tako to funkcionise, nema lazi nema prevare.
    Pa nije Djuric otisao iz Partizana sto ga mi nismo voleli, vec su mu ledja otisla. Boli njih kurac za navijace. Samo su neki pametniji pa nam bace kosku oko koje cemo da se lozimk, tipa dovedu Bozinova, transparentno poslovanje ovo ono, a pojacanja nisu placena dinara.

Sto pre shvatis da se nista ne pitas, ni ti ni ja ni svi sem sacice ljudi koja vedri i oblaci, bices srecniji i opusteno ces sa strane gledati.

13. Matori, ne razumes ti mene uopste.
    ja necu SNS govna u klubu a za igrace i rezultate me boli kurac.

Ни ја не бих волио, ал видиш да не можеш избјећи говна, свугдје их има. На жалост, код нас се политика не може одвојити од спорта. Намјерно неће да направе могућност приватизовања клубова да би могли политичари да сједе по управам и краду.

Ово за играче не могу да те схватим, ако навијаш за клуб, ваљда су ти битни и играчи, и они су клуб, они су дио тима због ког и пратиш кошарку, навијаш и тако даље. Ја не вјерујем да ти заправо навијаш тренутно само за грб и 8 слова имена. Пусти их нека раде сад тако је како је, има времена за критике. Ако ћеш моје мишљење, мислим да ће Пековић извући најдебљи крај ту, али хајде да видимо.

Драго ми је што вечерас може нормално да се прича и надам се да видиш да нисам лажни душебрижник каквим си ме представио прије неку вече.

14. митке када ово овако напишеш испада као да си 3 дана мислио о томе да те неко оптужио да си лажни душебрижник

15. Нисам мислио, али послије о ог вријеђања лијепо је видјети да се за промјену нормално разговара.

16. Gayi, kako te to boli kurac za klub i rezultate? Tebi je znači jedino u životu važno da se Ćoki strpa u zatvor, i da SNS sjaše s vlasti? Pomislio bi čovek da ti je bitan klub.

17. Šuknuo ti Dionisijo jbg

18. mislio sam na rezultate i igrace u ovoj sezoni.
    Kakva je to prica da se vadimo iz govana i okrecemo se mladim snagama, a onda dovodimo starkelje i STRANCA?

19. па можда су извалили да немају добру базу за селекцију клинаца па оће само да како-тако прегурају сезону. немој погрешно да ме разумеш јер се слажем са тобом да су ово неупотребљиве кљусине али и ти би требало да схватиш да и они то исто знају и то боље од тебе и мене тако да ваљда знају шта раде.

а ако кажеш да ово намерно раде на штету клуба да би га уништили онда јбг да не причамо даље

20. Sve ovo je trebalo da se uradi još krajem juna, ne sada. Ali dobro, bili bi u 2/3 puta boljoj situaciji, ali ne, sa skupštinom je moralo da se čeka sve do septembra. Kako neracionalan potez onoga ko je sazivao skupštinu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.