KK Partizan

1. Generalno DUla od otkaza zamišljam u glavi kao da je neki filmić zajebancija drama, on je kao radio svoj posao snova 15 godina i sad je dobio otkaz došlo novo vreme i on sad luta gradom tužan i sedi za barovima sam i cirka a u pozadini ide tužna muzika, onda zabode neki Brindizi i tu umire duševno dok se ne pojavi Peković i ne pozove ga nazad u Partizan pošto se bori za opstanak i on izbori opstanak

2. e pa lolo, sad ste videli kako nastaje tekst na tarzaniji, sad ću da razradim ovaj tok misli :)

3. vucicupederu

Truc, ja inace ne pisem vise u ovoj temi jer me boli kita za PartiSNSzan, cisto da ti kazem da se najedes sit govana.

што, брт? јесам сад нешто лоше написао или због нечег раније?

4. zbog bana od mesec dana, dozvolio si da te bitange izmanipulisu, a nisi isao par strana unazad

5. a prijatelju mene što su banovali trajno na pravdi boga

6. Немојте да ја сад почнем о неправедним бановима.

7. Шта је иначе са Анђушићем, видио сам га у једној Тегијевој емисији кад је Мишко организовао онај свој ол стар, па он и Ловерњ пикали неки тренинг у Бгу. Гдје је био до сад, је л' кубурио колико са поврједама?

8. stevane jel ti se obrisao žuti karton iz kaznene evidencije, jesi sad tabula rasa lolo

9. нисам те бановао за глупаве навијачке расправе (и нећу више никад, лол), али рачунај на месец дана за сваки пут кад почнеш да малтретираш неке људе који неће да улазе у расправу са тобом (нпр. гонзо).

стеван још увек има на снази последње упозорење. мада мени највише боде очи овај бан за националну мржњу и нетрпељивост. :(

10. Neces moci ni da hoces, grobari trenutno nemaju klub. Odnosno imamo, ali je pod okupacijom. Ovi SNS grobari ne kapiraju da se ne moze biti i nacista i Jevrejin u isto vreme. Ne moze se biti delija i imati vise od zavrsene osmoljetke takodje. Kao ni Truc i dobar moderator. Jedno drugo nisti i satire.

11. vucicupederu pije slinu

12. Ех, то је био вид БУНТА против неког Костићевог издркавања са закључавањем тема. Тад је још јак био револт духа у мене.

13. Necu da se raspravljam sa Misom, a proganja me. Banuj ga.

14. Samo konstatujem brt, nemoj srki biti.

15. Nat Nat, Nat Nat voli kad je momak....KURAT

16. какви сад снс гробари? докле више те поделе? па и дуло је рекао да ће да навија за овај нови партизан.

17. П.С. И нисам вређао Иштвана на мађарској основи, него је било усмерено на Хрватску, јер што да не лоло

18. Mržnja upućena Hrvatskoj ne može nikako biti na nacionalnoj osnovi, samo na zdravorazumskoj

19. Ај јебли вас банови ко да имате шта од тога. Мени Газимудо свашта рекао на правди Бога, па нисам одмах трчао около и жалио се ко девојчица. Можда би и добио бан, али мени то не представља никакав смисао јер знам да се неће промијенити фрајер. Научите да кулирате расправе.

20. Mitke kao i uvek glas si razuma prijatelju

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.