U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
pozz tebra
Вук Радивојевић потписао за Игокеу.
Kad odbanovan si?
Лол, овогодишња Аба лига је играчи ЦЗВ против бивших играча ЦЗВ.
ne znam, ovih dana, brat stevan pitao truća i truć odgovorio molbi
Igraci FMP protiv igraca FMP htede reci?
Tuzibaba jeca ulovila zeca
http://i.imgur.com/KGfIWoH.png
do jaja mi je sad ovaj partizan neka malo okuse te Savo Lešić Uroš Nikolić timove
Ај не сери, матере ти.
Миле Илић јебенти, једно време се залауфао, показао се у оној развојној нба лиги. А данас исто види да Бранко Јоровић потписао за Чачак, иста генерација ефемпеа ја мислим.
ne nerviraj se mitke
Vucicupederu popusi kurac vucicupederu ok?
navijam za partizan kad igra protiv stranih ekipa
navijam za zvezdu kad igra protiv stranih ekipa
kad igraju partizan i zvezda, ja navijam za partizan
da li sam ja šupčina?
Jesi al to nema veze sa navijanjem xd
OLOLO
Лол, овогодишња Аба лига је играчи ЦЗВ против бивших играча ЦЗВ
Da, dođe i Aleksandar Cvetković u Partizan.
Javiše sad i za Andreja Magdevskog, a Anđušić bio na treningu sinoć.
Kazu juce KKP doveo TRI KOSARKASA, a ono sekvoja Perovic, propali talenat Magdevski i floper Cvetkovic.
Pa tu da ih saberes nema krsten kosarkas. To eventualno kubik kosarkasa ima i to im Perovic vadi prosek zbog gabarita.
Al svidja mi se ovaj nas pravac sad. Dovodimo mlade i perspektivne igrace, potpisali svi na 3+ godine, dosta sponzora smo doveli i sad samo treba strpljivo da cekamo da se ti klinci pretvore u zveri a da se redovnim placanjem (sto ce omoguciti sponzorstva i godisnje ulaznice i pun Pionir) saniraju dugovi i onda tamo za 2,3 godine ponovo mozemo da racunamo na velicine poput Cakarevica u KKP i povratak na Zvezdine staze uspeha. Preljepo!
Jel ćeš ti ovako cele sezone?
Gayi hoćeš gledati Evroligu, igra Kalinić... :(