KK Partizan

1. Vucic i Covic i FMP, Arapi, Rusi, pomoc drzave... :)

2. Па наши онда не смеју да победе ни да могу, има Вучке све да их похапси. хехе

3. Za Evropsku Sr.. pardon Zvezdu!

4. FMP Srbija nikad Jugoslavija!!!!123

5. Vucic i Covic i FMP, Arapi, Rusi, pomoc drzave... :)

Ma dovlačili su i Tadića, Patrijarha, Putina....koga hoćeš tamo. Kad je nešto trulo i raspalo, tu nema spasa.

Paz'te šta vam kažem, jedina putanja tog SD je dole.....strelovito dole.

6. Kurta slobodan igrac. Uh al bi nam dobro dosao.

7. Kad nas već spominjete
    http://www.blic.rs/data/files/2013-02-11/5984_2.jpg

Lolo

nego, čuo sam da će vam od sledeće sezone igrati jedan vaš junior. Trebalo bi da potpiše. Šuter neviđen. Kažu da je talenat. E sad prezime, jebem li ga, nisam uspeo da upamtim.

8. Koliko znam u Partizan sledece sezone dolaze onaj mali iz Australije, sto je letos vec dolazio, pa se dogovorili da odloze za godinu dana, i onaj mali plejmejker hrvat, jebem li ga kako se zove.

9. Hrvat gotovo sigurno dolazi. Znam i za njega iz neke priče, pošto znam par Kroata tipa onaj Prostran i slični. Nešto njegovi cimaju, jer Srbija ovo ono. Ali on hoće da dođe.

Ovaj je iz vaše škole, reče mi jedan trener, da mali ubija. A niko ga ne gura. Bek. Videćemo. Eto par insajder info :)

10. Dzerels, najurili ga iz Besiktasa.

11. Koj bre Hrvat?
    Kurta je Kurtis Džerels životinja, prvo što sam pomislio kako bi odma ispratio Gordića i do leta potpisao Kurtu al teško da će to da vidimo.

12. Ko je taj Hrvat? Znam da postoji neki nacelni dogovor sa onim Djericem valjda Australijancem i sa Salicem iz Sparsa. Za tog Hrvata prvi put cujem.

13. Ih Šalić kad bi došao bilo bi ekstra a taj Đerić mi se nešto i ne sviđa.

14. Koliko sam primetio Djericu je najveca kvalifikacija to sto je Hrvatima ubacio nekoliko trojki na SP. SRBENDA BRE!!

15. Pa to, prosek igrač što se mene tiče a ima i ružan izbačaj. Ne volim niske igrače sa ružnim izbačajem pa da ga jebeš...

16. To brate, ne treba nam jos jedan Gordic.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.