nego, čuo sam da će vam od sledeće sezone igrati jedan vaš junior. Trebalo bi da potpiše. Šuter neviđen. Kažu da je talenat. E sad prezime, jebem li ga, nisam uspeo da upamtim.
Koliko znam u Partizan sledece sezone dolaze onaj mali iz Australije, sto je letos vec dolazio, pa se dogovorili da odloze za godinu dana, i onaj mali plejmejker hrvat, jebem li ga kako se zove.
Hrvat gotovo sigurno dolazi. Znam i za njega iz neke priče, pošto znam par Kroata tipa onaj Prostran i slični. Nešto njegovi cimaju, jer Srbija ovo ono. Ali on hoće da dođe.
Ovaj je iz vaše škole, reče mi jedan trener, da mali ubija. A niko ga ne gura. Bek. Videćemo. Eto par insajder info :)
Koj bre Hrvat?
Kurta je Kurtis Džerels životinja, prvo što sam pomislio kako bi odma ispratio Gordića i do leta potpisao Kurtu al teško da će to da vidimo.
Vucic i Covic i FMP, Arapi, Rusi, pomoc drzave... :)
Da se živi bolje!
Па наши онда не смеју да победе ни да могу, има Вучке све да их похапси. хехе
Za Evropsku Sr.. pardon Zvezdu!
FMP Srbija nikad Jugoslavija!!!!123
Ma dovlačili su i Tadića, Patrijarha, Putina....koga hoćeš tamo. Kad je nešto trulo i raspalo, tu nema spasa.
Paz'te šta vam kažem, jedina putanja tog SD je dole.....strelovito dole.
http://www.dodaj.rs/f/36/Dd/2ubN1f1u/musli.jpg
haahhahahahhahahhhaha
Kurta slobodan igrac. Uh al bi nam dobro dosao.
Kad nas već spominjete
http://www.blic.rs/data/files/2013-02-11/5984_2.jpg
Lolo
nego, čuo sam da će vam od sledeće sezone igrati jedan vaš junior. Trebalo bi da potpiše. Šuter neviđen. Kažu da je talenat. E sad prezime, jebem li ga, nisam uspeo da upamtim.
Ko je Kurta?
Koliko znam u Partizan sledece sezone dolaze onaj mali iz Australije, sto je letos vec dolazio, pa se dogovorili da odloze za godinu dana, i onaj mali plejmejker hrvat, jebem li ga kako se zove.
Hrvat gotovo sigurno dolazi. Znam i za njega iz neke priče, pošto znam par Kroata tipa onaj Prostran i slični. Nešto njegovi cimaju, jer Srbija ovo ono. Ali on hoće da dođe.
Ovaj je iz vaše škole, reče mi jedan trener, da mali ubija. A niko ga ne gura. Bek. Videćemo. Eto par insajder info :)
Dzerels, najurili ga iz Besiktasa.
Koj bre Hrvat?
Kurta je Kurtis Džerels životinja, prvo što sam pomislio kako bi odma ispratio Gordića i do leta potpisao Kurtu al teško da će to da vidimo.
Ko je taj Hrvat? Znam da postoji neki nacelni dogovor sa onim Djericem valjda Australijancem i sa Salicem iz Sparsa. Za tog Hrvata prvi put cujem.
Ih Šalić kad bi došao bilo bi ekstra a taj Đerić mi se nešto i ne sviđa.
Koliko sam primetio Djericu je najveca kvalifikacija to sto je Hrvatima ubacio nekoliko trojki na SP. SRBENDA BRE!!
Pa to, prosek igrač što se mene tiče a ima i ružan izbačaj. Ne volim niske igrače sa ružnim izbačajem pa da ga jebeš...
To brate, ne treba nam jos jedan Gordic.
Joj, Džerels.....