KK Partizan

1. Изгураће Партизан са оваквом игром до фајнл фора сигурно, мада стоји да није лак распоред. Ова два гостовања би могла да буду проблематична, остало иде по плану.

Оно што мене чуди и донекле забрињава је то да је Будућност са овим трагикомичним тимом трећа у лиги...

2. Naš problem je što smo izgubili tekme koje nisu smele da se izgube.
    Aj od efempea i Igokee, OK, al' ostalo....

3. Mi smo treći a ne Budućnost :)
    Ako dobijemo sledeće tri gotovo sigurno idemo na F4 sa treće pozicije ali treba dobiti Cedevitu pa i Igokeu kući.
    Ispustili smo bili i Radnički i FMP i umesto da smo drugi, i pored onih kiksiranja, i ladimo jaja mi se sad borimo za F4.

4. Naš problem je što smo izgubili tekme koje nisu smele da se izgube.
    Aj od efempea i Igokee, OK, al' ostalo....

То стоји, оне епизоде типа Солнок не смију, али не смију да се дешавају. Ал' опет млади су, јеби га, можда чак и премлади.

5. On je nešto najkatastrofalnije što se desilo srpskoj košarci. Čovek je lopov, kriminalac, đubre, loš čovek i ne razume se u taj sport. Njegove odluke će biti smrt naše košarke, a nadam se da neće dugo još biti na tom mestu.

Još je cigan.

6. Još je cigan.

Ne seri? Ja mislio vaš. E jbg

7. Sto se tice nasih kikseva, jedina dva su protiv Sirokog i Solnoka. Mada kad sam video ko igra u onom Solnoku, zapitao sam se sta traze na poslednjem mestu.

Zadar, Igokea, FMP i Radnicki su sve utakmice u kojima je bila 50% sansa da izgubimo,a negde cak i vise.
    Mada, da su svirali faul nad Lucom u KG, kao i da nas nisu ojadile sudije u Madjarskoj, ili da smo recilo znali da odbranimo poslednji sekund u Zadru,sad bi bilo mnogo lakse,al jebiga, takvi porazi nas karakterisu ove sezone, vratice se sve to jednom.

Mnogo olaksavajuca stvar je sto imamo bolji skor od Buducnosti i Radnickog,a ako uspemo da pobedimo cedevitu, ili puknemo sa manje od 5 razlike , i od njih bismo imali bolji skor. sto je prakticno pobeda vise u odnosu na njih. Dobra stvar je sto opet zavisimo samo od sebe, a momci su po mom misljenju pokazali dobar mentalitet jer su igrali odlicno u ovim gustim utakmicama. Jebiga,sve smo ih pukli,al verujem da cemo biti smireniji ubuduce. I ja cu ici na Olimpiju verovatno :D

8. Ma ja sam na ovoj temi samo turista.

9. Ја ћу пропустити Олимпију. Јбг, почиње Фест.

Газимудо, 3 разлике смо добили Цедевиту. Сећам се да је Томас промашио намерно бацање на крају. Имамо бољу разлику, па можемо да изгубимо 3 разлике и да будемо испред њих у случају истог броја победа. Додатно, одговара нам и што смо Будућност добили два пута убедљиво, па бисмо у случају било ког круга од три-четири екипе са њима били сигурно најбољи.

10. Mada, da su svirali faul nad Lucom u KG

Daleko više smo tu ojađeni, a ne samo u toj situaciji. Katastrofa od suđenja je bila. Kao da smo mi neki Solonok.

Ne seri? Ja mislio vaš. E jbg

Nije naš. Tačnije vaš je i to hard kor, ali nisam zbog toga pisao da je katastrofa, nego zato što je ljiga pokvarena, đubre, lopov, kriminalac i jedan užasno loš i sujetan čovek sveukupno, plus što se razume u košarku jako malo, tako da smo mogli da dovedemo i lupam Šutanovca na to mesto sa istim rezultatom.

11. Dobro ja sam onu tabelu kopi/pejstirao sa sajta ABA lige.

12. PRODALI STE JOVETIĆA BAGRO!!!

13. Ovi cigosi su stvarno sorta za sebe. Cim ne mogu da prodju grupu u Evrokupu, odmah nema ni prenosa. Kao i do sad " navijaci smo samo kad dobijamo"

14. A jeste videli sto Coki oce da se miri? Koja ljiga corava.

15. Ispašće da je Čoki nevinašce jedno, kojeg svi mrze i tuku, a on jadan numije da se brani....

16. Al sto oce da ide sve preko Djilasa, sto nije to poslao na adresu kkp. Dule bi mu to pismo nabio u cmar.

17. Pa preko svog zvezdaša, ne bi me čudilo da se Vučić uključi u celu priču...

18. Pa kad je bio prekid u kupu Djilas kaze: "razgovaracu sa Vucicem". Usemili su se opasno.

19. Velika koalicija na pomolu. lolo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.