KK Partizan

1. Jebiga, ušla trojka sa pola terena to uđe jednom u 100 godina, da je bilo kao što je u 99 posto situacija promašaj, sad biste pričali kako 3-4 pa dobro hehe ajde božo ajmo mladići naši, cvele ojebao samo ona bacanja majku mu malo sigurnije al VERUJEM JA U CVELA. BOŽO JEBAO

2. Slobodna bacanja su nam kriminalna...

3. Sve nam je kriminalno xD

4. zaključno sa putevima i autima hahah

5. šteta što nema više f4 na jednu tekmu, pa da partizan nekako izbunari četvrto mesto i drkne zvezdu na jednu tekmu lolo

6. da se prvenstvo SRJ igralo tako Radnički Beograd sa moćnim Nađfejom bi tako mislim jednom izbacio Partizan lolo, ali je ipak Partizan prevladao sa 2-1 u seriji.

7. Čekaj, jel to on, matere mu njegove, pogodio drugo bacanje? Pa koji kurac bogtejebo? Pa KK Findo Doboj ne bi to uradio. Diletantski, ovo je direktna Božićeva izgubljena utakmica, nisu igrači krivi što su invalidi. A šta nam uradiše od kluba, lebe mekani....

8. Po gestikulaciji, mislim da je Božić tražio da se promaši bacanje. Mada, možda i ne, jer ovi nisu imali pravo tajmaut. Bez obzira, jasno je da ih je usralo i to je to. I dalje mislim da imate šanse za F4. Murić, Andrić i ovaj novi kad proigraju imaćete tim jači od ovih levata što će se boriti za četvrto mjesto.

9. Slažem se da ćemo kada se vrate rekovalscenti i uigra ovaj crnjo imati 4/5 tim po snazi u ligi, ali mislim da će do tada biti kasno da se hvata voz za F4.

10. izgleda dolazi Lester Mekkejleb.

11. Ako odemo na F4 osvojićemo turnir.

12. Prvo poluvreme je igra i ličila na nešto, u drugom smo se raspali. Pri kraju kad se lomi naši tri napada uzastopno šutiraju trojke, bez ideje šta da se uradi. Odbrana katastrofa, Lalić nas celu utakmicu uništavao iz centralnog pika, najbolji šuter Mulalić imao mnogo otvorenih šuteva. Božić bez pozitivnog uticaja na igru, poraz njemu ide na dušu. Kad se pogleda kakve odluke su donošene u završnici nismo ni zaslužili da pobedimo. Umesto da se na +3 osam sekundi pre kraja brani šut za 3 po svaku cenu a pušta ulaz, ovaj odlučuje da se pravi faul a da vreme bukvalno nije ni malo potrošeno. Onda zadnji naš napad Cvetković prima loptu i čeka da ga fauliraju umesto da proba da pobegne i potroši bar neku desetinku. Božić na tajmautu uopšte nije rekao kakva je taktika, šta da se radi ako se promaši prvo, da Krka uopšte nema tajmaut... Već loš skor imamo a tek treba da se igra s najjačima, jedino Tajfun imamo od slabijih u prvom delu. Iz ove perspektive džabe se troše pare na crnce. Osim ako se ne dovede Bryce Cotton, onda osvajamo!

13. АХАХАХАХАХАХАХАХА

14. Košarkaški klub Partizan mogao bi ove nedelje da dobije veliko pojačanje na poziciji centra, francuskog reprezentativca Muhamadua Džajteha.

https://www.youtube.com/watch?v=YSQu5jczer4

15. Biće još smešnije ako se ispostavi da je tačno.

16. dok nešto kredibilnije od kurira ne objavi ne verujem. Pre će biti da su videli migranta većeg od 2 metra pa rekoše, Partizan našo novog centra.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.