Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
http://www.b92.net/sport/kosarka/nlb_liga.php?yyyy=2013&mm=02&dd=23&nav_id=689327
Jebu nas ko da nismo rod.
Pa dobro, ova vest i nije toliko loša, samo treba uć u finale, e sad to što cela ABA liga može ispušiti za mesta je druga stvar.
Ma jebacemo ABALIGUA! A iz iskustva prethodnih godina, moja procena je da ce ABA dobiti max jednog ucesnika, i to samo zato jer nacionalna takmicenja ne vrede vise nista.
ABA kaže da je to glupost i još je prozvala EL, na kraju će da bude ovo što je Gazimudo reko ima ULEB da im da jedno mesto pa nek se jebu u prkno, čisto da pokaže ABA liZi ko je glavni lolo. ULEB ne želi Igokeu u EL nikako. Kontam da zbog toga i pokušava da promeni pravila. Bilo bi dobro da se ovo govno od lige pokači sa ULEB-om pa da se vrati važnost nacionalnih liga al to su samo puste želje.
cedevita pukla od solnoka
Ponovo nas ono pacoliko govno od sudije krade. Mater mu jebem odvratnu. A mi ko po običaju igramo ko posrani. Umesto da smo ih na startu nabili idemo sa minusom na poluvreme.
Krvtijebem kako je moguće da onu nogu nisu videli, pa da li se ovo dešava!?
E stvarno nas kradu, nego musli kren'o na kucanje Boktemazo, iznenadi me lololo
AJMO JEBI OLIMIPOA!!!
Odlično. Oni su završili svoje.
Francuz kida.
http://youtu.be/RZXBnV21ir8
Francuz radi posao, odlicno. A sudjenje u 1. poluvremenu katastrofalno. Ali dobijamo ovo, mada ne mogu da gledam ovog Gordica sa ovolkom minutazom.
Sada je sudija slagao, ni blizu faula u napadu. Ne znam zašto nas ovoliko krade.
Musli je inale "Labelled the next Kosta Perović"
A ne mogu da verujem koliko ih seru trojke. Strašno.
Brate ovaj ništa ne svira kada smo mi u napadu. Gagića prebili, Bogdanovića faulirali. Šta je ovo bre?
Ma kradu nas, inace mi bijemo ovakve truba ekipa 30 razlike...smesno...
Ali bez obzira, 4 minuta nismo dali koš. Imamo taj prazan hod, ubi nas ove godine.
Ja ne mogu da verujem da nije ovo svirao nad Gagićem. Slušaj komentatora, kao loša reakcija Gagića u napadu.
Strašno.