KK Partizan

1. Brate odavno nisam video nekoga ovoliko da iskasape sudije. Možda samo opet nas protiv Radničkog u Kragujevcu.

2. Au što ne volim naše ovakve završnice....
    AJMO CRNO BELI!!!!!!!

3. Još se buni indijanac, a napravio je i faul.

4. Nema više Kecmana da ovo dovrši za sekund.

5. Bolje trojku da neko rokne.

6. I KADA NE BUDEŠ PRVI TI
    I KADA SE ČUJU ZVIŽDUCI
    I TADA ĆU PARTIZANE ZNAJ
    DA TE VOLIM JA!!!!!

Ima još da se igra.

7. MI VOLIMO, MI BODRIMO SAMO JEDAN KLUB NA SVETU CELOM!

DULE ĆE IH SVE JEBATI SLEDEĆE SEZONE!

Vlade Divac i Danilović, Žarko Paspalj i Sale Đorđervić, Veselin Petrović, Goran Grbović, Mića Perić, Haus, Milos Vujanić, Lotar Mateus, Nenad Bjeković West Taribo i Bata Mirković, Savo, Mijat, Ilić, Ćirković, Kezman Mateja, Žarko Zečević, Haris Brkić, Drobnjak, Rebrača, Mance, Mandić i Kralj Ivica!

8. Ovo je već simptomatično. Kad krenu da se mutave onda odmutave do kraja.

Leb ti jebem.

9. Ne znaju da završe utakmicu pa da ga jebeš. Pojedoše mi živce gore nego Slavko Vraneš kad u odlučujućem trenutku krene da vata loptu ko da je vruć krompir. Jesu sudije krale al opet smo sami krivi i niko drugi jer smo imali napad za pobedu a mi uspeli da ne šutnemo i još dozvolili skok u napadu na 3 sekunde do kraja. Jebo mater. Pa ne može Bertans uvek da pogodi, ne može uvek na njega da se oslanjaju. Au tri pičke materine kolko sam popizdeo.

10. Ovo je smesno...ofanzivan skok 2 sek pred kraja...a i pokrali nas posteno.

11. Opet smo sami sebi skočili u vrat i pored sudijskog klanja koje smo dožveli.

Ništa, idemo dalje.
    Igra se još i ko zna šta će sve da bude do kraja.

12. 8 poena u zadnjoj četvrtini...

13. Skok i njihov šut za tri nas ubiše, u napadu sve po starom. Al opet osakatiše nas, u četvrtoj biju de stignu a izlaze iz bonusa minut i po pre kraja. PA DAJTE IM SEKIRE DA IM LAKŠE POLOME RUKE JEBEM VAM MAJKU U PIČKU!

14. Posle ovog se ne igra više nego igraju drugi za nas jer se mi više ništa ne pitamo. Sad smo u rukama drugih.

15. Džofri odigra lepo, i na kraju izgubi bitnu loptu, šteta onaj skok se nije smeo dopustiti.

16. Niko nema muda da sutne trojku..

17. sad dodjoh iz pionira. Ljudi, vi niste svesni koliko su nas sudije pokrale! I boli me kurac sto ce neko da kaze da se vadimo na to, al u ovoj tekmi smo imali najgore sudjenje u poslednjih godinu dana.
    GAGIC I MUSLI SU GOVEDA, I TREBA DA IDU DA PASU PO POLJIMA POSTO OD NJIH NEMA LEBA. Sve racunam proigrace,al oni sve gori i gori.. Jeste da su Gagica bar 3x faulirali na onim sutevima , pa onda ona dva kucanja gde su isto udarali a sudije cute..Pa su im poklanjali aute, ona noga je sampionska.. Gagiju svira faul u odbrani, a lik na metar od sudije stoji grudima uz lika, i rasirio ruke, i ovaj mu svira faul. Jesmo i mi mutavi,al brate, da nas nisu pokrali bar 10 razlike bi dobili..
    Lovernj pokazao zasto je doveden. On je lik nekoliko puta sa 6 metara gurao svog cuvara i na kraju ili kucao ili lagano polagao a pritom je krilni centar, a jebeni musli i gagic ne mogu da poloze loptu ni kad su sami.. Luca mora malo vise da uzima suteva i prodora.. Plejevi su nam u kurcu, tapkamo loptu ko nezdravi, i onda u poslednjih 5 sekundi akcije pokusavamo sve da uradimo.. Mnogo se ocekuje od Bertansa, ne moze covek sve sam.. Falio nam je Gordon opet, pre svega zbog skoka, nadam se da ce se sto pre vratiti..
    Buducnost sutra puca u Zadru bez problema, tako da su stvari i dalje samo u nasim rukama.. Kako god da je bodovanje za Evroligu, nismo zasluzili da je izborimo ove sezone..
    A i Dule nije morao OPET da ide poslednja lopta na Zumance. Jebo ga ja, pa ja bih ga prvi cuvao sa dva igraca, umesto da je odradio neku diverziju, a sut namestio Westermanu ili Lucicu, on opet na njega..
    Cakarevic ne ulazi u igru i prakticno igramo tekme sa 8,9 igraca, jer mi je neshvatiljivo koliko malo sanse daje Milutinovu. Razumem mlad i nejak, al za gagica i muslija u ovoj tekmi bi bio tata!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.