KK Partizan

1. Nisam gledao i ne mogu da komentarišem ali uvijek se može baciti generic rečenica

ZAISKALI STE - EVO VAM GA. Mrsko mi je sada tražiti post u kome sam rekao da će dug nakon ove sezone biti još i veći jer su doveli 2 igrača i 10 panjeva i plaćaju ih puno.

2. Jer jebiga došli seljani da vode klub i napravili seoski klub koji nosi slavno ime evropske košarke.

Na današnji datum prije tačno 2 godine smo ušli u TOP 16, a sve se svelo na to da se izlaz ne vidi.

Napredno.

3. Skočimiš
    Jer jebiga došli seljani da vode klub i napravili seoski klub koji nosi slavno ime evropske košarke.

Na današnji datum prije tačno 2 godine smo ušli u TOP 16, a sve se svelo na to da se izlaz ne vidi.

Napredno.

Malo sam popio i potpuno sam objektivno sagledao post i sviđa mi se.

4. Gazimudo
    moram vam reci da sam prisustvovao vecerasnjoj utakmici.

http://mondo.rs/a858886/Sport/Kosarka/KK-Partizan-apeluje-navijacima-da-Mega-Leks-vrate-dresove.html
    Slučajnost? Ne bih reko.

Utakmicu nisam gled'o i ne mogu da komentarišem.

5. Šta ti je avangarda eee

6. Vratite majce cigani.

7. "KK Partizan NIS veruje da je nestanak opreme samo nepromišljen potez ili čak detinjarija i apeluje na poštene nalazače da unikatnu opremu naših rivala vrate tokom sutrašnjeg dana u prostorije kluba na stadionu u Humskoj "

8. Šta ti je avangarda eee

стварно смо авангарда. па ко би украо онакве дресове?

9. Vratili su 7, 2 se još čekaju.

10. лол, како мишко заводи ред. да се врате све до једне и да се зна ко је газда.
    http://sportklub.rs/vesti/44395/misko.jpg

11. vratili smo 7/9 majica to je 77,77% duga ova uprava je vratila stabilnost u KKP i dogodine zasluzujemo evroligu!

12. Ali rispekt za potez. Realno ste u govnima do guše i ne vidi se slamka spasa, a opet objave ovakvo saopštenje gde znaju da će se još više zakopati ali i da će uraditi ispravnu stvar. Rispekt.

13. raalno mega se izblamirala ko niko
    mada mislim da je svima jasno koliko smo nisko pali da nas misko za ovakve stvari prca

14. Pođi s nama za FMP!

15. Ma kakva privatizacija, fudbalski i košarkaški klubovi su meka i medina za lov u mutnom i izvlačenje miliona, tačno nekom puca patka da tako lako preda zlatnu koku.

16. To da KKP sem igrača i opreme ne poseduje praktično ništa (nema halu, nema infrastrukturu i sl.) je pričao pre godinu dve i Čović (samo za Zvezdu). Realno jeste tako, ali je nerealno kad pogledaš, sve je iluzija, postoji samo ime :/

17. Realno, žao mi je što Dušan navija za Partizan.

18. исплатио вучићу милион евра!? и још хоће да му плати остатак дуга? нека ни на мене не рачунају да ћу да навијам за њих!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.