KK Partizan

1. E jebem ti a taman sam presao u telenor onomad kad ste vi palili kartice sta cu sada vip mi ne gine

2. Gazi odjebo direktivu, bio u telekomu i dalje,znao on da su to dobri decaci. AVANGARDA

3. Ček bre, mi sad u ekipi ladno imamo 3 crnje iz merike?

4. JASTA DULO ISPRO MOZAK GROBARIMA DA SE NEMA PARA, STANCUJEMO KO FORD CUVENI MODEL T

5. Ako, ako, a koja smo konferencija dogodine? West il' East? ;•)

6. они мало старији (од једне године) сетиће се сезоне кад се штедело и доводило појачање што касније, па је дошао акоњон.

7. A pa nema tih crnjaca dogodine jer #pomirenje #konsolidacija #transparentnost

8. Cisto sviranje kurcu sa Telekomom. Ja jos pre 5 dana rekoh da su dali 200 k evra, mislio sam da nece izlaziti javno sa imenom firme. Jedno veliko mazanje ociju u trenutku dok FMP ima doslovno otvoren racun u Telekomu i Air Srbija koliko treba. Fingiraju papire i sponzorstva, prvenstveno Air Srbija, kad god zatreba ulecu. Sunce ti jebem, promenise 5-6 igraca i jos pisaju po svima tvrdeci da tako zaradjuju pare. Takva osionost, bahatost i uverenje da ce vecito vladati je zaista zabrinjavajuca, prvenstveno sam zabrinut kao gradjanin koji je svestan kakvi glupaci i idioti nas vode. Ako se neko toliko opusti i misli da mu ne moze niko nista... pa ne znam sta ce biti sa ovom drzavom i prvenstveno sa vladajucim establismentom.

Sto se tice grobara, bojkot Telekoma ostaje na snazi. Svojih 200 hiljada mogu da nabiju u dupe. Isto ono koje ce im puniti kriminalci kad zaglave robiju sa svojim nalogodavcima.

Ne bio im ni moj najgori neprijatelj u kozi za 3-4 godine sa sve FMP-om.

9. Sto nisi bio takav patriota kad vam tadic punio bulju parama?

10. cilmo prava srbenda, zna se sta je prioritet.

nedelja, 9 ujutru, kafa i naravno Partizan.

11. Tadić, kad čujem da je šatirano govedo pomagalo Partizanu tačno mi se sere odmah istog momenta. Tadić pomagao Partizan. E jebem ti narod da ti jebem.

12. Лијепо игра Партизан вечерас, гине се за сваку лопту.

13. +1, brža igra, veća borbenost, deluje bolje već. Mada je to cibona jbg, ne može da se tvrdi da je već neki napredak ostvaren, videće se tek za koje kolo kad se džouns vrati na četvorku, a dođe im onaj novi crnjac. A i onda mogu da igraju džouns i novi crnjo na 4 i 5, a ne đumić jbg.

14. Реално, требало је бити бар +15 за Партизан, пино глупо иугубљених лопти.

15. Цвеле плоди.

16. деремо двоструког европског првака. дајте југопластику да се играмо!

17. да је пера ту сад би било да сам ја избаксузирао!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.