Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dobijate derbi začelja. Al jbg, bitno da se igra derbi.
Не зајебавај Ћилмо, са оваквом игром комотно могу да парирају свима од 5-8 мјеста.
Делује добро ово, већа пожртвованост, већа активност у одбрани, али и више фаулова, требаће нам дужа клупа за ово. Ђумара прва петица, Цвеле први плеј, Милутиновић не игра уопште из неког разлога. Маринкец не дивља као код Петра, Мурић искључиво на 3.
...
Dozvolim sebi da se nerviram zbog partizana.
Edit: A imam ih na 3.5 u hendikepu, jebemti.
Nemam arena sportove, te pratim samo preko lajv skora. Pa pošto pratim stanje rezultatsko imam samo jedno pitanje.
Jel naš tim tolko retardiran?
Skini orion tv aplikaciju.
Ako si od nebbeskog naroda, za ove zemljane narode ne važi.
Добра утакмица за неутралног гледаоца. Кратка клупа и немање крштеног првог центра су и увеле ову утакмицу у неизвјесност. У сваком случају, Млатони је призвао шок терапију и изгледа да дјелује. Било би фино и да вам се тај нови центар покаже много бољим од сировине Ђумића.
Dobila Sutjeska. Jeste ispali?
Jel istina ovo za Armsteda, da je prvo pojačanje za sledeću sezonu?
Jeste.
https://www.youtube.com/watch?v=a9cdeaONfng
Citiraću sebe sa teme za kladionicu:
Lagana pobeda Dodikovaca.
Govno zalizano.
Sad Miško janičar vuče dvoje dece za nogu i iz Laktaša ih vozi u gepeku da ih prijavi na draft.
https://www.youtube.com/watch?v=tMjp_-Lkhlw
sveti dzile majku celiva
Mora bukmarkujem ovo. Pa kad pocnete da pljujete dzileta ko peru, da vam bacim činjenice u lice.
Mozda i ubacim u exel.
Sto da ga pljujemo, sto ne zna?
nego moram ja da bukmarkujem vase misljenje o njemu, nego ste picke koje ne smeju sad da ga iznesu.
Pre je bilo Dulo bolesnik, udaljiti ga iz sporta..
sad ce ovaj gospodin da vam zavlaci karu i kosarkaski i mentalno, a vi to znate pa necete sad nista da napisete da ne bi bilo da ste opet promenili misljenje..
"Časovi ljubavi uskoro počinju u gradu porcelana".
Ja sam rekao šta mislim o njemu, kad je dolazio. Ima na nekoj prethodnoj strani.
I da gubimo sve od njega, ne bih ga pljuvao ako je korektan.
Dulo je bio egoista i psihopata i vi to znate.
A evo Radonja vas jebe u mozak zadnjih par sezona i nisam čuo ni jednog grobara da ga pljuje, zato što je gospodin čoek.
Al Ćoki legenda stalno baca pecke, svi ispiraju usta sa njim.
Nadam se da si skapirao moju poentu..ili si prestao da čitaš kod dela gde vređam dulu. lolo
lol osvojio jednu sezonu sve i odma jebe par sezona :)
Mada ok kapiram da bi vi istraumirani cigani najviše voleli da vreme sad stane lolo