KK Partizan

1. slazem se sa dzonijem, ako si zavrsio prvi, prvi si koji kurac plej ofovi neki, sampion i dovidjenja prijatno

2. Pa znaš kako možda si ti kidao cele sezone protiv slabih al protiv direktnog konkurenta imaš 0-2 al taj direktni konkurent jbg zbog obaveza u Evropi izgubi slučajno od nekih slabijih ekipa i recimo ima poraz više. Ipak bi u takvoj situaciji play off bio pravedniji da se vidi ko je jači. Retke su to situacije ali ih ima. Barselona je loše krenula sezonu sa par kikseva ali će na kraju vrlo verovatno da osvoji prvenstvo bez obzira što će biti 3 ili 2 na kraju regularnog dela. Play off je basket tata.

3. ja ga ne gotivim....ni to ni koš razliku i gol razliku....ako imate isto bodova....igra se jedna tekma i ko pobedi pobedio je.

4. pazi sad sa kos i gol razlikom se ne slazem, ako je tim tokom sezone bio bolji, davao vise golova, primao manje, sto bi sad igrao neku utakmicu, bolji je bio u sezoni, njeum titula i to je to

5. Кад смо код тога. Сећам се да смо једне сезоне деведесетих играли неко лудо такмичење по групама, па четири пута свако са сваким. Елем, добили смо Звезду седам или осам пута у такмичењу без пораза и на крају изгубимо баш од њих у плеј-офу. Али јебига, ја сам увек за то него да нам лига буде тужна као фудбалска да се овај или онај клуб помера да овај да гол итд.

6. А друго, то лигашко такмичење би било бесмислено у Грчкој, рецимо, где би се онда титула решавала у две утакмице уместо у пет утакмица плеј-офа. Осим тога, кошарка није маркетиншки ни близу фудбалу и потребно им је много више врхунских утакмица да би клубови ишта зарадили.

7. Fudbal je druga stvar, play off tu nema smisla.

8. dobro to jeste, al ne znam da li sam jedini ali mislim da ove sezone ne uzimamo titulu ni na jadranu ni kod nas, zajebana situacija, al sa 20+ izgubljenih lopti po utakmici sa pik en rolom i pik end popom na penalu pa sta nam bog da svaki put ne mozemo da igramo, sto se ne rade vise da se trojke te sutiraju nama svi sem centara mogu da daju trojku to me muci cele sezone

9. dobro to jeste, al ne znam da li sam jedini ali mislim da ove sezone ne uzimamo titulu ni na jadranu ni kod nas, zajebana situacija, al sa 20+ izgubljenih lopti po utakmici sa pik en rolom i pik end popom na penalu pa sta nam bog da svaki put ne mozemo da igramo, sto se ne rade vise da se trojke te sutiraju nama svi sem centara mogu da daju trojku to me muci cele sezone

Је л' можеш ти ово да поновиш само полако? Ништа нисам разумео. :)

10. ABA ne uzimamo sigurno a za našu ligu se isto ne nadam pošto će da igramo bez ili Gordona ili Lovernja opet. I kompletni se mučimo a ne osakaćeni.

11. Што се тиче наше лиге, ценим да Гордон одлази осим ако не нађу неког домаћег плеја да замени Гордића. Нема логике да целу лигу пропусти играч који има уговор на још две године, поготову с обзиром на значај наше лиге.

12. Pa cenim da ove godine ne uzimamo nista, jer vujoseviceve taktike po meni ne valjaju ne znam sta se desilo sa tim covekom, al ko da nije isti trener od pre par godina

13. Pa i ja cenim da će Gordon da ode pogotovo što mu je forma u padu a i još se povredio sad ali kako naši ove godine mahom rade protiv zdravog razuma ne bi me iznenadilo da Lovernj presedi prvenstvo. Najbolja opcija bi bila da se Gordiću zahvalimo na saradnji i potpišemo bilo kog našeg pleja, može i Pera da uskoči ne bi se osetio pad u igri sigurno :D

14. Vujanic bi ipak bio kvalitetniji :D A ne znam koliko bi kostao sada Milenko Tepic ili Luka Bogdanovic da na leto dodju, a cuo sam i da ce Vladimir Dasic sledece godine igrati za nas, jel moze neko to da mi potvrdi?

15. Ja se slažem sa ovima koji se slažu da onaj ko je prvi treba da igra EL, kakav fajln-for, džabe tebi što pobediš najbolji tim u prvenstvu kad često pucaš od levih timova.

16. Šta si ti sad reko sunac mu poljubim da me jebeš ako sam te reč razumeo?

17. Ko je prvi igra EL, evenutalno drugi ako dozvole zlotvori ostali ćao zdravo

18. E ljudi....ja sam nešto siguran da ćemo dobro da prođemo već ove sezone.....nešto sam pun optimizma...
    E sad šta je dobro po meni i bitno. Bitno je izboriti EL i osvojiti našu ligu. Naravno naša liga da bi se nastavio najduži niz u istoriji srpske košarke naravno.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.