KK Partizan

1. Negde sam video da Nis hoce da se kandiduje za organizaciju f4. Kad vec Djilas nece, to bi bilo najbolje resenje za nas.

2. Ma pazi da ne dozvoli ABA da bude Nis.. pre ce staviti namerno Zagreb ili Ljubljanu, cisto da bi bile prazne hale..

3. Javlja mi se:

ŠPORTSKA DVORANA DOM SPORTOVA
    TRG KREŠIMIRA ĆOSIĆA 11
    10 000 ZAGREB

I Cedevita ide u finale, k'o što gledam.

4. Sigurno ce da gledaju da nas sjebu kako god mogu, al niko nije lud da prihvati organizaciju ako zna da ce da bude na gubitku finansijski. Jedino ako im liga plati sve troskove.

5. Jedino ako im liga plati sve troskove.

Pa samo Dule im je kaznama za tehnicke ove sezone dao dovoljno za 4 zavrsna lolo

6. Znaci mozemo da ocekujemo saopstenje da je u stvari Dule kriv sto f4 nece da se igra kod nas.

7. Pobedi Budućnost toliko o moćnom Zadru. Ovo sam vam još danas okačio za EL.

8. Danas Siroki i Radnicki, valjda ce puci Verkovi...

9. Mene iskreno zabole kurac, ne mogu da se nerviram sad i oko drugih dovoljno mi živaca pokidaše ovi naši. To nek oni(košarkaši i klub) gledaju sutra Verkove i nek oni biju glavu da li će da dobiju ili izgube kad već sinoć nisu mogli da odrade ono što je bilo do njih. Ja uzimam odmor do Cedevite pa onda nerviranje ponovo :D Takav nam horoskop ove godine :D

10. Видећемо земљак...него ко испада ове године, задња 2? Мега обезбедила АБА?

11. Pa fora je da ovaj Solnok ne može da ispadne ima zagarantovano mesto, platili ljudi tri godien unapred i MZT isto al oni nisu u zoni ispadanja. Tako da dva poslednja koji nisu Solnok ispadaju. Mega mora da bude četvrta na kraju našeg prvenstva da bi išla u ABA ligu.

12. Да гледају Крушевљани нормалан баскет, а не Пилетове шабане како се муче против Црнокосе из Косјерића...

4. у лиги, па клаће се са Војводином значи. Али смо 4. представника обезбедили сигурно, читао сам да смо стигли довољан коефицијенат?

13. Pa sa ABA ligom ništa nije sigurno :D
    Kontam da Vojvodina nema pare da igra ABAu tako da će Mega 99% da igra. Srediće to Miško.

14. Одлично, чујем само тражили да замене паркет у Хали...реално, гори паркет нисам одавно видео од нашег...

ЕДИТ: ал цепамо офтопик не замерите

15. Nego je l' zna neko tačno ko bre iz ABA lige ide u EL na kraju?

Koliko je ovo samo neozbiljno. Treba svi da napustimo tu ustašku ligu.......

16. Иду финалисти плеј-офа. Тако је било у Француској где је Гравелин био први у лиги, па испао у четврт-финалу плеј-офа и испушио и за евролигу и за еврокуп.

17. Odlično. Bolje rešenje, a i najzad je jasno. Mada ja sam protivnik plej ofa uopšte. Koji će to kurac? Igra se liga i ko je prvi, prvi je.

18. Јебига, ја сам баш против тога. Треба екипе у међусобном дуелу да одлуче ко је бољи. Али не фајнал-фор већ типа НБА плеј-офа.

19. F4 je najgora opcija realno, jer najslabiji može da ima odlično veče i pobedi najjačeg i tako ga izbaci. Play off je najmerodavniji, teško da će da te usere da dva ili tri puta zaredom pobediš jačeg od sebe.
    ABA liga je pokazala koliko je smešna, jbt menjaš sistem takmičenja 5 kola pred kraj. Mislim šta koj kurac. I nikako ne može da bude pravedno da Igokea koja celu sezonu kidala sve, pogotovo direktne rivale zbog jednog poraza na F4 ispuši kurac. Glupo je jbg. Ali za to je kriva ABA a ne ULEB koji jasno ima u propozicijama da se šampion ne odlučuje u regularnom delu nego u play offu ili na F4.

20. Meni je liga najmerodavnije. Ako si kidao cele sezone prvi si i tačka.Plejof bi generalno izbacio iz svih sportova.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.