KK Partizan

1. Salabe jesi gledao Dzikicev cas kosarke, nije da ti nisam najavio.

I posle vam Dulo kriv sto srpska kosarka stagnira.. Ne moze doveka da poducava ovde, ima nekih koji su vise zahvalni od zvezdasrblja

2. Gazi, priznaj da si drko.

3. ti znas da su meni treneri KKP od preko 100 kila idoli, pa kako on tako i ja

4. jel ovo onaj bunic mrtvi?

5. Jeste. Jos 5 sekirica pod kosem za napraviti, boli nas kurac.

6. dje su #hijene ?

Ajde ajde, jeste videli onu sudijsku prevaru, pa tuko Partizan ko sveti ilija, ai onom branetu sta su svirali ono je milovanje obicno, ne moze covek da se nacudi..
    a i gde je tehnicka za Dzikica, kakva je ono majica, pa nismo na kosu ispred zgrade ovo je ugledno takmicenje, koje nosi ime po verovatno najboljem kosarkasu sa ovih prostora..
    A on u kamiondzijskoj majici, pa jos tajmaute na engleskom drzi, Radivoj se u grobu prevrce strasno sta ucinise . EVROLIGO DAJ ZVEZDI UGOVOR ONI SU PRERASLI OVU MALOGRADJANSTINU

7. od ovog bunica jedini netalentovaniji lik je petar popovic zvani petar

8. Ćao Gazi. Aj prepričaj ovo gore, ljeba ti.

9. a i gde je tehnicka za Dzikica, kakva je ono majica, pa nismo na kosu ispred zgrade ovo je ugledno takmicenje, koje nosi ime po verovatno najboljem kosarkasu sa ovih prostora..

Cuti brt, bar nije bila Prti Bee Gee majica.

10. Jeste. Jos 5 sekirica pod kosem za napraviti, boli nas kurac.

зар неће да замени прву секирицу?

11. pozdrav za moju braću grobare. kako smo ih iskarali večeras! hoćemo da slavimo braćo a hehe ja znam da ću da se olešim večeras

12. Pa da, Djumaru menja u KLS, bar bi trebalo.

A panjina je zestoka, decku je zivotni san da zaradi 200k evra i da pocne da zelenasi ahaha

13. Nek vodi i stimeta da uteruje dugove xd

14. ja sam mislio da bunic ide umesto Wilijamsa jer imamo problem sa brojem stranaca

15. Mozda se i to desi, ne znam. I Majstorovic je u opticaju, ako ne sad onda za sledecu sezonu.

16. Jericho, malopre

Jel ovo odjebana direktiva da se ne dolazi više? Mislio sam da je to dok ne krenete da pobeđujete...ouu vejt.

17. Demantovali nasi to za Majstorovica al verujem da ce ga uzeti za sledecu

18. PartiSNSzan pobedio jedan fmp, drugi fmp, sad treba one koji obezbedjuju igrace fmp-u.

19. koliko je tiho
    rekao bi covek kao da nije bio derbi

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.