KK Partizan

1. Ne, ovakav jadnik koji vodi garant mizeran i bedan zivot cim ima toliku potrebu da ispoljava frustracije ovde nema nikakvo pravo da mi spominje majku.

2. Nemojte da ga banujete, moramo da vodimo racuna o edipovcima takodje. A mi grobari nismo kao Rasnin da idemo i cinkarimo, drukamo i ostalo.

Odoh da mizerujem i bednujem.

3. Odoh da mizerujem i bednujem.

поздрав!

4. Hahaha stvarno banovao truc svoj dupli xdd

5. To sad da mi pomislimo kako to nije on XD

6. A jeeeste ko da smo mi ovce pa verujemo nekome samo zato sto je na poziciji, ima moc i nesto tvrdi a svi govore drugacije xdd

7. дођем ја тако повремено кад ми је досадно, па се свађам са својим дуплим и банујем га.
    Иво Андрић

8. јесте, а ти си као провалио сам и нису ти рекли расни, фендер и дирецтор!

9. ivo andric je bio delija a ti si grobar tako da ovo nije istina sto si napisao delije to ne rade grobari rade to

10. није то тај иво андрић, не лупај.

11. Nikolas.

Banujte ovog nesrećnika na 35981 dana!

vucicupederu

Nemojte da ga banujete

мој дупли победио!

12. Lako je ciganima da seire nad praznom temom kad je ljiga od coveka Truc rasterao sve grobare svojim kurvinjskim postupcima. Kako je ovo moj poslednji post na ovom sajtu (radujte se, oterao me Truc nepravednim banovima), moram zarad istine da citiram jos jednom zasto se banuju grobari, a sta se tolerise naprednjacima kojima Truc svakako pripada.

vucicupederu kako objasnjavas sliku Djordija u dresu Partizana? Nadaš li se nekoj divljoj kar(t)i?

Naravno da ne. U pitanju je prosto privatna kompanija koja ima profit kao jedini motiv. Njima u ovom sistemu ne treba apsolutno niko sa Balkana. Nasi timovi nece imati nikakav tretman niti dugorocan pristup najjacim takmicenjima.

Sto se tice kar(t)e probaj sa mamom koja te tako vaspitala.

E degeneriku ustaški jebem ti seme i pokolenje!!! Ne spominji mi majku da te ne bih pronašao crvino raspala.

Kao sto se vidi, dok su prva sitna provokacija i moj odgovor u rangu benignog prozivanja 12-godisnjaka , treci odgovor je najbrutalnije licno vredjanje i pretnja. Ja i taj covek smo po Trucu zasluzili istu kaznu. I nije mu prvi put. Molio sam ga da me ostavi na miru, nikog direktno nisam vredjao, pisao sam ono sto misli dosta ljudi. Naprednjak Truc to ocigledno nije mogao da prepozna i u meni je identifikovao najveci problem, proganjajuci me mesecima. Ne dodje na sajt 3 meseca i kako udje mene banuje. Ostacu dosledan i necu nikog psovati, pa ni ljigu Truca.

Dovidjenja i sve najbolje vam zelim.

13. Sa kim ste igrali večeras?

14. koje grobare je oterao ljiga truc?

15. Koji je rezultat bio?

16. немој ићи, молим те. морао сам да те банујем, поменуо си први маму, а не могу да те банујем на дан-два кад имаш историју банова какву имаш. а овај други и нема историју банова, па је добио блажи. тако да кад погледаш, ипак си ти блаже кажњен.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/79/39/a1/7939a15c9d7df2b075d91c65ecf49775.jpg

и даље стоји да нећу да те дирам, али само без таквих испада са мамама.

Naprednjak Truc to ocigledno nije mogao da prepozna

ми напредњаци смо јако глупи и не препознајемо, али нисте ни ви пајтићевци цвећке!

17. Janpija i vucicapedera

18. koje grobare je oterao ljiga truc?

можда мисли да сам отерао риху, али њега не бих бановао, па да ми понуде министарско место.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.