KK Partizan

1. дај неку ексел табелу

2. Slepi, gde može da se vidi taj dogovor oko evroligaša, jel ima negde crno na belo? Pošto u onom pismu koje je FIBA poslala nigde se ne razdvajaju EL i EC, nego kažu da suspenduju savez jer klubovi oće da potpišu 3+1 ugovor s onom firmom što vodi uleb takmičenja. Nemoj samo Čovićeve izjave i nešto s rsb-a nego dokument neki.

Ne mogu brt, ja sam Čovićev bot, te samo ponavljam njegove mantre i slepo verujem u sve što kaže. Ne interesuju me dokazi, papiri i te gluposti, verujem samo skrinšotovima iz informera i Anđusu. Skečeve na stranu; iskreno, trudio sam se da maksimalno izbegnem praćenje cele situacije jer me cela priča, kao i verovatno svakog ljubitelja košarke, jako nervira, pogotovo jer se mi (KSS, ABA) tu ne pitamo ama baš ništa. Ovo gore o dogovoru sam pročitao na vesti sa b92

Sa druge strane, iz KSS su poručili da se zbog dogovora FIBA i Evrolige dozvoljava učešće u najjačem evropskom takmičenju.

Da sam na vašem mestu, zalagao bih se za odjebavanje licemerne Fibe. U svakom slučaju, svi smo jebena strana. Pozdrav

3. Kako brt ne pitamo se ništa, eno svud po novinama naslovi sudbina reprezentacije u Partizanovim rukama. Čiji je to spin i koji su interesi.
    Ja da se pitam nešto u Partizanu boleo bi me kurac da radim šta savez kaže. Nije obaveza kluba da brine o reprezentacije nego saveza.

4. Kad sam rekao da se mi (KSS i ABA tj Balkan generalno) ne pitamo ništa mislio sam na neke stvari od ranije, dakle na to kome će da pripadne koliko mesta u kom takmičenju, ko će ta takmičenja da organizuje i sponzoriše itd itd. Nebitno

Nije obaveza kluba da brine o reprezentacije nego saveza.

Apsolutno se slažem.

5. Пипач хлеба
    Ах, драго ми је да се интересујете, Дулов Лимож, је тренутно на прагу још једног тријумфа у Француској кошаркашкој PRO A лиги. Мада на жалост свих људи који поштују и цене рад најтрофејнијег Црногорца сиг, Лимож тешко да ће догурати до плејофа лиге :’(

Преузео их је у сред сезоне и док су били у говнима, а довео их је до борбе за плеј оф, задњих 6 утакмица има скор 5-1, ја мислим....

Млатони
    Nije obaveza kluba da brine o reprezentacije nego saveza.

Клубови искључиво постоје због репрезентације....

У јеку приличног броја полуинформисаних имбецила од наших новинара широм спортских редакција - ФИБА поштује трогодишњи уговор склопљен 2014. и који истиче на крају следеће сезоне и због тога нема проблема са Евролигом искључиво за сезону 2016/17.... За Еврокуп немају никакву толеранцију, док су евролигашки клубови мирни само током следеће сезоне.... Ако се не договоре нешто, биће још више срања за годину дана....

6. Da sumiramo, do sad su nam pred izbore obećavali bolji život za dve godine, sad ispade da dobijamo još više sranja za godinu dana.............................

7. Клубови искључиво постоје због репрезентације....

У теорији да, али да ли су љубитељима игре под обручима приоритет 30 евроигашких утакмица током читаве сезоне + евентуална доигравања (минимум 15 утакмица у Србији) или две (?) недеље репрезентативних такмичења годишње. Лично, да бирам између свог клуба у ЕЛ и репке на СП/ЕП - увек бих бирао ЕЛ. Верујем да и остали тако мисле.

8. Слепи, кад си претходни пут оволико боравио на некој Партизановој теми?

9. Eh, beše davno, još pre nego što je prorok Guru prešao iz meke u Ližonm.

10. Слагаћу те вероватно, али мислим да је прошло више од годину дана откад сам последњи пут покушао да разговарам са људима овде. Мислим да се у међувремену променила структура људи који пишу овде, просечан коеф. интелифенције значајно порастао, па као ај да пробамо поново.

ЕДИТ: Ако хоћеш да провериш шта сам све писао, ево ти па иди редом и читај
    ФКП
    ККП

11. Сад сам сконтао да о различитим односима клуб-репрезентација причамо (ја причам о бази играча за репрезентацију итд.), уморан сам брт јбг.... Ово јесте до савеза, мада је то прича на коју бих се још раније враћао, што ме мрзи, а превише сам кошарке данас већ писао и гледао.... Било какви проблеми су се још пре пар месеци требали решити, одавно је већ у најави ФИБА-ина Лига Шампиона и сукоби на релацији Евролига - ФИБА, која ће укључивати савезе....

12. Lepo vam je slepi rekao onaj bauman ili kako se zvase je rekao da je evroliga ok sledece sezone ali da njihovo takmicenje mora biti drugo po kvalitetu da zahtevaju od uleb da ukine uleb kup i da ti timovi igraju fiba ligu sampiona. Zato sam ja skoro napisao da cete vi igrati to takmicenje ne znam na kojoj temi. Mada mislim da vam mnogo vise odgovara da igrate cipiripi kup koliko god ga omalovazavali jer je to jedini nacin da se kroz neko vreme vratite u el

13. ма каква ел, њима је једина шанса да постану нека нба развојна лига. фиба је много моћнија организација и кад се среди сви ће други низ воду. зато се треба укрцати на тај воз сад кад је време.

14. Jesi svestan da cinizam koji si poceo da koristis u poslednjih godinu dana neki uopste ne kapiraju?

15. Haha nije, fura ga i sa Rasnim a ovaj ne jebe ništa

16. Гле ово:

Ако је главни спонзор Евролиге ”Туркиш Ерлајнз”, значи из Турске, а Турска је држава претежно више смештена у Азији + такмичење игра и клуб из Израела (државе која јесте у Азији), да ли то значи да би Евролига могла да постане и Азијска лига?

17. можда некад претерам, али сад сам стварно донекле озбиљан. много се прецењује та ел, води два такмичења богатијих клубова, а чак ни то не ради баш како треба. па то може и моја баба. фиба организује свакаква такмичења у млађим узрастима и шта све не. то је права светска кошаркашка организација и биће овако док неко ту не види прави потенцијал и направи нешто озбиљно од те приче, а ел ће се или приклонити нба на неки начин или ће под окриље фибе. значи, да опет неко не схвати погрешно, на средње и дуге стазе фиба нема шансе да не успе.

18. Da si naveo sta smatras pod srednjim i duzim stazama mozda bi se slozili.

Uglavnom mislim da vam je uleb bolje resenje u narednih 3-4god. I mislim da se fiba previse buda u grudi sa ovim diskvalifikacijama reprezentacija jer jbg ko ce igrati ep? Nemoj se zajebavamo...

19. то зависи од страна у сукобу колико ће да траје. период од 3-4 године је ништа. ако можеш да жртвујеш три године за бољу стартну позицију у нечему што ће бити једино такмичење, то уопште не би било лоше за задужен клуб као што је партизан.

не знамо какве су преговоре водили, ко је шта нудио или тражио и сл. можда је фиба предузела овакве кораке с неким јаким разлогом. јбг, није лако проценити ко чува јаче адуте, ово је јако специфична ситуација, не можеш да упоредиш са неким другим ситуацијама и процениш да ли су боље поступили од неког другог. фиби не одговара више статус кво који би евролиги највише одговарао, а највећи проблеми фибе је што су јој светска такмичења заправо светско другенство (тј. борба за друго место, па самим тим и недовољно атрактивна) и што постоји још једна организација која је три нивоа изнад свих осталих. и због тога никад неће имати моћ фифе и уефе. фиба је и фактички кроз историју била организација која је покривала аматерску кошарку, док су професионалци играли у америци. глобализација је довела до тога да сад постоји и професионална лига у европи, а ако ту не прекину, завршиће тако што ће бити скроз изгурани из професионалне кошарке.

хоћу да кажем да ово мора да се реши. са једне стране фиба се бави кошарком као игром и можда у ово време и треба да изађе из професионалног спорта, да се бави промоцијом, млађим категоријама и сл. али ту би онда настао проблем што би репрезентације имале још веће проблеме да наступе у јаким саставима, јер би професионални играчи имали уговоре са клубовима, њихова кровна организација не би имала интереса да их мотивише да играју за репрезентацију и такмичења репрезентација би полако пропадала.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.