Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Slobodna procena do kraja između 13. i 11. mesta na tabeli
Žurio mi je strim, izvinjavam se što sam greškom preneo da ste pobedili.
Fan fekt: kad sam trazio strim i kucao mornar p..izbacilo mi je veliku ponudu MORNAR POPAJ crtaća.
Uzdravlje itako.
Iznenadio me ovaj nas crnac na kraju, mislio sam sad ga nesto kao malo krenulo pa ce odma da umisli da je kajri irving i poceti da siluje i ispromasuje neke nerezonske suteve, a on sve uradio kako treba, jos na kraju apsolutno timski igra, bas sam se odusevio i navuko igrace na sebe tako da oko cakarevica nema zive duse u krugu od 5 metara i doda mu, a ovaj promasi. Jbg
ja sam ove okorele cigane iz kraja počeo da izbegavam ostrige mi
odmah me jure sa glupim forama kao što je ova tilmova iznad npr.
a jbg sve se vraća sve se plaća, vraćaju mi za onih 15 godina jebanja konstantnog i sl
Ali to nije glupa izjava. Kucaj u guglu mornar p i videćeš tonu morrnar popaj linkova jbg. Meni bilo smešno štaznam.
Meni bilo zanimljivije dok je Partizan bez novaca i sa stipendistima poput Kinsija i ostalih karao Zvezdu, tad je derbi imao draž, koljemo se ovdje po vazdan, eeee.... Sad niđe veze. Mora da je legenda u pravu kad kaže da mi nemamo tu vrstu motivacije da udaramo protivnika dok leži.
Grobljanci ne tugujte zbog dve izgubljene tekme na početku, 0:2 je najopasniji rezultat aahahahahahha. Jeste.
Brt prilično je jeziva činjenica da imaš preko 35 godina.
Tilmara nerealan.
Od kad nije Dule tu derbi je kerova kurčina
Ниво хумора: мачују се у фирми златиборац куленом ринфуза и вичу "Одбиј на дужину пендрека".
Hahaha Mitke dobra ti je ova
Ili sam ja raspoložen
Uglavnom nasmijao sam se, kez tj
Онда је моја мисија успјела. хД
To ti kažem
Zanimljivo je kad sam se pojavio na sajtu pre 7-8 godina neam pojma, recimo da sam imao 27-8 ili 29. Tad je vecina vikala nesto kolko godina imas i to, sad cela ta ekipa ima 30 godina i niko ne pominje to vise. Osim somija jete, al on uvek ima 2e god i jeahbatcha na avataru.xd
Slucajno napisah 2e al tolko je bila cena ranij jagoda, slucajnos, nebih reko?
Lepi, si realan, vidi šta pišeš jebote. Imam jednog ortaka, 30 godina i i dalje baca fore tipa "hahahahahah umazao si farmerice brate gle umazao si se ahahahaha". E i ti si taj neki nivo. Mada, cenim da nisi toliki daun u rl. Ali tko sam ja da ti sudim.
Dobro.
A ovaj skeč za jagode tek neću da komentarišem xd