Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Dobro da si pogled uzeo kao parametar. Lolo
http://espreso-static2.haste-cdn.net/data/images/2017/06/03/11/216501_muta-nikolic_ls-s.jpg
http://www.kurir.rs/data/images/2017/09/18/15/1283957_muta_sq-s.jpg
pa pogled alkoholičara ima al nije istraumiran!
Па некад је био добар, узимао титуле са Партизано и Будућношћу, а и Раднички је био солидан. Можда му ово нису најбоље године да ради са Партизаном али ко зна, можда му ово дође и велики изазов па буде мотивисан да ради, ипак је то Партизан, па још и добро кренуло, па ту је Звезда која направила неко име за ових пар година па и њу да сруши би било остварење, па онда Евролига, Сан Ремо у Пиониру.
2018. se vraćamo u EL pod vođstvom Mute Ofanzive, 2019. osvajamo istu.
pozz
EDIT: čović oćelavljuje! na oca mislim, sin već jeste
Kakav kurac Rade Zagorac, jedini Zagorac kog priznajem je Karlo. Lolo lolo
Vi možda mislite da je ovo poluskečić, ali dečko se zapravo stvarno šiša kod karla zagorca u salonu
ponovicu,
treca najtalentovanija generacija Partizana u istoriji je predata muti da se sa njom, citiram, bori za to cetvrto mesto MA KAKVU EVROPU
mutavi laznjak
https://pbs.twimg.com/media/DNTwYd0W0AEdMBt.jpg
#MutaOut
Ne znam da l kapirate da dok je Vučko na vlasti, Zvezda će igrati Evroligu.
Vama je dozvolio da Igrate Cipiripi kup, nezahvalnici.
Netačno
pa netacno jer ako nastavi da sipa lovu u vas ko u nerotkinju stvarno bice cupavo, trebace vam jos jedan dres da stanu sponzori I MALO VAM JE OPET
Zato smo mi veličina koja je bila u vrhu 15 godina dok ćete vi da postojite samo dok je aleksandar srbin na vlasti i ćoki legenda na slobodi
A sta ako posle Aleksandra Velikog dodje jos veci psiho koji navija za zvezdu?
Posle Aleksandra Velikog=2042-e godine
pa netacno jer ako nastavi da sipa lovu u vas ko u nerotkinju stvarno bice cupavo, trebace vam jos jedan dres da stanu sponzori I MALO VAM JE OPET
Lol jbt RSB forum na vukajliji :D
Prvi čovek crno-belih rekao je za ' Alo' da se intenzivno radi na angažovanju pojačanja na poziciji 'četiri' i da će time biti zatvorena priča oko igračkog kadra za tekuću sezonu.
' Intenzivno radimo na dovođenju igrača na poziciji četiri i njegovim dolaskom ćemo kompletirati igrački kadar za ovu sezonu', kazao je Mijailović.
Navijači se nadaju da će ekipu pojačati Rade Zagorac koji je ostao bez angažmana u NBA ligi ali Mijailović nije želeo da potvrdi tu informaciju.
' Neozbiljno bi bilo da pričam o imenima. Reći ću samo da će to biti jedno veliko iznenađenje, a vrlo brzo ćete znati o kome se radi', istakao je predsednik Partizana.
Još jedna bitna vest tiče se duga prema Dušku Vujoševiću. Mijailović najavljuje da će pokušati da nađe zajednički jezik sa bivšim trenerom i klupskom legendom.
' On je legenda kluba koja je Partizanu donela mnogo radosti i uspeha. Znam da voli ovaj klub, kao i svi mi, tako da verujem da ćemo uspeti da pronađemo neko rešenje. Lično ću sesti da razgovaram sa njim, ali u ovom trenutku ne znam kakva je tačna situacija sa njegovim dugovanjima', zaključio je Mijailović.
Bivši trener Partizana nedavno je, gostujući na TV N1, otkrio da mu crno-beli duguju blizu 400.000 evra.
Био би ред да исплатите човјека. Очито је да прељева кеш, чим је и он несретник дошао на ред.
Opet radi drzavni bankomat vidim
Па оно јес, четворка је танана, Новица једина права четворка, руиниран, Гавриловић, ја не знам шта он и како игра, и Чакар лажна четворка, па и Михаило.
Можда је Лазме или Гист.
Kvinsi miler se pominje
Pravi tip igrača za Mutu
Muta bi ga voleo ko sina jedinca