pa pogled alkoholičara ima al nije istraumiran!
Па некад је био добар, узимао титуле са Партизано и Будућношћу, а и Раднички је био солидан. Можда му ово нису најбоље године да ради са Партизаном али ко зна, можда му ово дође и велики изазов па буде мотивисан да ради, ипак је то Партизан, па још и добро кренуло, па ту је Звезда која направила неко име за ових пар година па и њу да сруши би било остварење, па онда Евролига, Сан Ремо у Пиониру.
2018. se vraćamo u EL pod vođstvom Mute Ofanzive, 2019. osvajamo istu.
pozz
EDIT: čović oćelavljuje! na oca mislim, sin već jeste
Vi možda mislite da je ovo poluskečić, ali dečko se zapravo stvarno šiša kod karla zagorca u salonu
ponovicu,
treca najtalentovanija generacija Partizana u istoriji je predata muti da se sa njom, citiram, bori za to cetvrto mesto MA KAKVU EVROPU
Ne znam da l kapirate da dok je Vučko na vlasti, Zvezda će igrati Evroligu.
Vama je dozvolio da Igrate Cipiripi kup, nezahvalnici.
Netačno
pa netacno jer ako nastavi da sipa lovu u vas ko u nerotkinju stvarno bice cupavo, trebace vam jos jedan dres da stanu sponzori I MALO VAM JE OPET
Zato smo mi veličina koja je bila u vrhu 15 godina dok ćete vi da postojite samo dok je aleksandar srbin na vlasti i ćoki legenda na slobodi
A sta ako posle Aleksandra Velikog dodje jos veci psiho koji navija za zvezdu?
Posle Aleksandra Velikog=2042-e godine
Lol jbt RSB forum na vukajliji :D
Prvi čovek crno-belih rekao je za ' Alo' da se intenzivno radi na angažovanju pojačanja na poziciji 'četiri' i da će time biti zatvorena priča oko igračkog kadra za tekuću sezonu.
' Intenzivno radimo na dovođenju igrača na poziciji četiri i njegovim dolaskom ćemo kompletirati igrački kadar za ovu sezonu', kazao je Mijailović.
Navijači se nadaju da će ekipu pojačati Rade Zagorac koji je ostao bez angažmana u NBA ligi ali Mijailović nije želeo da potvrdi tu informaciju.
' Neozbiljno bi bilo da pričam o imenima. Reći ću samo da će to biti jedno veliko iznenađenje, a vrlo brzo ćete znati o kome se radi', istakao je predsednik Partizana.
Još jedna bitna vest tiče se duga prema Dušku Vujoševiću. Mijailović najavljuje da će pokušati da nađe zajednički jezik sa bivšim trenerom i klupskom legendom.
' On je legenda kluba koja je Partizanu donela mnogo radosti i uspeha. Znam da voli ovaj klub, kao i svi mi, tako da verujem da ćemo uspeti da pronađemo neko rešenje. Lično ću sesti da razgovaram sa njim, ali u ovom trenutku ne znam kakva je tačna situacija sa njegovim dugovanjima', zaključio je Mijailović.
Bivši trener Partizana nedavno je, gostujući na TV N1, otkrio da mu crno-beli duguju blizu 400.000 evra.
Био би ред да исплатите човјека. Очито је да прељева кеш, чим је и он несретник дошао на ред.
Opet radi drzavni bankomat vidim
Па оно јес, четворка је танана, Новица једина права четворка, руиниран, Гавриловић, ја не знам шта он и како игра, и Чакар лажна четворка, па и Михаило.
Можда је Лазме или Гист.
Kvinsi miler se pominje
Pravi tip igrača za Mutu
Muta bi ga voleo ko sina jedinca
Dobro da si pogled uzeo kao parametar. Lolo
http://espreso-static2.haste-cdn.net/data/images/2017/06/03/11/216501_muta-nikolic_ls-s.jpg
http://www.kurir.rs/data/images/2017/09/18/15/1283957_muta_sq-s.jpg