Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Miler demantovao a i koji ce on kurac ovde, mada ima vrh prepicku s kojom je ovde bio
Došao Zagorac zvanično
Edit: kurac, ipak nije, sprda se neki lik na tviteru a ja naseo
Haha, je l bar bilo u eksel tabeli
Pusi kurac mlatoni :/
A jbg deluje uverljivo na prvu loptu
https://i.imgur.com/m4OdjfH_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium
Meni i sad uverljivo
Svakako uverljivije od onih editovanja na vikipediji nekad :d
A sta ce zagorac, cuo sam da planira da ostane u razvojnoj ligi tamo?
Zvaničan nalog kluba ima ovaj znak pored naziva profila što znači da je verifikovan od tvitera:
https://i.pinimg.com/originals/34/9b/fb/349bfb6323f157ce509aa0044ed9c649.png
Sreto, on ima garantovan ugovor na dve godine tamo. Sad ovi mogu da ga drže da čami tamo to vreme i da igra razvojnu ili da ga otkupe, isplate mu ugovor i on postaje slobodan igrač.
Jebes Zagorca, dajte Kevina Dzonsa
treba nam neko divalj, neko ko će da lupa šuteve samo i da ne igra odbranu. Bilo ko iz Mege je svakako dobrodošao
Evo sad najednom Zagorac ode kod komšinice
priča se tako barem
А знао сам да ће пудла да га отме... прерано је почело да се прича о доласку... мада неће доћи у партизан само ако је пичка, а пичка је и ако се буде двоумио.
Ne zavisi od njega nego od Miška
не заносите се, неће ни код нас ни код вас, бајерн неки ја капирам или сл.
Navodno Zagorac sutra potpisuje za Makabi.
Taj Zagorac je danas za 23 tima potpisao
Ma ko je bre taj Zagorac
To sam ja Zagorac nije niko drugi