KK Partizan
  • b

to je bio komentar Rakocevica. Niko iz Partizana, ni ja kao navijac, niti bivsi igraci nisu kenjali o Partizanovoj deci u timu, kao Rakocevic. Samo sam rekao kakva je to besmislica.

• Š

Aha znači onda hipotetički kad bi sutra tipa Kosta Perović dao istu takvu izjavu samo govoreći o partizanu ti bi onda i tad reko da je besmislica? Ne bih rekao.

• DP

A brt ko shvata Rakoča ozbiljno

• b

Šmoklja

Aha znači onda hipotetički kad bi sutra tipa Kosta Perović dao istu takvu izjavu samo govoreći o partizanu ti bi onda i tad reko da je besmislica? Ne bih rekao.

kakve su ovo besmislice sad, sta bi bilo kad bi bilo, neozbiljan si sagovornik, da imas ovakve izjave tipa u nekoj jacoj organizaciji i firmi, bukvalno bi te otpustili... ovo nije prica, vec palamudjenje

• Š

Pa ti si malopre puštao filmove šta bi bilo kad bi bilo onda mogu i ja de me boli kurac

• b

Kvaratskhelia

A brt ko shvata Rakoča ozbiljno

mogao bih ti navesti par imena bez da mrdnem sa ovog sajta, pocevsi sa ovih par incela iz teme

• Carl Cox

Studioznim promatranjem došli smo do zaključka da je iz tima jedne od najsvetlijih sezona kk partizana 2009/2010 samo jedan igrač koji je iole oko 18 imao kad je došao u partizan prekaljen Darko Balaban

Dakle čak je i Pera Božić čovek sa ponajviše nastupa za Partizan, došao sa 26, vrlo zanimljiva konstatacija.

• Carl Cox

Konstatacija da je bonbas glup ko kurac usvojena je ranije*

• b

Šmoklja

Pa ti si malopre puštao filmove šta bi bilo kad bi bilo onda mogu i ja de me boli kurac

link molicu

• b

Ovo nisu puke prepostavke, milion puta dokazano u praksi.

• Š

Ma ako ja kažem da su puke pretpostavke onda su puke pretpostavke i gotova priča

• b

Avangarda spakovala 40 poena u prvoj četvrtini kraljevskom klubu u Madridu.

• Бохор

Sledecu dala 7

• Š

nijedan srbin dvocifren u dresu patlidžana
    sramota

• Š

nijedan smrdin više od 2 poena čak LOL
    'budućnost reprezentacije'
    jaja moja

• S

Nisam znao za te avangardne podatke, fascinantno.

Nazalost zbog ovog ocekujem jos 2,3 pojacanja za rumenog i gg

U medjuvremenu, cika dusko skulovao najveceg srbina u univerzumu

• Tronožac

okupirani klub koji nastupa pod nazivom "kk partizan" niti gledam niti me zanima