Prijava

Inace na ovaj kometar Rakocevicev sto je okacio ovaj bolid:

Kaze Rakocevic bori se sa decom iz svoje skole. Deca iz svoje skole da je ubacio kos sinoc, Nedovic (i to uslovno), dosao sa 16 godina. Ko je drugi?

zeleznicarska posla. Pune im gace, institucija i avangarda se vraca gde joj je mesto.

Pa nije košarka samo ubacivanje poena ima tu i odbrana itd itd

Onda po tvojoj logici bogdan bogdanovic nije partizanova skola nego skola zitko basketa, jer je sa 18 dosao u partizan

Ili novica koji je igrao za zemun pa sa 16 dosao u partizan

Po mojoj jesu, ali mi je tvoja logika zanimljiva

pa bukv, limenka bar ima neke igrače koji ispunjavaju te tvoje iskrivljene uslove bombas, patlidžan nema nijednog, čak ni Trifunović se ne računa

Onda po tvojoj logici bogdan bogdanovic nije partizanova skola nego skola zitko basketa, jer je sa 18 dosao u partizan

Ili novica koji je igrao za zemun pa sa 16 dosao u partizan

Po mojoj jesu, ali mi je tvoja logika zanimljiva

Kojoj logici? Jesam rekao za Nedovica? Pitam ko je drugi?

Grobar sam, ono do koske, čak gtr level retardiranosti grobar, sa sve punk, edi grant i morisi ikonografijom, grobar lvl Vranje 99% ciganski grad, ja jedino dete u razredu za Paću, grobar lvl i dalje posle 12 godina nisam gledao snimak Čilldresovog koša, ali kad vidim petorku madar, panter, naneli, ledej i lesor, ja ne menjam baš demonstrativno kanal, ali u daljem toku tekme, to može da bude i Lietkabelis, ne Partizan.

Ja mislim da je i Lazarevic pre nego Dobric zvani kninska kobra a od ove godine kninski blavor

Trenutna situacija Bugarce. Da su stvari onakve kako Bog i priroda zapovedaju, napravio bi Partizan igraca za celu ligu. Koga da kupis sad, ajde reci mi ti koga da kupis za Evroligu? Uzmi da si prodao 11.000 pretplatnih karata i uzeo 4 miliona evra, da imas 3 od mocarta, tri od privatnih sponzora i dva od drzavnih firmi. Imas 12 miliona budzet i mozes da priustis 5 igraca nivoa Evrolige sa platom od milion evra. Koga? Vidis sta je fmp napravio reprezentativnoj i klupskoj kosarci za 8 godina. Jebeno nam oni i njihov zvaljavi vodja nisu dali ni treci esalon domacih igraca da dovodimo. Corava pudla i zalizani su imali preko 100 igraca pod ugovorom i proizveli top igraca koliko i Partizan sa 8 prvotimaca za sve ove godine.

Inace, shvatili su svi da kosarkase ne proizvode covici i fmp-i, vec Partizan, cak i masivan deo musave populacije. Neki iz razloga sto nisu moroni pa da navijaju za fmp, a drugi sto je jebeno valjda i retardu jasan sav besmisao postojanja ove crveno bele nakaze iz Zeleznika u EL. Koja im je svrha uopste. 142 gledaoca su imali u proslom kolu na ABA, dobar deo familije i prijatelja zeleznicara. Bukvalno nikog ne iteresuju. Top 17 svake godine, nikakav doprinos nacionalnom timu, nista specijalno se za njih ne vezuje, nikakvo ime nisu postali, nema postovanja u Evropi osim ciste kurtoazije, bukvalno kosarkaski Fulam.

Šmoklja

Dnobrić

https://i.imgur.com/MlOEFh8.jpg

Ali ajde da uzmemo da je ovo i istina, da li je njegova trenutna uloga veca od Smailagica i Trifunovica?

Tebra, ne govorim o zvezdi u basketu, ne zanimaju me, jednostavno ne mogu da navijam za petorku gde su sve stranci, mozda ce biti bolje kad se vrati aleksa, licno moje misljenje

Da su stvari onakve kako Bog i priroda zapovedaju, napravio bi Partizan igraca za celu ligu

E jebiga sad da baba ima kurac

Koja je poenta ovog skrinšota? El nisi ti pobornik toga da je ova sad zvezda u stvari FMP? Ili možda mesto rođenja šta ne kapiram?

da li je njegova trenutna uloga veca od Smailagica i Trifunovica?

On je bio deo sastava reprezentacije na poslednjem okupljanju, ta dva debila nisu. Mada rečeno ti je već, po tvojoj logici to nisu deca iz partizanovog pogona.

Pa kad si bezobrazan, Avramovic povredjen, Koprivica povredjen, Smailagic se vraca iz povrede, Trifunovic i Vukcevic dobijaju svoje minute... vecinom klinci oko koje se pravi baza za neke naredne godine. Andjusic sinoc najbolji, vise poena nego Nedovic ja mislim... Ne znam sta vi ocekujete.

Inace pantere nisam cuo da su se ovako zalili 2019-20 kad im domaci igrac nije postizao poene na utakmici. Ciganska posla. Kmece jer smatraju da ovo nije smelo da se dogodi. Da se onako ponize i predju da navijaju za drugi klub, sa satisfakcijom da je Partizan donji, pa makar i ne bilo njihovog kluba. Ovo sad ne mogu da podnesu, pitaju se zasto su bili napredna kucka.

Ispravka Trifunović je bio pozvan ali nije igrao, priznajem grešku, ali svejedno on nije partizanova škola po tebi bomby.

On je bio deo sastava reprezentacije na poslednjem okupljanju, ta dva debila nisu.

poslednjeg okupljanja hahah... Smailagic decko nije igrao mesecima, Trifunovic letos imao operaciju i tek se vraca, pre toga su redovno pozivani. Nauci materiju malo.
I sta je uradio u toj reprezentaciji za koju su imali problem da skrpe 12 igraca?

Smailagić redovno pozivan? U kom to paralelnom univerzumu to me samo zanima. Ali boli me kurac sve i da je svaki srbin iz trenutnog sastava partizana deo reprezentacije po tvojoj logici partizan sa tim nema ništa jer po tebi to nisu igrači iz partizanove škole. Sve tvoje reči.

Ko prica o igracima Partizanove skole? Valjda je prica o domacim igracima. Da li si ti svestan da Partizan gotovo 10 godina nije imao juniorski tim maltene. Evo ti naslov iz 2015

Ovo se verovatno nije desilo u istoriji srpske košarke: Partizan nema košarkaša u reprezentaciji!
Crno-beli nemaju ni jednog predstavnika u juniorskoj reprezentaciji Srbije koju trenutno vodi Vladimir Đokić

Ti mozes da kenjas o necijoj nesposobnosti, ne znam ni ja cemu. Istina je samo jedna, napredna vlast nam je oterala trenera, kasnije Berica jer je hteo da pokrene juniore. Nezavisno od navijackog opredeljenja, svako ko sebe smatra covekom mora biti na strani Partizana ovih godina. To je moralno i filozofsko pitanje, ne navijacko.

Nista ne razumem, je l Milos Vujanic kad je osvajao SP u Indijanapolisu, je l zvezdino dete ili partizanovo ili rio tinto

Ti si počeo da kenjaš o igračima iz škole napredne kurvice i kako osim Nedovića nemaju nijednog trenutno u sastavu, ja sam samo te iste tvoje aršine i logiku upotrebio na suprotni tabor.