KK Partizan

1. Au pa moramo li i EL da osvojimo u pičku materinu lololo

Kako bi voleo da dođe...

2. Ko je taj, zašto je on važan i jesmo li dobri u košarci ?
    Prestao sam da pratim poslije Olimpijakosa u Parizu

3. Košarkaški klub Partizan od naredne sezone biće jači za iskusnog Amerikanca Terensa Kinsija (29), koji igra na poziciji beka, prenose Novosti. Isti izvor navodi da je Kinsi u ponedeljak potpisao ugovor sa prvakom Srbije i ABA lige i uskoro se očekuje njegov dolazak u Beograd. Amerikanac je prošlu sezonu počeo u italijanskom Pezaru, a završio u Unikahi iz Malage. Tamo, ipak, nije imao zapaženu ulogu. Za španski tim je odigrao svega pet utakmica i imao je prosek od 2.2 poena, 3.2 skoka i 0.6 asiszencija za 14.8 minuta provedenih na parketu. Mnogo korisniji je bio u ekipi Pezara. U 16 duela košarkaš koji je studirao na univerzitetu Južna Karolina prosečno je postizao 12.4 poena, uz 6.6 skokova, asistenciju i 2.1 ukradenu loptu za 29.6 minuta na terenu. Pre Kinsija klub iz Humske je ovog leta angažovao Francuza Borisa Dala i mladog centra reprezentacije Srbije Đoku Šalića.

Pročitajte više: http://sportal.rs/news.php?news=108945

4. JAO JAO JAO JAO JAO!!!!!

5. Cek samo da potvrde na sajtu KK, a onda cu lepo da se upisam u gace :D

6. Bilo je tako prosle sezone za J.R.Bremera, pa otkazase, al mislim da je ovo SIGURNO...

7. AHAHAHAHAHAHHAHA PA JEL OVO MOGUĆE BRE?! pa UMALO SE NISAM ŠLOGIRAO SAD JBT!
    TERENS KINSI JEBENI!!! IJAO KURJACI VŽIU BUUUU, VŽIU BUUUU!!!

8. JE-BA-CE-MO JAKO

A u vezi ovog za Mirzu, i Kiilenko je bio clan Partizana na papiru i odatle otisao u NBA jer je tad postojalo pravilo da ne mogu da se draftuju igraci iz ruske lige.

9. Za Mirzu se zna odavno, jbg ispali smo ljudi i pustili čoveka iako nismo morali.
    Al koga bole kurac za to, pa ljudi došao je Kinsi, KINSI JEBENI! Pa Dule je lud jbt!

10. http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=751788#k10540753
    Što volim ovakve careve čuj imamo slabiji tim a otišao samo lučić hahaha

11. I Gordić, mada on i nije nešto.
    Jebote, biće liga prejaka. Ustaše se isto pojačavaju, krvićemo se žestoko. Jes' da reprezentacija zbog stranaca neće profitirati, al' šta da se radi...

12. dusan1001
    http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=751788#k10540753
    Što volim ovakve careve čuj imamo slabiji tim a otišao samo lučić hahaha

A znaš kako je to Kinsi je sa 29 na zalasku karijere a fratar Rakoč je bio u najboljim godinama prošle sezone sa 35 dina.

Nego ono je vrhunsko kucanje na 1:20. Čovek je jezivi atleta. Bogdanove visine je a kuca ko nenormalan, odraz jeziv, brz kao munja, duge ruke i odličan defanzivac. Skače, igra odbranu, plus ima jeziv ulaz. Odličan posao. Kad se setim kako nam je decu pravio one godine sa Efesom u Pioniru, čovek nas skoro sam dobio. Imao je povredu i nije u formi kakvoj je bio ali je u odličnim godinama i može vrlo brzo da postigne njegovu formu. Čovek je došao jer je svestan da će ako ove godine odigra kako ume sledeće lako da zabode odličan ugovor u bilo kom evroligašu. Definitivno igrač sa najjačim CVijem koji je ikad došao kod nas. Odlično pojačanje pogotovo uzimajući u obzir da je i 2 i 3 a može i keca po potrebi da odigra. Videćemo šta će biti al sam ja zadovoljan pojačanjem. Fali nam još da popunimo rupe za bekap trojku i četvorku, to će vrv ovi sa probe da ulete i eventualno još jedan kec ako uleti nešto iskusnije pošto je Dalo daleko od EL u ovom trenutku.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.