KK Partizan

1. E i ja sam se pitao sta cemo sa kecom. Dalo jeste drugi plej,al sto ti rece, ne mozes iz druge francuske lige u Evroligu. AL opet, Stranac ne sme sigurno,vec nas ima vise.
    Zofri, Leo, Dalo, Kinsi , Berta.. To je vec 5. Jedino da se dovede jos jedan plej domaci, da bude zamena Westermanu,pa da ga Dalo izduva za Superligu.

Al u principu, imamo vec gotov tim. Jedino sam malo skeptik oko teskasa. Mada, Musli je pred kraj sezone dobro igrao.. Verujem da su i on, a pogotovo Gagic nakon rada sa Dudom napredovali.

2. Jebi se deranje, sad ima da mastam i o njemu, necu moci da spavam.. Kakva je situacija sa njegovim ugovorom? Ne verujem da bi mogao da dodje bez obestecenja

3. Pa nzm, al ovi ce ga slati u NBDL citao sam na jos nekim stranicama...tako da ce se verovatno vratiti u evropu. E sad ako ga ne scepaju Barsa ili CSKA...treba nam bre neka cetvorka...

4. Nije mi on kalibar za Barcu i CSKA, al kod nas je dobrodosao :D
    Ma moze da ga uzme bilo koji EL klub pre nas. Mislim da mora neka kinta da se izdvoji,ipak on jos ima ugovor sa Wizardsima..

5. Uklapa se u igrace kakve Barsa trazi...ionako su sad u rebildingu...
    Negooo ko ce sad nama da bude prvi bek?

6. Joffrey Lauvergne ‏@1JOLOLO
    @TK_Kinsey welcome to your new family.we Will kill everybody this season

Koja je ovo ludačina hahah. Odlično pojačanje, koje prvenstveno rastura u odbrani. Prošli smo jeftino sa njim (200k) jer je njegov menadžer dugo tražio kontakt sa Partizanom, bukvalno nam je nuđen. Tražio je platu, stan, plaćene troškove i plaćene karte za Božić da ide u USA. Inače, lik već zna sve o Partizanu.

Što se tiče Veselog, njemu ove godine ističe rookie ugovor, tako da se može reći da ovu sezonu MORA da pokida, ili, najverovatnije, ispada iz NBA. Ne znam koliko je realno da se vrati u Evropu, naročito posle ovakvih partija na Eurobasketu (prvi skakač turnira).

Zatim, Pot se nazire kao rešenje na kecu (srpsko barem). Dobiće ulogu Pere Božića, gde će prenostii loptu i igrati odbranu.

Zatim,

sto se trojke tice, @idioteque ima info da je Malesevic ozbiljno zainteresovao strucni stab. inace je brat nas ercov pa info cure po lokal patriotskoj liniji :)
    kaze njegova familija da samo trenira, jede i spava. u proseku 7h dnevno :D ...pre neko vece posle 3h treninga DV izdvojio njega, Gagija i valjda Daloa (ne znam dal su ga permutovali ovi za Lea) i trazio im po dve ubacene serije od 10 uzastopnih trojki. Gagi ubacio iz treceg pokusaja, ovi ostali jos sat i po :D

inace ljudi, kazu da je Gagi pokidao na merenjima. svi obimi su mu veci nego prosle god , ne izgubivsi na atletskim parametrima uopste. stavise, unapredio je vertikalni skok iz mesta nekih 30%

Gagi je u pripremnim mečevima na 23 poena prosečno lol. Ima da pokida ove sezone!

Možda i Zlovarić dobije ugovor na backup 4, ali sve će se znati posle Španije, gde igramo sa Lokomotivom, Unikahom, Kahasolom, Realom, Mursijom i još nekim, ne mogu da se setim sad.

Ovaj tim ima fenomenalne mogućnosti, i kontam da grupa u EL može da se prođe. Pa jebote, Gagi-BB-Kinsi-Žo! Kome treba napad?! :D

http://www.dodaj.rs/f/K/13f/3ev8gi5h/top-16.jpg

7. Gazimudo nije Dalo igrao drugu francusku ligu nego prvu, novinari su nepismeni debili koji samo prepisuju vest jedan od drugog. Njegov tim je bio valjda zadnji pa su sad ispali u drugu ligu a prošle su igrali prvu. Pogledaj statistiku igrao je i protiv Nantera i ostalih. Uostalom igrao je protiv Žofrijevog tima prošle godine i Žofrije igrao na toj tekmi pre nego što je prešao u Valensiju. Ali se slažem da je bez obzira na to daleko od EL. Moguće da će Pot da bude drugi bekap al mi je i on tanak a plus je sito klinac a plus ni blizu talenat kao Dalo. Dule će već tu nešto da izmuva.
    Crno pišeš na VIPu? lolo

Inače Žo pokidao sinoć protiv Belgije, prva zapaženija minutaža i odma fantastičan učinak. A za njegov tvit šta reći, dečko je ludak neviđeni. Kolko će on da bude prepaljen u EL mogu samo da zamislim.

8. Na kecu smo tanki, Dalo a i Pot ako dodje su jos uvek zeleni za ozbiljniju seniorsku kosarku, pa bi nam tu neko iskusnije pojacanje leglo ko budali samar. Samo je problem sto vec imamo 4 stranca bez Berte pa bi gomilanje stranaca napravilo problem pred domaca takmicenja a i ne bi dobro uticalo na razvoj nase reprezentacije lolo. A nijedan domaci igrac mi ne pada na pamet kao neko dobro resenje osim mozda Stefija cije dovodjenje bi bilo mnogo nerealno iz vise razloga.

9. Koi bre stefi, njega ne bih voleo da vidim ni na tribinama,a ne u ekipi..

Gagi ce biti zver, tu nema spora. Od njega ocekujem i vecu ofanzivnu ulogu ove godine, jer je lepo u finalnoj seriji pokazao da moze da ima i po 15ak poena u rukama.
    Zofrija nema potrebe da potpaljujemo, on je covek vec toliko napaljen, da mislim da bi opusteno mogao da igra 40 minuta sad.. I od Westermana ocekujem napredak.. Asistenciju je imao dobru i prosle godine.. Malo da sredi sut i pojaca pregled igre kad krene u prodor i eto vrh centra.
    Zaboravismo Bogdana koji ce takodje da jebe jako! Od ovih na probi ocekujem Zlovarica i Pota (neko lepo rece Pera Bozic stil).
    Voleo bih kad bi imao negde prenos tih tekmi iz Spanije, ili bar ove sa Radnickim,mada cisto sumnjam.

10. Ma ja bi za Stefija Markovića ubio sad realno. Takav nam treba ko leba pa nek je ganci koliko oćeš. On je ono što nam treba al je to toliko nerealno što reče Mlatoni da je glupo i pričati o tome. Ali bi svakako jednog dana voleo da vidim Stefija kod nas. Šteta što Tepić neće da dođe mogao bi i on, prenos lopte po koja asistencija i čvrsta odbrana dok Leo odmara to je ono što nam treba al Miško reče da Tepić može da igra samo dvojku i da mu takvu opciju traže. Šteta.
    Al pre bi gledao neiskusne Pota i Daloa nego nekog raspalog Rašića ili tako nekog retarda. Klincima greške mogu da opraštam matorim govedima ne mogu.

11. https://www.youtube.com/watch?v=SRcnnId15BA&feature=youtube_gdata_player

Dobra ova snajka, Kinsijeva riba. Bice djuskanja uz Candy shop u Pioniru.

12. Samo da je ona stoka od splavara fudbalera ne napada, isprangijaće ih Kinsi ostaćemo bez igrača lolo
    Sva sreća Lola otišo!

13. Стефи кад би дошо ееее. Против Тепића сам. Деца увек могу хехе.

14. Ja mislim da nece dovoditi nikog na kecu.. Dalo,Pot, Bogdan... zaboravljate da moramo i ove godine jednog klinca da lansiramo :D

15. KO NAM JE BRE PRVI BEK? BOGDANOVIC CE IZGLEDA DA GREJE KLUPU MALO?

16. Što bi Bogdan grejao klupu?!

17. Pa neće sigurno u prvu pored Gagija i Kinsija.

18. Kinsi je došao na poziciju tri a Bogdan će i ove kao i prošle da deli minutažu sa Gagijem na 2. Sigurno neće da ima manje od 20 minuta po meču. Plus što sva trojica u istom trenutku mogu da budu na parketu. Veliki je broj kombinacija ali ako vi mislite da će Dule da dozvoli da jedini bek koji mu ostaje i one tamo sezone plus ovakav potencijal da greje klupu ne znam šta da vam kažem. Bogdan neće imati ništa manju ulogu ove godine u odnosu na prošlu to je sigurno a s obzirom da prošle nije grejao klupu neće ni ove sigurno.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.