Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Најбољи дефанзивци су у 90% случајева углавном епизодисти јер играју само одбрану ;) То су играчи задатка ;)
И мени је било мучно у пар наврата да га гледам јер је очигледно да не може више као пре. Опет кажем Владине грешке су довеле до тога да он мора толико да игра. Сети се Весе Петровића исто лимитиран нападачки, епизодиста али врхунски дефназивац.
Исправио сам се после и рекао да је један од најбољих а не најбољи. Али свакако легенда.
Реци само да мислиш да Божић игра и приближно добру одбрану као Тепић или Весели... Човек је просто лимитиран физички да би играо врхунску одбрану. Даје свој максимум, али се то обично заврши тако што направи контакт телом и онда се шеретски насмеје судијама. :) Опет и латералне кретње, што би требало да буде једино што може да поправи, чак и ту га шију чак и Милосављевић, па и Кецман који је и старији.
Nego ljudi da li mislite da bi bilo dobro da se Vujanić vrati u klub? Znam da nije igrao skoro godinu dana, ali bi nam doneo neophodno iskustvo na poziciji pleja.
Onog Francuza Vestermena nisam gledao, ne znam kakav je igrač, pa tako ne znam šta da očekujem od njega.
A paste ovog: http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/217346/Najbolji-mladi-kosarkas-Hrvatske-Necu-u-Partizan-to-je-sigurno
Задње две године не никако али је пре играо. Он није у Партизану од јуче већ је играо осам сезона. Кажем ти погледај његове игре кад је био млађи. Нико оне сезоне није успео Навара да спусти испод 20 али нико а Пера испод 10. Задње две године је играо колико је могао али је играо више него што треба опет кривицом Владе.
А да и Тепић је свуда сем у Партизану био епизодиста па чак и у репрезентацији али игра врхунску одбрану... А Кецман је исто добар дефанзивац, Милосављевић такође. Весели је звер (као и Новица) а такав играч се рађа једном у не знам колико година тако да је глупо поредити и плус што нису иста позиција а ја сам узео у обзир да је Пера ипак провео 8 сезона у Партизану а не једну или две и то играјући плеја што му није природна позиција.
Уосталом ево шта мисли и већина навијача, тренера и бивших кошаркаша
http://www.zurnal.rs/2012/01/31/partizanov-tim-snova-za-poslednju-deceniju/index.html
Коњева мас
Шта знам хвале га сви, ја га нисам гледао али кажу да има физикалије одраслог плеја, добар преглед игре и добар шут. Замена је Паркеру у репрезентацији. Одиграо је врхунски против Енглеза сад и био један од кључних играча за повратак и победу у том мечу.
Valjda će dispadne nešto od njega u Partizanu.
Надајмо се, имамо два врло талентована плеја њега и Миљеновића од њих зависи да ли ће да искористе шансу, мада сам ја више био за неког црнца на плеју искуство је искуство...
Lično sam protiv toga da nam crnja bude plej, sa Mekejlebom smo uboli džek pot, ali posle toga su svi bili promašaji, dok su bili kod nas (Ajsi Lo crko dabogda), bolje da je Evropljanin ili neki naš igrač mnogo bolje poznaju košarku koja se ovde igra kao i pravila, kod Amera imaš ono navikavanje na nova pravila itd. . .
Mada je i ovaj bio Makedonac. Mekejlebovski :)
Гледам ја те утакмице и дуже од тога. :) Али ОК. Ти мислиш да је Божић некада играо одбрану приближно Тепићу (који, узгред, не игра епизодну улогу ни у Кахасолу ни у репрезентацији). Довољно да завршимо дискусију.
Што се тиче омладића у првом тиму, једва чекам нову сезону...
Као што рекох сложећемо се да се не слажемо :Д
У репрезентацији и ђене ђене али у Кахасолу је епизодиста само такав улази да направи фаул и да се одмори стартни бек, пратио мало па видео. Колики је епизодиста говори и то да постоје реалне шансе да се врати код нас.
Ја не спорим да сам можда негде и претерао али си и ти отишао предалеко кад си рекао да није ни најбољи одбрамбени Хемофарма оног покушаја клуба где је највећа играчка легенда, после Мачвана, још гори покушај играча Марјановић а ја на то гледам као ниподоштавање и вређање једне легенде Партизана. А сетих се и за те фаулове па Весели је 90% мечева завршавао због 5 фаулова па није био лош дефанзивац ;) Али да прекидамо јер ово не води никуд, ти имаш своје аргументе ја опет имам своје и као што ред и обичаји налажу ми Срби нема шансе да се договоримо :Д пре ће да се оствари пророчанство Маја :Д
Такође, ето ипак се сложисмо око нечег :Д
После тога да али пре тога смо имали добре црнце. Зна Дуле да изабере :Д
Ја не знам шта си ти пратио, али Тепић је имао сасвим солидну минутажу, а колико се сећам био је стартер у плеј-офу. Сад што не може да се повеже у нападу годинама, то је друго...
Али ај да се сложимо и да смо претерали. :)
Јесмо вала, прећерасмо га баш :Д
Imaš pravo, svi kvalitetni stranci su bili za vreme Duleta, ovi ne tako dobri su bili kod Vlade.
Ovo bi bilo lepo kada bi se Rašić vratio u Partizan, igrači sa reprezentativnim iskustvom su uvek dobrodošli.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2012&mm=07&dd=10&nav_id=625453
al je zato ova vest ocaj:
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2012&mm=07&dd=08&nav_id=624925
И Крле им остао исто... Од њих реално губимо обе, превише су јаки.
Jok ja, ja jedva čekam da ih gledam u Pioniru. Ionako će ovaj tim ove godine da se uigrava, mladi su to momci, ne treba očekivati previše.
То је добра вест из неколико разлога. Прво, видећемо Кириленка уживо. Друго, ако ЦСКА буде опет толико јак, избећи ћемо и њих и Барсу у другом кругу. :) Треће, биће још слађе кад их победимо.
Jel zna neko koliko ce kostati sezonska? Prosle godine je bila oko 100e cini mi se.
Jel ima to negde da se nadje jeftinije, nesto mi je ortak pominjao da moze preko navijackih grupa da se dobije jeftinije..