KK Partizan

1. Може јефтиније преко навијачких група, али би ове сезоне требало да буде мање од 100. У сваком случају, ја купим по пуној цени. Бар толико треба испоштовати клуб.

2. Ja se nesto zentam da ce staviti i vise od 100e, jer sad u evroligi ima vise domacinskih tekmi u top 16 fazi.. Zavisi da li ce da racunaju da cemo da odemo dalje ili ne ..

3. 120 евра је била прошле сезоне, ове ће исто толико врв или скупље тешко да ће да буде јефтиније. Ако будем у прилици узимам је опет јер вреди сваке паре...

4. Onda nista od mog uzimanja.. skupo mi to. Nije da mi je zao da dam,al mnogo potrebnije stvari mogu da kupim za 120 jevreja.

Ostaje mi da se nadam da cu moci da nadjem za neku pojedinacnu tekmu ..

5. Види преко навијачких група ако знаш неког код њих може за 60 јеврића да се узме...

6. Hezonja otisao u barcu. Pametni ljudi ga potpisali na 7 godina.
    Roberts otisao u Bajern Minhen. Ovo mi je mozda i najvece razocaranje, sve sam se nadao da ce se vratiti,a i ako se ne vrati ocekivao sam da ce ode u neki bolji klub,a ne raspali bajern.
    Vujanic postao Duletov pomocnik.

Videcemo sta ce biti dalje.

7. Хезоња више воли да греје клупу и прима милионче него да игра у Партизану 30 минута и зарађује 4 пута мање...шта ћеш...а групу пролазимо лагано

8. Је ли, на кол'ко година је онај Вестерман потпис'о? И ко ће све да напусти Партизан?

9. na 3 dine.
    Otisli Katic i Bozic. Najverovatnije i Kecman. Predpostavljam i Dzejms.

10. Долази Гист, одлазе Кецман Божиш Катић, Џејмс врло вероватно јер ми никад не сачувамо црнца...

11. Ne zna se za Gista jos uvek. Samo neka nagadjanja.

12. Гист још није сигуран, надам се да неће да долази. Дуле не воли траваре :Д
    Кецманов останак зависи од долазака Рашића или Тепића(тешко изводљиво), надам се да ће ипак Кец да остане ако већ оде онда боље Тепић него онај сероња.
    Варда би требао да замени Рашка.
    Џејмс одлази сигурно али је ово први пут да ми не желимо да задржимо црнца јер ће клинце да баце у ватру одма. Мада сам га баш зготивио али је реално лимитиран играч.
    У сваком случају верујем Дулету и једва чекам нову сезону.

13. ДУЛЕ ВУЈОШЕВИЋ ШАЛАЛАЛАЛА!

14. Biće Varda dobro pojačanje,dominiraće pod košem.

15. Vidi djavole :D
    http://www.novosti.rs/upload/images/2012//07/12n/sp-vujosevic-i-vujanic.jpg

p.s. Ne znam zasto,al ova slika mi je stavila ogroman kez na lice.

EDIT: Kurac ne znam zasto hahaha

16. ako mi iskoci neka sezonska, dacu vam jeftinije.

17. Vule,ako budes dao 50% od cene, racunaj odmah 2!

18. nista jos ne znam, treba da vidim sa nekim od ovih lopova sa tribine. ako bude nesto, a nadam se, prvo cu vama ponuditi po nekoj razumnoj ceni.

19. Ae ako izakcijas nesto, obavezno mi se javni. Minimum dve uzimam ;)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.