KK Partizan

1. Muslidža se muči baš ove godine. Na ivici sam strpljenja.
    Gagula od onih pripremnih tekmi prošle godine protiv Igokee nije spojio dve vrhunske tekme.
    Milutinov je bolji od oba zajedno.
    Realno bi Varda naučio Djoku i Milutinova nešto i mogao da se nosi sa Klempavim bobanom.
    Imali bi centra za solidnih 20 minuta po tekmi celu sezonu.
    Ili da dovedemo Jokića pa da budemo još mladji

2. Varda je klasičan indijanac, teško da bi nam odgovarao. Al' zato mi je najveća želja da dovedemo Jokića/Radovića sledeće sezone kad ode Žofri. Je l' znate da je Jokić prošle godine bio na pragu Partizana, sve je bilo dogovoreno al' onda se ubacio Miško i oteo nam ga ispred nosa.

3. Radović je crnogorac nek se nosi u kurac.
    Varda je matora glavata bosančina glupa, medjed stari centarski. Jebeš ovu decu na petici, mora se neko i potući sa ciganima.
    Ako je iko u našoj ligi kadar da jebe bobana u kukuruzima to je Ratko

4. A jebi se Džanki nemam net, arčim preko moba ovo govno pa ne mogu da odslušam to. Mogu samo da zamislim kako zvuči lololo

5. odakle je ova slika Kameni? :)

6. Iz Pionira danas ja je video na tviteru ako na to misliš, komentar je zajebancija al Pera je danas stvarno trenirao sa igračima.

7. da im pokaze kako se igra odbrana...a nek pitaju gagija kako se stavlja navaro u dzep hehe

8. Хаха, Пера! Напокон мало разума. Али без шале, не плаши мене Наваро толико. Није више толико опасан, а и иначе у гостима га мање штите судије. Мене брине како ћемо њихове центре да сачувамо. Јеботе, кад видиш оног Дорсија на тв-у уплашиш се. А могу да замислим како ће да буде Милутинову кад стане поред њега.

9. Ja mislim da bi Milutinov mogao da ga spusti na 15ak poena.
    Al da je divljak, divljak je. Opasan pik imaju sa njim, bace mu loptu u krugu od 2 metra ka kosu,lik sve hvata i prikucava.
    Ili ga pustiti da divlja,a sacuvati ostale. Ne moze nam dati vise od 30 poena, pa da je Sekil Onil

10. JA ne znam sto Vujosevic ne ubaci malog Salica nekad. Ok, znamo da je daleko ispod. Al zasto mu ne kaze - mali,pokusaj da cuvas onu strvinu, ako treba ugrizi ga za jaja. Nek napravi i 5 faulova za 5 minuta,al nek mu ne dozvoli da dise. Ili nek im poodvaljuje ruke faulovima.

11. Биче времена за Шалића. Важније је да се сад екипа уигра. Што би га сад уводио да прави фаулове и губи на самопоуздању? Него, Дорси и није сад прва опција у нападу и не очекујем да нас развали. Причам више о његовој појави.

12. Слаб је много Шалић у одбрани, пик не може никако да одбрани. А није Дорси неки нападач да може сам себи да искреира поене гужењем као Пекмен на пример него све даје или после офанзивног скока или после пика са Уертасом. Уертаса кад би некако зауставили то би био велики посао, ал' кад погледаш остатак тима на свакој позицији по два екстра играча, свако може да нас натрпа. Биће много зајебано.

13. Pa ako im zaustavimo centre odradili smo više od pola posla al to je lako reći a svi znamo kakva nam je centarska linija lolo
    Ne može Milutinov snagom da parira Dorsiju nikako jedino da Muslidža odigra dobru defanzivnu tekmu, može on to al je opet pao sa formom pa još povreda pa još njegov standardni bol u kurcu.
    A za Šalića je problem što on još u odbrani ispada na jeftine fazone i ne zna da koristi snagu kako treba. Dule šilji kurac nad njim namerno zbog one greške sa početka sezone a gurnuće ga u vatru kad se mali najmanje bude nadao kao npr protiv Budiveljnika u prvom poluvremenu gde je odigrao odlično a onda kao pedagoška mera opet šiljenje kurca nad njim u drugom poluvremnu. To je da mu pokaže da mora da radi sve jače i jače i da nije privilegovan zato što je talenat ili što je odigrao dobro 10 minuta. Polako doćiće to na svoje, mlad je još i zelen, jak ko konj al ne zna da koristi snagu zato ga Dule tretira kao tuđeg tera ga da se dokazuje. A kad na treninzima bude pokazivao ono što Dule hoće od njega da vidi, pre svega što se tiče odbrane, samo će da ga iznenadi na sred neke tekme, kad je neizvesno i gurne ga u vatru kao što je radio i sa mnogim igračima pre njega.

14. Ja mislim da Bogdan u svom dobrom defanzivnom izdanju može da sačuva Uertasa, Dalo ga je bolje čuvao od Lea tamo ali je Uertas standardno raspoložen protiv nas i svakakve frljoke zna da ubaci jebem ga usta čkrbava. Kažu da im Tomić ne igra. Lorbek je prejeben igrač al valjda nije još spreman, iskreno se nadam.
    Znači Dorsi i Lampe, Lampe će da se izvlači van i sve zavisi kako će šutersko veče da ima. Mislim da Milutinov može da ga sačuva ako mu ne budu sudili smešne faulove kao npr one nad Katićem.

15. Требало би одмарати неколико играча, неких 3-4 би требало да не играју. Чека нас утакмица у Крагујевцу за викенд. Ево гледам сад код Тегелтије на тренингу сви вежбају пенале. Морамо и на то рачунати ако буде нерешено. Мислим да имамо играче да дамо свих пет пенала у том случају. Колико ћемо да одбранимо, видеће се.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.