KK Partizan

1. Па јеботе, стварно си на нивоу људи који читају новине тако што прелистају наслове. То се прво десило у току утакмице, није се поздрављао ни са ким. И колико год пута да пустиш клип нећеш видети то што је неко измислио.

2. Haha tvrd je orah voćka čudnovata :D kako 'oš ja pričam ono što sam gledao, i da l' stvarno misliš da je to samo jedan put, oko kog ti sad pričaš. Ja pričam ono što sam gledao i bilo je na kraju tekme, ko zna koliko puta je rekao.

3. Sto puta izgovorena laž postaje istina tako to ide kod nas.Tako je bilo i za gepekovanje.Nego oćemo li nekog potpisati do barse

4. Na mondu piše da neće stići nikoga da potpišu do Barse.

5. На Барсу и Раднички идемо са овим саставом, нов играч тек за Нантер.

6. Ове године можда Звезда узме титулу, уопште није немогуће. Имају добра појачања и наложени су као никад пре, што због Евролиге, што због првог места у лиги. Биће кидање ова сезона, нама фале наши стубови који су повређени а они грабе даље. Не знам колико вам је познато, ал чуо сам да је нама био рачун блокиран скоро до почетка сезоне и да нисмо могли да купујемо играче у периоду пред сезону када су припреме и уигравања нових кошаркаша. И на крају, недељу дана пред почетак лиге, рачун се отворио док је Звезда покуповала оне њихове Шилба и Јаку. То наводно Вучић и екипа одрадила, не знам колико је истинито и је л знате нешто о томе?

7. Tako je i bilo, 3 dana pred sezonu je odblokiran račun. Sad da li tu ima veze sa Vučićem to s+ne bih znao (:D)

8. Млатони
    Pominje se jedno ime koje izgleda toliko nerealno da već vidim Gazimuda kako piše da bi pušio kurac nekome za njega. :D

A sta ste vi pozeri uradili za Partizan? ja popusim tuki, i dovedem Kinsija da jebe, i Oliviju da drkate..
    Pusim dva kurca za Prajsa :D

9. Ове године можда Звезда узме титулу, уопште
    није немогуће.

Puši kurac.

10. Ne znam, ja bi bio prezadovoljan Vilijem Vorenom.

11. A da ja popusim obojici al da dodje Prajs?

12. Може Прајс. Прави бели шутер, нисмо имали таквог од Степа.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m85dlraMqc1rz1a48o1_500.jpg

13. Znaš li ti Cornelije kako će da izgledaju oni u aprili, a kako ćemo mi da izgledamo tad?
    Eventualno kup uzimaju, ali i to teško.
    Pa znaš li ti koliko će njih Bogdan da jebe ove godine? Nisi svestan

14. Не треба нам сад плејмејкер да квари атмосферу у тиму. Треба довести још једног центра. Ето, Мусли се повредио, шта ако се повреде Милутинов и Гагић и Шалић? Остадосмо без центра начисто.

15. Ratko Varda. Može li centarskije da zvuči

16. И шта сад треба да доведемо два црнца а зна се да кад су два црнца бека у екипи онда нико ником неће да баци лопту они све сами играју? Треба паметно сад размислити и сачувати паре док се не добије прилика да се потпише неки много добар играч ако не ове ни следеће године онда за две-три године. Пре тога треба купити евре и ставити на штедњу и чекати нека лепша времена.

17. Realno treba Gagulu da oteramo <3 Ajax dobro veli V-A-R-D-A
    Verovatno nije niko od ovih spomenutih plejmejkera, ima da izleti neko ime tipa J.R. Bremer ili neko deseti....Lorbek igra ovu tekmu:(

18. Ne moze Lorbek da igra ne znam ti ja koliko.. Nadam se, posto nas je on karao za koga god da je igrao.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.