Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Па јеботе, стварно си на нивоу људи који читају новине тако што прелистају наслове. То се прво десило у току утакмице, није се поздрављао ни са ким. И колико год пута да пустиш клип нећеш видети то што је неко измислио.
Haha tvrd je orah voćka čudnovata :D kako 'oš ja pričam ono što sam gledao, i da l' stvarno misliš da je to samo jedan put, oko kog ti sad pričaš. Ja pričam ono što sam gledao i bilo je na kraju tekme, ko zna koliko puta je rekao.
Sto puta izgovorena laž postaje istina tako to ide kod nas.Tako je bilo i za gepekovanje.Nego oćemo li nekog potpisati do barse
Na mondu piše da neće stići nikoga da potpišu do Barse.
На Барсу и Раднички идемо са овим саставом, нов играч тек за Нантер.
Ове године можда Звезда узме титулу, уопште није немогуће. Имају добра појачања и наложени су као никад пре, што због Евролиге, што због првог места у лиги. Биће кидање ова сезона, нама фале наши стубови који су повређени а они грабе даље. Не знам колико вам је познато, ал чуо сам да је нама био рачун блокиран скоро до почетка сезоне и да нисмо могли да купујемо играче у периоду пред сезону када су припреме и уигравања нових кошаркаша. И на крају, недељу дана пред почетак лиге, рачун се отворио док је Звезда покуповала оне њихове Шилба и Јаку. То наводно Вучић и екипа одрадила, не знам колико је истинито и је л знате нешто о томе?
Tako je i bilo, 3 dana pred sezonu je odblokiran račun. Sad da li tu ima veze sa Vučićem to s+ne bih znao (:D)
Pominje se jedno ime koje izgleda toliko nerealno da već vidim Gazimuda kako piše da bi pušio kurac nekome za njega. :D
A sta ste vi pozeri uradili za Partizan? ja popusim tuki, i dovedem Kinsija da jebe, i Oliviju da drkate..
Pusim dva kurca za Prajsa :D
није немогуће.
Puši kurac.
Ne znam, ja bi bio prezadovoljan Vilijem Vorenom.
I ti isto.
A da ja popusim obojici al da dodje Prajs?
Може Прајс. Прави бели шутер, нисмо имали таквог од Степа.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m85dlraMqc1rz1a48o1_500.jpg
www.sportal.rs/news.php?news=113972
Izgleda potpisuje Voren
Znaš li ti Cornelije kako će da izgledaju oni u aprili, a kako ćemo mi da izgledamo tad?
Eventualno kup uzimaju, ali i to teško.
Pa znaš li ti koliko će njih Bogdan da jebe ove godine? Nisi svestan
Не треба нам сад плејмејкер да квари атмосферу у тиму. Треба довести још једног центра. Ето, Мусли се повредио, шта ако се повреде Милутинов и Гагић и Шалић? Остадосмо без центра начисто.
Ratko Varda. Može li centarskije da zvuči
И шта сад треба да доведемо два црнца а зна се да кад су два црнца бека у екипи онда нико ником неће да баци лопту они све сами играју? Треба паметно сад размислити и сачувати паре док се не добије прилика да се потпише неки много добар играч ако не ове ни следеће године онда за две-три године. Пре тога треба купити евре и ставити на штедњу и чекати нека лепша времена.
Realno treba Gagulu da oteramo <3 Ajax dobro veli V-A-R-D-A
Verovatno nije niko od ovih spomenutih plejmejkera, ima da izleti neko ime tipa J.R. Bremer ili neko deseti....Lorbek igra ovu tekmu:(
Ne moze Lorbek da igra ne znam ti ja koliko.. Nadam se, posto nas je on karao za koga god da je igrao.