Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
šta da vam kaem, ide ih, a vi ni ne pokušavate
mi trojke 1/6 oni 7/14 lol
navlaci sudija za njih na +17 koja je to logika lolo
Дорси мини верзија Двајта Хауарда.
jebiga
http://www.telecinco.es/informativos/Joey-Dorsey_MDSIMA20130919_0019_43.jpg
http://www.grobaroos.com/wp-content/uploads/2013/03/8-Nikola-Milutinov.jpg
Bio je tu i Marić Skočko, tada beše F4.
Nije ovde toliki nedostatak centra, već pleja. Al' jebiga. Plus Musli i ne igra praktično. Tek se sada vidi povreda kod Kinsija. Vuče se po terenu, kao da ga je stampedo pregazio i opet je najbolji igrač. Ja bih ga odmarao za Radnički, da bude svežiji.
u teškom ste kurcu sa ovom zonom haha, 1 i 5 su tu najvažniji igrači, posebno 5, koji je kurac kod vas trenutno
a prsli bismo realno i da je Vesterman igrao, verovatno sa manjom razlikom, nego najgore kad se rasprde ljudi, pred neku tekmu...fazon pada Barsa, grotlo Pionira kurac palac, i onda kurcina....valjda ce biti bolje kad dodje "ovaj koji treba da dodje" na pleju...i ove tekme sa nanterom i budivelnikom, sto bude moglo vise da se izvuce...a Barsa nije nista posebno kecace ih u EL i naravno Real u ACBu :)
изгледа да сам се зајебо
јебга
Мали Хезоња једва дочекао да дође у Пионир, изашао први на загревање и последњи отишао у свлачионицу. Могао је да буде поздрављен аплаузом уместо звиждања ал' јеби га.
kad je krenula da se lomi i cepa ona koreografija, pobacaše sve po tribini, ja se nešto zapričao sa drugarom kad ono op, slovo S meni oko vrata :D ja u fazonu koji kurac jebote hahaha
Napala te koreografija. :D
bukvalno. DOKLE VIŠE BRAT NA BRATA? :D
Dule tautologija
Za nedelju dana utakmica prvog dela sezone. Sa pobedom smo 99% u TOP 16, čak i da se izgubi možemo dalje, mada onda treba da se pobede obe kući, plus da ovi izgube sve do kraja. Krenule kalkulacije. :D
Mi smo TOP16 izgubili u Moskvi u osmom, devetom minutu. Jbg ne može se bez pleja ma koliko neki pokušali da to predstave kao dobru stvar po nas, ovi bre imaju za trećeg pleja jednog Džejkoba Pulena šta mi koj kurac tu više da pričamo. Jednostavno su bolji i jači i to je to. Ne možeš nekompletan na ovakav tim i da očekuješ pobedu, nije realno.
U Francusku na sve ili ništa, moramo posle ko zna koliko poraza u gostima da pokušamo da dobijemo ali gledajući naš roster i trenutnu formu u odnosu na njihovu formu šanse su nam slabe. Oni trenutno igraju mnogo bolje od nas.
cek, sta se dogadja ako izgubimo od Nantera tamo, a dobijemo Budivelnik ovde?
edit: Mora da se dobije Nanter, sad videh!
Победа у Француској нам даје реалне шансе за топ16, само што ми то сад изгледа као немогућа мисија.
Онда морамо да добијемо и ЦСКА или Фенер а да Будивељник добије Нантер.
Едит: и да Будивељник и Нантер изгубе све остале.