Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Brate neko malo pre na temi objavio tvoj fejs aaaaaaaaxaxaxaxaxax
Пуши ми курац аааааааахахахахахах
axaxaxxaxaaxaxaxaxax
Jebotebog, Gagic prima pare za ono sto radi! Gagic prima platu na vreme za ono sto pokazuje na terenu! Hiljade evra, GAGIC!
Pa dobro, sad si manje glup. Kaže briši ovo odaješ mi privatnost axaxaxaxax
Добро, капирам да ти је смешно што сам се истриповао, не мораш сад да ме јуриш по темама због тога.
Da si znao da primiš šalu, možda bih batalio. Ti odma puši kurac, nie lepo.
BezDeranja ne brini niko kod nas ne prima platu redovno a tek ne Gagula lolo Od tih njemu obećanih ne više od 1000 evra mesečno ako on vidi 300 evo gde sam. Mada realno ne zaslužuje ni markicu za prevoz da mu plate.
Žao mi je patlidžana
Skot Maćado došao na preglede.
Ako ne prodje u Beogradu je trenutno i Casper Ware iz Bolonje.
Idemo na f4 Eurolige svakako
Odakle ti to? Mislim da se Machado povredio pre neki dan. Do juče prva opcija nam je bio Darius Morris ali je on zatražio dodatnih 7 dana da razmisli o ponudi jer je pre tri dana ispušio za ugovor u Filadelfiji pa se nada da ga uzme neki drugi NBA tim. Druga opcija nam je bio onaj Myck Kabongo, kačio je BezDeranja neki njegov klip.
http://www.telegraf.rs/sport/884352-najveci-sportski-brendovi-srbije-kk-partizan-djokovic-i-ana-ivanovic
Lepo, lepo...
iz izvora bliskih vrhu kluba
Znaci Macado prvi izbor.
Brat Holideja iz NO potpisao za SOLNOK! igra na poziciji SG/SF....okle pare SOLNOCE?!?!??! Pa eto odakle, Madjarstine nam prodale VORENA pa uzele kintu i dovele ovog kurca.
VRATITE AVDALOVIĆA!
i VESU PETROVICA
Mađari iskeširali tri godine igranja u ABA ligi, ne mogu da ispadnu pa makar nula pobeda imali. Imaju oni para nije to njima problem.
Maćado povređen a AJAX se zajebava ko po običaju. Al kažu da je plej rešen saće vidimo da l' jeste ili nije.
Eni njuz?
Isto pitanje. Imal kakav insajder?