Loše smo igrali sa Barsom. Imamo ozbiljan bag ove godine da čim neko povede 8 razlike protiv nas, oni se nekako....šta znam, bez volje ostanu. Tačnije taj bag imamo već jedno mesec dana. Nadam se da će dovesti igrača koji će malo okrenuti stvari. Bogdan....ubedljivo najbolji igrač u Partizanu, a definitivno i šire...daleko šire.
Bilo kul na tekmi i navijalo se sve vreme, ali nije to baš to. Nadam se da će skoro pomirenje vratiti Zabranjene na matičnu tribinu, jer mnogo fale ti ljudi, posebno što su pravi navijači.
Skokovi u napadu ih pragazili, ali nije mi jasno da Dalo ne može da pogodi trojku. Ti si košarkaš čoveče. Ostave te samog i ti promašiš. Namerno te ostavljaju samog. Jebote, kod mene u kraju na basketu kada nekog ostave samog to je ćao, a kamoli pro košarkaša. Počinje da me brine taj mali.
Играо сам на Раднички у уживо клађењу кад смо се одлепили, рачунајући да ће да скочи квота на нас кад нас стигну. Али квота рапидно пада и сад је 1.01.
Johnny Kurajber
Za sada ih lepo gazimo. Onako Ljucki.
Skokovi u napadu ih pragazili, ali nije mi jasno da Dalo ne može da pogodi trojku. Ti si košarkaš čoveče. Ostave te samog i ti promašiš. Namerno te ostavljaju samog. Jebote, kod mene u kraju na basketu kada nekog ostave samog to je ćao, a kamoli pro košarkaša. Počinje da me brine taj mali.
Da vi iz tvog kraja prođete jedan Duletov trening, polovina bi pomrla lolo. Polako, dečko nije šuter ima vremena da se to ispravi. A i to da je košarkaš ne mora da znači da mora da pogodi trojku nije to bacanje, Veseli vola ne bi mogao sa trojke da ubode a ne koš. Mekejleb šut nabio tek u zadnje dve godine i to prosečan šut. Ima još gomila primera. Šut se navežbava a to će vrv da radi na leto sad uči neke druge i bitnije stvari. Ima vremena za njega.
Mali igra jednu od boljih tekmi od početka sezone. Široki i ova večeras i više nego dobar.
Musli sadžgao ovog Jarua.
Cenim da bi i Leo izdominirao protiv Maline :)
Bogdan pokidao večeras. Sve je sigurniji i sigurniji.
Kinsi je dao samo dva poena a mi smo uništili RKG na gostovanju 26 razlike.
Niko nije potpisan, kako ovi što po forumima vele da su insajderi kažu Dule nešto drvi kurac i ne može da prelomi. U suštini jebali smo ježa u leđa.
Ne treba nam plej, on je nebitan kao golman u fudbalu.
Jebem ti mater usta dukljansku u picku usta Dule! <3
http://www.kosarka24.com/vesti/evroliga/10610-nba-pojacanja-za-budiveljnik
OĆEMO PLEJA!!!!!!!!
Loše smo igrali sa Barsom. Imamo ozbiljan bag ove godine da čim neko povede 8 razlike protiv nas, oni se nekako....šta znam, bez volje ostanu. Tačnije taj bag imamo već jedno mesec dana. Nadam se da će dovesti igrača koji će malo okrenuti stvari. Bogdan....ubedljivo najbolji igrač u Partizanu, a definitivno i šire...daleko šire.
Bilo kul na tekmi i navijalo se sve vreme, ali nije to baš to. Nadam se da će skoro pomirenje vratiti Zabranjene na matičnu tribinu, jer mnogo fale ti ljudi, posebno što su pravi navijači.
http://www.youtube.com/watch?v=SUFGcyb66h8#t=13
Onaj skraćeni bi lagano prošao lolo
Nek mi poduvaju ovi sa KlikSporta, uplatio prenos a ne može da se uđe na sajt.
http://www.livestream365.com/sr/kk-radnicki-kragujevac-partizan-nis-belgrade#
Nije nesto, al moze proci. Po obicaju cepamo na pocetku, posle kad bude umor... pitanje je.
Леброн Богдановић.
Играо сам на Раднички у уживо клађењу кад смо се одлепили, рачунајући да ће да скочи квота на нас кад нас стигну. Али квота рапидно пада и сад је 1.01.
Kako Radnicki ubode ovog Yarua da je dosao kod nas kako biHsmo jebali tokom citave sezone u EL mada bi onda Gagula duvo kurac...Yaru dodji nam! :(
Па не можемо иљаду странаца да доведемо.
A jebemu sunce mogli smo Yarua truce, mogli smo yarua
Da vi iz tvog kraja prođete jedan Duletov trening, polovina bi pomrla lolo. Polako, dečko nije šuter ima vremena da se to ispravi. A i to da je košarkaš ne mora da znači da mora da pogodi trojku nije to bacanje, Veseli vola ne bi mogao sa trojke da ubode a ne koš. Mekejleb šut nabio tek u zadnje dve godine i to prosečan šut. Ima još gomila primera. Šut se navežbava a to će vrv da radi na leto sad uči neke druge i bitnije stvari. Ima vremena za njega.
Mali igra jednu od boljih tekmi od početka sezone. Široki i ova večeras i više nego dobar.
Poslušao me je, pa je popravio trojke. Uglavnom, fina pobeda, odlična igra i priprema za utakmicu sezone.
Богдан више асистенција него Лео до повреде. :)
Bogdan da odradi ovu sezonu u Partizanu i da bježi u neku jaku ligu. Ovu je prevazišao.
Treba oterati govna Francuska, Bogdanovica na pleja i oterati Gagulu dovesti centra
Jebali smo Radničkoa!!! Nantere spremi Niveu!
Musli sadžgao ovog Jarua.
Cenim da bi i Leo izdominirao protiv Maline :)
Bogdan pokidao večeras. Sve je sigurniji i sigurniji.
Kinsi je dao samo dva poena a mi smo uništili RKG na gostovanju 26 razlike.