Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Mislim da bi Olimpiju trebalo da jebemo lagano, sa nekih 15ak razlike. Mada i nije bitna toliko razlika, bitnije je da se rasporedi minutaza, da odmore malo Lovernj, Milosav i Bogdan.
Nisu oni tolika boranija kao što se misli kad su pogleda tabela, podigli su dosta formu i odnosu na početak sezone. U Evrokupu odlično guraju, zadnje kolo pobedili Asvel 40 razlike. Ne verujem da ćemo da ih nakantamo toliko da ovi glavni mogu dobro da odmore, više mi miriše na ne baš laku pobedu.
Piše da je rođen u Nantu Dalo.
OK je Olimpija ali mi smo bolji.
Rođen je u Nantu ali su njegovi sa ostrva Reunion, tamo je teška beda i sirotinja.
Odbrana uzas.
Popravismo odbranu, i odmah prelazimo u vodjstvo.
Jebemo zmajceke i Mateju Svet.
dalo teo da ubije milosavljevica
Gagula umesto mozga ima rezervnu patiku broj 62.
Dalo, Gagić, Musli mrš iz kluba majku vam jebem.
Dalo odigrao odličnu utakmicu. Ne znam šta se gubiš Rihane.
Mali je sve bolji i bolji.
Jes, fino je odigrao kako zna. Umalo da ubije Milosava onim dodavanjem al ostalo je solidno.
Učestvovao u igri u napadu, imao tri predrkane asistencije, čim je na prvom koraku ostavio čuvara krenuo je ka košu i iznudio faul. Solidno igrao odbranu i imao ono kucanje. Ovo nije buranija ekipa nego Olimpija i ja sam i više nego zadovoljan njegovom igrom. E sad jbg što umalo da ubije kapitena, pogreši čovek lolo
Mora samo preko leta da radi na šutu, pogotovo na izbačaju jer ima jezivo ružan izbačaj a ostalo će vremenom da dođe na svoje.
lolo paa neće da radi na estetici izbačaja, na šta je ličilo ono što je bacao Pera Božić ili Mekejlbe (doduše ovaj prvi je stalno pogađao, drugi trojke nije ni šutao), ali da mora da popravi šut - mora. Da ga ostavljaju ko cavu, to jednom pleju nije baš pohvala. I drugo što ne zna, a morao bi znati iako je mlad - da probije prvog igrača. To je jebiga moranje jer je zaista neviđeno brz. Kako onda ne zna da prođđe svog čoveka, pa da gleda gde da doda ili da ide na ulaz? Mislim da je razlog što dribla dupetom, ali okrenuće ga Dule. Fino će mu objasniti da jedini plej koji je u Partizanu smeo više da igra dupetom ka košu beše Milton Palasio.
Pa i Vesterman je promenio izbačaj i radio na kako ti kažeš estetici šuta. Dobar izbačaj olakšava šut. Mekejleb je promenio izbačaj i sad češće šutira. Kod nas nije šutirao jer je tad bacao frljoke i nije imalo vremena da se sa njim radi na tome jer se znalo da nas napušta na kraju.
A ovaj je poprilično mlad i mislim da će se sigruno tokom leta raditi sa njim na tome. Dok god ovako pridržava loptu teško da će da ima konstantan šut.
Što se tiče probijanja te prve linije to je polako počeo da radi. Za to mu treba sloboda a slobodu stiče tako što pakleno radi na treningu i ne pravi gluposti na tekmama. Stegnut je jer Dule nije baš neko ko prašta gluposti. Polako se oslobađa pritiska a vremenom će doći i sigurnost.
Ma dobar je mali Etiopljanin Adis Abebe. Ja ga gotivim. Napraviće Dule igrača od njega. Šta je bre Lovernju? Samo mu ispada lopta iz ruke već tri utakmice. Kao da je vrela, tako je 'vata.
Solidna igra, Bogdanović ih usr'o.
Umorni su igrači, stiže ih kratka rotacija. Žo kida po 35+ minuta dvaput nedeljeno, letos nije imao odmora zbog reprezentacije. Mora i njega nekad da stigne umor, nije mašina. Juče u napadu praktično samo Bogdan igrao, ovi ostali kao da jedva čekali da se završi utakmica. Nek dovode tog pleja što bre da bar malo rastereti spoljnu liniju.
Чуо сам да си оженио Џелу Курајберку Џони
Ih otkada. Saće nam četvrt godine u braku.
Kasno je za to. Sad bi moglo samo i da odmogne, ostaje samo vežbanje da se popravi procenat, izbačaj je takav kakav je.
2-8 imaju, pretposlednji su, nije da su neka ekipa...
Bogdan i Milosav odlično deluju kao osnova, ne bih centre komentarisao, al' valjda će uskoro taj plej, da to liči na onaj nivo na kojem je potrebno da budete.