KK Partizan

1. Kasno je za to. Sad bi moglo samo i da odmogne, ostaje samo vežbanje da se popravi procenat, izbačaj je takav kakav je.

Mislim da nisi u pravu. Pogldaj sta su uradili sa Vestermanom preko leta. Lik je toliko ubrzao i popravio tehniku izbacaja, da mislim da je duplirao procenat pogodjenih suteva iz daljine.

2. 2-8 imaju, pretposlednji su, nije da su neka ekipa...

Da ustvari. Jesu buranija i to ona slovenačka, konjušarska buranija.

3. Ne znam, nisam toliko obratio pažnju na Vestermana(ne verujem da je neko s njim na izbačaju radio), al' to se ne radi, kad se formira stil do juniora s time je gotovo. Eno ti Mića Berić lolol Šutira kako šutira, onda se samo vežba, a iskustvom se stiče koncentracija.

Inače, u EL su Vestermanu opali procenti šuta.

4. Imaš snimak gde Dule pokazuje Leu kako treba da šutira. Vežba se to itekako.

5. Kako god jebaćemo Budiveljnika snažno i nemilosrdno. Plakaće ceo put do kuće i mazaće kreme na gujscu al' džaba. Prevelika će bol da ih oprhva!

6. Daj snimak, nešto na brzinu kucah na yt al' nisam našao, pošto znaš da ima, verovatno ćeš lakše naći.

7. Evo ti ovde pa nađi.
    http://www.youtube.com/watch?v=KsMfHbBC-nc

Znam ja da ima gomila igrača koji šutiraju dobro bez obzira na izbačaj ali isto tako se sa određenima radi na tome. Dalo nije Mića Berić ni Kinsi nego em očajno šutira em mu je očajan izbačaj. To će morati malo da se koriguje to je sigurno. Nema on šta da izgubi kao što ti kažeš ako se koriguje jer on šut svakako nema lolo

8. Uh, pogledaću jedared.
    Pa dobro, može se praviti izuzetak kao i svugde, al' generalno, nije to praksa uopšte. Za to služe mlađe kategorije.

Nema on šta da izgubi kao što ti kažeš ako se koriguje jer on šut svakako nema lolo

pa dobro, aj, može se tako tumačiti

9. Jebacemo klosarsku ekipu Budivelnika jako.

10. Vratio se Tepić! Konačno malo lepih vesti. Mada ne može da igra EL jer je igrao za Ritas već.

11. Ja prezadovoljan! Za bekap opciju nije moglo bolje. Odbranu igra vrhunski a do kraja sezone i napadački da se vrati kolko tolko.
    http://mondo.rs/a639988/Sport/Kosarka/Milenko-Tepic-ponovo-u-Partizanu.html

12. Odlično! Taman da se jebe ABA ligoa.

13. Taman da jebemo i Evrokupoa :D To je jedino što nam fali u riznici, mada smo ga osvajali triput dok je bio Kup Koraća keke

Mada... NE MOŽETE VI DA MENJATE IMENA TAKMIČENJIMA KOLIKO PARTIZAN MOŽE DA IH OSVOJI

JEBAĆEMO WINSTON YUBA LIGOA

14. JEBACE VAS TEPIC KIFOZA

15. Sa dolaskom Tepića u jedno možemo biti sigurni: SVAKI NAPAD ĆEMO ISKORISTITI DO POSLEDNJE SEKUNDE!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.