Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Dojajan naziv klipa haha
http://www.youtube.com/watch?v=AzrasXV9y9Q
BU-DI-VELJ-NIK!
https://www.facebook.com/BCBudivelnyk
https://www.facebook.com/BCBudivelnyk/posts/554210548000909
ahahahhaahha
Лајковали ми пост! Добијају вечерас! И исправили грешку. :)
Hahaha, mnogo moćno!
A sta ce konkretno Tepic da nam igra, sta?
Па играће на 1, 2 и 3 у зависности од потреба. Вероватно ће више плеја.
Kad bi npr. Milko Bjelica dosao to bi bio hit a inace je slobodan! Tepic ce vrv popunjavati pleja najvise...
Мене интересује ако се пласирамо у топ16, хоће ли Тепић имати право наступа? Ако неће, онда ће нам требати још један играч. Бјелица би био странац, не верујем да ће он долазити.
Da jebote Bjelico je stran :)
Koliko ja znam imaće pravo od januara da igra Evroligu za nas Tepić.
Moze Tepic da igra u top16 ako prodjemo.
Bjelica ima pickastu facu i ne bih voleo da ga vidim u timu. Jedino ako nam ne ponude trampu - mi njima muslija i gagulu oni nama bjelicin peskir. Onda moze.
kakav bre bjelica, dovodimo Aleksa Marica i pisamo po sirotinji. Jebe nam se za broj stranaca :D
Pre svega ljudi nemojte uopšte reagovati na gluposti oko puštene utakmice. Žejlko Obradović je trenerčina koja rođenu majku ne bi pustila da ga pobedi. Sportista u pravom smislu reči. Prema tome pobeda je čista Partizanova zbog dobre igre. Ljudi su relano nasdmašili sebe.
Milko Bjelica nije još slobodan igrač, ima privremeni ugovor sa Baskonijom. Ne verujem da će čak i biti slobodan jer im je jedan od najboljih igrača tokom čitave Evrolige. Realnije je da mu ponude ugovor do kraja sezone, naročito pošto su se plasirali u Top 16.
Truće što se tiče Bjelice, koliko znam i Zvezda hoće da ga dovede zbog povrede Mitrovića jer nam je sad tanko na četvorci. On jeste stranac, iako ima naše državljanstvo, ali koliko sam čuo izgleda da hoće da pokrenu inicijativu u Savezu da se taj propis promeni jer je realno teška glupost. Kako možeš da kao stranca tretiraš čoveka koji je ovde rođen, pritom jeste Srbin iako igra za drugu reprezentaciju. Doduše na tom propisu o tkz. košarkaškom državljanstvu je insistirao Duda Ivković mada meni nije baš najjasnije zbog čega.
није пропис курац, ја би им и држављанство одузео.
Нек иде нек јебе козе доле са ГТД-ом јебо га он у дупе.
Како му сестра може да игра одбојку за Србију
Ajakse sestra mu je odlična odbojkašica koja ima mesta u našoj reprezentaciji, dok za njega nije bilo mesta kod nas. Ali i dalje nema logike tretirati kao stranca čoveka rođenog ovde koji ima naš pasoš.
Reko coki da je to glupost. Reko coki da treba da bude propis 4+2 stranca, tj da su ova dva ti sto imaju drzavljanstvo.
Lepo je rekao dule, nek nazovu taj propis SIMONOVIC, svima nam je jasno sta znaci :)
Za mene si stranac ako igras za drugu zemlju i to je to. Ne prica se ovde o pravima na kupovinu stana, njive ili otvaranja firme. Ovde se radi o igranju kosarke, a tu je nacionalnost vezana za repreznaticju za koju nastupas.
Пропис могу да промене зато што је нпр. неуставан, али пропис има логике. Зашто би већу предност имао Бјелица у односу на неког Американца кад ниједан не може да игра за нашу репрезентацију? Тако би могли Звезда и Партизан да имају по 12 играча који не могу да играју за репрезентацију, а сви се воде као домаћи.
Jel oće neko da mi objasni kako ćemo mi da uklopimo Bertansa, Vestermana, Bogdanovića, Lovernja , Milosavljevića , Kinsija i Tepića u tim ?