U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ма да. Шта ће нам 7 играча кад су нам довољна 4?
Ljudi ovo vam je Bogdanova picka:
https://www.facebook.com/anja.skuletic.3
Ali ti ne možes kao stranca tretirati čoveka koji je rođen ovde i ima državljanstvo samo zato što igra za drugu reprezentaciju. U fudbalu takav propis ne postoji, pa igrače ne tretiraju kao strance.
Jel oće neko da mi objasni kako ćemo mi da uklopimo Bertansa, Vestermana, Bogdanovića, Lovernja , Milosavljevića , Kinsija i Tepića u tim ?
Pa ja mislim da ne mogu svi odjednom da budu na terenu,al ne znam, nisam pametan.
Znam da deluje nestvarno,ali Kinsi, Milosav i Bogdan nece morati da igraju po 38:59 minuta po utakmici.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=12&dd=13&nav_id=788736
A gazi glup si jebajga. Da se dovede neki fin centar, kapiram da će Žo na draft sledeće godine a za ove ostale pojma nemam.
Па једно је питање да ли је одредба дискриминаторна и хоће ли бити укинута због тога, али апсолутно је на месту. То што у фудбалу не важи је само један аргумент више за њу.
Gazimudo popuši još jedan kurac života ti lolo
Rytas' guard Milenko Tepic tells me this was his last Euroleague game for Vilnius, joining Partizan on Monday. "Belgrade is better for me"
Retweeted by AVANGARDA.IN
Ajmo Buđavi jebite Nantera danas!
Budjavci ce da ugaze cigane.
Sve i da ne bude tako, Zeljko ce da uh usere u Francuskoj.
O sve vam jebem, ni kurcem necete da mrdnete (a ni buljom), sve moram sam lolololo
БУ ДИ ВЕЛ НИК
http://www.sportske.net/vest/kosarka/ministarstvo-srpski-drzavljani-nisu-stranci-147668.html
Не знам само како неко министарство може донети одлуку да је нешто неуставно, али ајде... Углавном, прочитао сам негде да је у питању сукоб између права на рад и интереса кошаркашке репрезентације, при чему се сматра да је ово прво битније. Убр, добра профилна :)
Nije na mestu Truće, a evo ti primer. Da je Mekejleb nekim čudom zaigrao za našu reprezentaciju ne bi bio tretiran kao stranac u domaćoj ligi, što je potpuno logično jer se zna da su crnci autohtona vrsta u Šumadiji. Nadam se da si me razumeo.
Žo je već draftovan. Mi ako prođemo u Top16 verovatno ćemo da otpustimo nekog od braće panjeva i dovedemo krštenog centra. Evo Žižić napustio Cibonu, on bi nam baš legao, al' jbg, ustaša je i verovatno ne bi hteo da igra za džabe.
Maltoni ne znam koliko bi Dule hteo Žižića u ekipi, pošto je prilično mator, ima čini mi se 33 godine mada mu treba jedan iskusniji definitivno. Mislim da bi najveći problem ipak bila lova.
Glodari, čestitam na pobjedi, a prvenstveno na fanatičnoj želji koju su pokazali igrači, moram priznati da zavidim zbog tog. Nadam se da ćete se progurati dalje, a tamo je nebitno, i ovo je uspjeh nad uspjesima, s obzirom na stanje u klubu.
(Šalabajzer, 15 min. poslije rakije i raznoraznih tableta)
Па не знам шта хоћеш да кажеш. Мекејлеб би у том случају био домаћи у било ком од случајева. Да се укине кошаркашко држављанство, опет би био домаћи. И стварно те нисам разумео. Просто, на репрезентацију, за савез и на развој младих играча кошаркашко држављанство има позитиван ефекат.
Kazu da Tadija Dragicevic dolazi u Zvezdu, kako bi bilo dobro da nam uleti jedan centar tipa Zarko Rakocevic Zare zvani