U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Milenko slece veceras.
Ovo nije tačno, mladi igrači imaju minutažu jedino u Megi pošto je Miškov klub, u Zvezdi imaš klince koji ne igraju, u Partizanu jedino Bogdan tako da ja stvarno ne vidim pozitivan efekat na razvoj mladih igrača. Nema ga, a to što Duda Ivković tvrdi suprotno ne mora da znači da je u pravu.
Izvinjavam na veliokom oftopiku, prekinuću pošto je ovo tema za Partizan.
Митровић и Богдановић. Мало ли је из једне генерације? Можда Звезда не би пустила Савовића, него би само додала Раденовића, а Митровића пребацила у ФМП. А и ко зна да ли би Мега играла АБА лигу да је Раднички и нпр. Металац могао поред својих странаца да дода још два права странца. Па је л' Миљеновић није добијао шансу у Радничком док их КСС није принудио да избаце два странца? Објасни ми баш на том примеру, зашто не би било боље да Миљеновић игра за Раднички уместо Стивена Марковића?
Ма слободно настави, као да има шта паметно да се прочита на теми иначе. :)
Što se tiče Savovića nije imalo šanse da inače ostane u Zvezdi jer se on i Radonjić ne podnose. To je razlog njegovog odlaska i to se vuče još iz budućnosti. Mitrović ne bi bio prebačen u FMP, pošto je već prošle godine igrao po malo i sigurno ga ne bi vraćali jer bi to za mladog igrača bilo ubistvo. Da ne zaboravim, da je uopšte postojala mogućnost da Savović ostane, Radenović ne bi došao.
Ne mogu ti objasniti nešto što naši treneri useravaju iz sezone u sezonu. Uvek će se pre odlučiti za stranca nego za našeg mladog igrača i tu ti nikakvo pravilo KSS-a neće promeniti situaciju. Pođi od Partizana i Zvezde i biće ti sve jasno. U Zvezdi Cvetković je već skoro bivši igrač jer nema minutažu i pitanje je da li će je uopšte imati, iako momak zapravo nije loš. U Partizanu sa druge strane na kecu nemaš domaćeg igrača još od Vujanića. Evo Partizan je recimo mogao da dovede Micića, mlad je igrač, naš a možda Miško ne bi ni zacepio cenu jer zna da će preko Partizana na njemu svakako dobro zaraditi. Međutim, Partizan je doveo Daloa klinca od 19 godina kome su se noge odsekle na derbiju i koji ne može da se kršteno sastavi sa loptom (osim ove poslednje utakmice sa Budiveljnikom) On je veliki talenat, ali će tek kroz dve sezone biti igrač na koga možeš da se osloniš. I eto sad ti meni reci, zašto u Zvezdi sahranjuju sopstvenog igrača, a u Partizanu naši mladi igrači isto tako duvaju klupu jer Dule igra sa šestoricom-sedmoricom igrača.
Inače Miljenović ti nije najbolji primer jer je prošle sezone on zbog povrede čini mi se dugo pauzirao, mada kad je Stiven Marković u pitanju i ti i ja bismo bili njemu odlična alternativa, al' nismo toliko mladi :)
Partizan puca na sponzora iz Francuske. Ako od Daloa naprave igraca, imace tri reprezentativca prvaka Evrope. Srbija trpa pare na druga mesta, ne u Partizan i to je razlog. Ja da se pitam, igrac Partizana ne bi odigrao minuta za bilo koju reprezentativnu selekciju.
Micić nije mogao u Partizan nikako, Zalizani je jasno rekao da ne želi dva svoja ovogodišnja prospekta u istom timu. Vesterman je planiran za 30 minuta po tekmi a Zalizani nije hteo da Micić igra manje od toga zato je i ostao u Megi da nabija statistiku.
Da Mega nije prošla u ABA onda bi šansa postojala ovako nije postojala.
I molim te brate da ne izjednačavaš Partizan i Zvezdu kad je u pitanju pružena prilika mladim igračima. A što se tiče domaćih plejmejkera sem Teodosića koji iz FMPa otišao za ogroman novac i nije postojala mogućnost da ga plati niejdan domaći tim nije se pojavio niti jedan jedini kršten igrač da bi mogao da odgovori na zahteve Partizana u EL.
Takođe Zalizani nije pustio ni Krstića ni Dangubića iako ih je Dule želeo obojicu pogotovo Krstića na poziciji tri ove godine.
Vas dvojica ste zaboravili MIlutinova, a evo sad se vodi i polemika oko Novaka.
Jbg Gonzo, hoce se napredak domacih klinaca a Vrsac za Novaka duplira cenu preko noci.
Pa ja verujem da je Dalo dosao u Partizan za manje para nego sto ce doci Novak. I sad ti onda meni reci, kako to da je malo majmunce skapiralo sta je Partizan, a ne moze "nas klinac"
Dalo je došao za jezivo malo para, mnogo manje nego što je Vršcu ponuđeno za Novaka a oni još traže tri puta toliko.
Ok možda ne mogu da ih izjednačavam kad je u pitanju pružanje prilike, ali to i nije bila moja poenta već činjenica de nijedni ni drugi ne razlikuju mnogo u smislu ove šire priče koja je krenula oko košarkaškog državljanstva.
Jbg Gonzo, hoce se napredak domacih klinaca a Vrsac za Novaka duplira cenu preko noci. I sad ti onda meni reci, kako to da je malo majmunce skapiralo sta je Partizan, a ne moze "nas klinac"
U pravu si Gazimudo potpuno sam zaboravio na Milutinova. Što se tiče Novaka, čisto dizanje cene je u pitanju. Uopšte se ne radi o tome šta je skapirao Novak, jer se ovde navodno problem pojavio oko dogovora klubova, pošto je Novak rekao da je sve dogovorio sa Partizanom.
Dalo je za Novaka Lebron Džejms.
Novak je sve dogovorio i potpisao al Vršac nabija cenu i jede govna. Nije mali ništa kriv ako ne dođe to je samo zbog Vršca koji je tražio nerealno veliku sumu.
http://www.mozzartsport.com/vesti/sareni-pise-konacno-dva-od-dva/67014
Haha pa jel postoji osoba kome se jakovljević nije hvalio da je on doveo bogdana :)
Od sarenog me uhvatio transfer sa onim izmisljenim dijalogom Radonjica i Skariola.
NEgo, ocemo da organizujemo jedan moleban za Nanter ili cemo da pljujemo u zapata stilu ?
Jel ovo evroligaska utakmica ili utakmica pionira u osnovnoj skoli "Branko Copic" JEBOTE?
Ladno se cuje kad prodje lopta kroz mrezicu. LOL
Puna hala lolo
Ajmo budjavi!!!
Trci i pucaj utakmica dve divljacke ekipe. Budjavima puca kita za odbranu i ne svidja mi se pocetak.
Sreća kenjaju ih trojke
Za sad vode, i nantera drzi ona jedna camuga sa penala, al nista spec ne igraju ni budjavi, lavrinovic ima 3 licne, bice ovo gusta utakmica..