KK Partizan

1. http://www.mozzartsport.com/vesti/miljenovic-napustio-partizan-i-otisao-u-radnicki

Jebote,sad sam se vec malo smorio. Aj da je otisao na pozajmicu,nego bre zapalio nacisto, i to bez obestecenja. Ok kontam da nije za ovu sezonu u planu,al nikako mi on nije igrac koji da se pusti da ode za dz, i to ni manje ni vise nego u radnicki koji nas posteno muci poslednjih godina.. Za mene je ovo los potez.

2. Е јеби га, баш ми криво. Могао је да буде стрпљив, дошло би његово време, ал он изгледа одмах хтео да игра а тренутно није био у плану за први тим јер је физички много слаб. Сад сам био на представљању тима на Калишу и баш сам се зачудио што нема њега и Бешовића, кад оно изгледа обојица запалили.

3. Za mene je ovo los potez.

Jednom da se složimo.

Ipak ako u Radničkom bude imao minutažu 20+, eto bar koristi za srpsku košarku. Lično mnogo očekujem od njega još od kada sam ga prvi put gledao (a tada je bio dete, i potrudio sam se da mu zapamtim ime).

4. Jel ima neko da moze da nabavi sezonske za basket preko navijackih grupa? Vule mi obecao ali ga nema na sajtu vec 6 dana, a samim tim ne odgovara na poruke.
    Ako neko ima nekog u grupi koja dobija karte,nek se javi u poruci da se dogovorimo oko cene.

5. И мене занима ово што Газимудо пита. :)

6. JEBALI SMO ZADRA
    Biće ovo dobra ekipa samo nek se malo uigraju.Gledao sam samo zadnju četvrtinu preko nekog usranog linka seckalo lo ludo.Musli prelomio utakmicu nadam se da će ove sezone pokazati sav svoj talenat.

7. Musli odigrao fenomenalno zadnju četvrtinu, u suštini odigrao je čitavu utakmicu ali je u zadnjoj odlično čuvao onog njihovog crnca, plus zalijepio 2 banane u važnim momentima. Ona sretna Đekićeva trojka je prelomila.
    Vidi se da su u napadu neuigrani, u odbrani su dobri, za početak odlični, borbeni su ali napad škripi, ustvari ne škripe akcije nego šut, stvarno nismo mogli ništa da pogodimo.
    Da je šut bio bolje ovo bi bila opuštena utakmica, vidjelo se na kraju kad smo počeli da ubacujemo neke šuteve odma se prednost topila.

8. Ја не знам да ли је Партизан икада изгубио кад Вујошевић добије искључење, човек као да има шесто чуло када да то уради.

За Задар су предвиђали да ће бити на задњем месту, е сад, јесу ли погрешили за то да су слаби или је Партизан слаб, то ме баш занима да видим у следећим утакмицама.

Надам се да Звезда односи титулу ове сезоне.

9. Nije Zadar slab uopšte toliko koliko su govorili, a Partizan jeste neuigran a i fali Lučić, on jeste najbolji pojedinac u Partizanu sada...

10. Bio sam na tekmi, pa cu vam preneti moje utiske.
    Partizan NEMA CENTRA. Njihova camuga nam je pravio sou tri cetvrtine,a u poslednjoj cetvrtini se nakon mnogo jaceg navijanja i tenzija pojacala cela odbrana pa tako i centarska,a iskocio je Musli.
    Musli i Gagic ispadaju smesni kad krenu da se trte sa centrima, a ne uspevaju cak ni da ih oznoje.
    Gordon je odbrane BEZ. U napadu mi deluje malo pogubljeno,al je dosta jaci od ove dvojice.
    E sad, jel se meni ucinilo ili se Lucic nije ni skidao?
    Bekovi su solidno odigrali, al generalno bolja odbrana od napada gde smo bili bezidejni,a cesto se videlo da mesaju akcije. Plej zove jedinicu, centar radi nesto drugo, pa ga ovaj bukvalno opominje da ne radi kako treba.
    E sad plejevi. Na mene ostavili najjaci utisak. Vesterman decko objasnjava neke stvari. Toliko me odusevio pre svega odbranom da sam stajao u neverici. Cita protivnika i odbrane, bori se, jedino sto se malo zalece i mlatara rukama,al to se da ispraviti.
    Tomas sasvim solidan plej. Nisam verovao da amer moze da ima onakvu odbranu na prvoj tekmi. Ubacivao se izmedju bloka i igraca, jaku odbranu, doduse uz 5 faulova.
    U napadu je nesto bolji Vesterman (mada je imao 2 er bola za trojku a bio u sasvim normalnoj poziciji), mada je i Tomas prodorima u poslednjoj cetvrtini bas pametno davao koseve preko centara koji su ocekivali pas.
    Sve u svemu, plejevi jako dobri, bekovi mogu i moraju bolje u napadu, centri najlosiji,al hajde da ne sudim na osnovu jedne tekme. Ipak, mislim da nam treba jedna klasicna petica,jer nakon sto nam protivnici odgleaju ovu tekmu, odvalice nas pod kosem.

I da se osvrnem na incidente. Dule je pokusao prvom tehnickom da probudi publiku i igrace,al bilo je kratkog maha. Navijanje je bilo jako lose u prvom poluvremenu iako je bilo 6 000 ljudi. E kad je dule video da vrag nosi salu, napravio je onaj cirkus. I svesno ga je onoliko produzio i izdramatizovao jer nakon toga je navijanje bilo extra a sudijski kriterijum se itekako promenio i postao tolerantniji prema nama.
    Nije bilo toliko sudijskih gresaka da izazove onakvu Duletovu reakciju,al covek je odradio posao. Publika podivljala, sudije popustile, igraci se ohrabrili sto je i donelo pobedu. Da nije dobio iskljucujucu izgubili bismo sigurno.

A njihovo izletanje sa terena mi je presmesno. Pao jedan upaljac na 3 metra od njihovog igraca, on se uhvatio za glavu, sago se i krenuo da trci ka izlazu. Potrcali zatim i ostali. A jedan njihov je cak i zaboravio da treba da otrci pa je to uradio nakon pola minuta. Price da ih je trener povukao su smesne,jer se jasno vidi da igraci sami istrcavaju. Posle ih jesu zasuli svim i svacim,al ko ga jebe, iovako bismo novcano najebali, onda mu ovo dodje kao bonus :D

Oduzio sam , al eto :D

11. Да кренемо редом:

Томас - нетипичан црња. Подређен екипи, рационалан у нападу, осим оног једног шута за 3 који је промашио сви покушаји су били резонски. У одбрани кида - агресиван, јури, краде, ради све оно што нисмо навикли од америчких плејева. Много брз, само му је велика мана висина, мора много да пази на улазу да не попије банану. Све у свему, задовољан његовом игром, сасвим добар за другог плеја.

Вестерман - види се потенцијал чим узме лопту у руке. У одбрани одличан, у нападу ништа посебно није урадио. Имао неколико шутева за 3, испромашивао се, али је вероватно био превише импресиониран. Кад се навикне на атмосферу оправдаће очекивања сигурно.

Милосављевић - некако ми је он деловао најсигурније од свих, што ми је много чудно. Један је од искуснијих, игра две године ту па вероватно због тога. У одбрани стандардан, у нападу није ни узимао шутеве, ал кад је узео погодио ону тројку за прво вођство.

Богдановић - сигурно је много напредовао од прошле сезоне чим је добио онолику минутажу. Тројке му нису ишле као и целој екипи, иако му је то најјаче оружје. Продор има добар, има врхунске физичке предиспозиције, на загревању закуцавао к'о коњ. За неку годину биће надам се један од битнијих играча у репрезентацији.

Анђушић - чуди ме што је добио оанко малу минутажу с обзиром да је био с репрезентацијом где се врло добро показао. За њега се све зна - одличан шут, само да проради, и муда до пода.

Чакаревић - велики борац, одличан у одбрани, веома користан у скоку у нападу. Шут јако слаб, али одлично истрчао неколико контри.

Бертанс - ову утакмицу сасвим неприметан

Милутинов - исто као Бертанс. Почео у првој петорки, погубио се, направио две грешке у корацима и остатак утакмице гледао са клупе. Много млад и физички слаб за центра, има времена за њега.

Ђекић - у последњој четвртини је мало поправио утисак оном срећном тројком и са неколико реакција у одбрани. Пре тога катастрофа. Спор, млитав, слаб. Некако ми га било жао кад гледам како га онај црња односи испод коша кад се граде. Пре је бар имао шут, сад ни то не иде.

Гордон - борбен, јак и скочан, али техника нула. Гурне двапут дупетом и баца лопту преко главе као да је на баскету. Вероватно је и хтео да се одмах докаже па је изгорео у жељи. Треба да буде највише користан у скоку и у одбрани, у нападу без добре асистенције сам не може ништа.

Гагић - најбољи у првој четвртини. Имао неколико добрих потеза у нападу, погађао слободна бацања. Велики потенцијал, први утисак је да ће бити изузетно добар центар.

Мусли - један од најзаслужнијих за преокрет. У последњој четвртини закључао рекет, у нападу ухватио неколико лопти и поентирао. Хајлајт утакмице - његова банана на три минута пред крај оном што се као сивоња залетео на полагање.

Све у свему - ја задовољан, не толико игром јер је већим делом меча била лоша, колико трудом и залагањем овог младог тима. Треба их разумети, није лако изаћи са 20 година пред пун Пионир и одиграти опуштено. То се види по лошем шуту за 3 - кад видиш да Вестерман, Анђушић, Богдановић и Ђекић једва погађају обруч са релативно отворених шутева можеш да замислиш колико се рука стегла и колики је притисак. Цео меч играли у грчу док ТАТА Дуле није по ко зна који пут скренуо притисак на себе и пробудио трибине. Онда је све кренуло на боље, ушло је неколико шутева и све је било лакше. Битно је да порасте самопоуздање екипе, уз веру у себе могу доста да учине. У среду прижељкујем пуне трибине и добру атмосферу, мора се дати подршка овом младом тиму.

12. http://www.sportske.net/vest/kosarka/covic-nikada-nisam-gurao-igrace-u-reprezentaciju-97687.html
    ova budala izgleda ne planira da ućuti smorio bogaoca
    NAVIJAM ZA ZVEZDU JER ĆE NAM BITI BOLJE KAD ONA OSVAJA TROFEJE NE ZNAM ZAŠTO AL ČOVIĆ LEPO KAŽE
    NAPRED CRVENO BELI!!!

13. Vule brate javi se, pa makar i ispalio.. Jel ga zna neko privatno?

14. Al se zvezda bruka 20 razlike gube

15. Ko je gledao utakmicu da prenesi neko mišljenje? Nisam stigao da gledam, krivo mi jbg...

16. Ko je gledao utakmicu da prenesi neko mišljenje? Nisam stigao da gledam, krivo mi jbg...

Можеш по резултату закључити. Добро смо играли, ношени Пиониром. Клинци су срчани али баш.

17. Ma pročitao sam vijesti al' reko možda je opet bio neko pa da meti neku dublju analizu.

18. Svaka čast, neke stvari su me oduševili, ono što sam gledao, neki poeni koje smo postigli preko kurca, da tako kažem, šut samo zato što je isteklo vreme, i to je ulazilo, što po meni znači da nisu baš mladi, imaju nameštenu ruku. Mislim da imamo dosta šansi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.