KK Partizan

1. не дирај, да простите, говно јер ако га згазиш, неће бити уништено , већ само размазано и веће, а ти ћеш се усмрдети

Дуле цитира Гета алудирајући на Човића смрду :)

2. Ремац, ево снимка утакмице па можеш да погледаш.
    http://www.youtube.com/watch?v=GWD9qSvk1ng

3. Fala za snimak, odgledao sam. Jedina slaba karika za sada je Gordon, al' valjda će se priviknuti kako vrijeme bude odmicalo, za sada ništa osim skoka nisam vidio da ima...
    Opet je Tomas odradio odlično posao, racionalan maksimalno, pametno igra, odbrana super.
    Već sada se vidi da je Westerman klasa plej, mogu misliti kakav će sledeće sezone da bude kada već sada se može ekipa pouzdati u njega.
    Ja sam zadovoljan utakmicom, Musli odigrao još bolje nego protiv Zadra. Biće ovo zajebana ekipa i za Euroligu, vjerujem da će nas sve iznenaditi rezultatima (pozitivno).

4. Jedina slaba karika za sada je Gordon

http://www.youtube.com/watch?v=1pxHsB70iAY&feature=youtu.be
    , možda i ima to nešto, nešto što mu treba..

5. Гордон је добар атлета и ништа више. Нема никакву технику, не уме сам себи да створи добру позицију него се залеће, оће на силу да да кош и зато и има лош учинак у нападу. Види се да је напаљен и да би волео у сваком нападу да развали кош, ал не може то тако. Мора Дуле да га смири и да му нађе адекватну улогу на терену.

6. Нисам сигуран за овог Гордона. Због чега игре овако лоше нападачку кошарку. У одбрани и није толико лош, мислим да је имао 10 скокова што је за респект. Ишао сам у Лакташе да гледам када су биле припреме и много је квалитетније играо с тим што је лако улазио у проблеме са личним.
    Око Томаса сам био песимистичан некон тог турнира али изгледа да сам се зајебао. Што је добра ствар.
    Новица је без клуба али је и повријеђен, мислим до децембра, али не би било лоше да га вратимо па макар да игра и са једном ногом.
    Још док се Лучић и Гагић врате биће то океј екипа. Само да гризу по терену а успјех ће доћи!

7. Povređeni su i crnja i Vesterman ali će verovatno igrati.Biće teško bez pleja u punoj snazi al ja verujem u ovu ekipu.Lučić pokazao u prošloj utakmici koliko je falio timu
    JEBAĆEMO DZERELSA

8. http://www.frombar.tv/v-4/6/12/v-461265.html
    Ево линка за утакмицу, јес да је турски коментатор... Тијанићу смраду!
    АЈМО ЦРНО-БЕЛИ ООООО

9. Daj da vratimo Peru Božića za ovog Tomasa je igračina. Mislim da napadački nesposobnijeg pleja nismo imali nikad.
    A i Gordon ko muva bez glave, očaj.
    Vesterman će biti igračina, kakav osećaj za igru ima neverovatno.

10. Читам коментаре на Б92 и кења ми се од људи који пљују екипу и Вујошевића. Јеботе, да л' могу неки да схвате је ово много млада екипа и да већина играча први пут игра Евролигу. Екипа је много перспективна, кад се стекне мало искуства и кад се неке коцкице поклопе има да газе редом. Пораз се очекивао и сад кад смо изгубили сви кењају како смо га испушили и како пропадамо као ФК. Јес боли га курац!

11. Ekipa je skroz ok, i više je nego talentovana ali brate Tomas i Gordon nisu za Partizan. Debele pare uzimaju za onakve igre.
    A uvek se nađu neki pametnjakovići da seru i pljuju.
    Uvek mi startujemo porazom ništa strašno al sam ubeđen a smo imali druge crnce da bi dobili ovu utakmicu jer je ekipa odlična i perspektivna.
    Lučić kapitenski, koja zver od igrača!

12. Партизан је доста напредовао од прошле сезоне,ова екипа иде у Ф4 сигурно,много младих играча,Дуле на клупи,савршенство.Не треба се изненадити,ако кренемо са поразима,ова екипа тек треба да се уигра,Гордон можда је слаба карика,али је опасна играчина уклопиће се!
    Напред момци :)

13. Да ли неко зна кад се продају карте за цска??

14. Да ли неко зна кад се продају карте за цска??

Хоћеш ми, молим те, рећи који ће теби мој карте за Партизан!?

15. Не треба мени него треба буразеру да узмем, а не живи у Бгу.

16. http://www.sportal.rs/news.php?news=84500
    Поздрави буразера, много добар чкоде.

17. Kakva jebena šteta... Nije se dalo.
    Dva sumnjiva faula i ode sve u kurac. Koja borbenost, kakvi klinci i koj potencijal to je neverovatno.
    Nisu smeli da nas nadskaču onoliko u prvom poluvremenu.
    Bogdanović odličan, jbg ona zadnja nije ušla al sledeća će ući.
    Vesterman suvo blago.
    Bertans prangija kao blesav.
    Šteta, velika šteta. Kad bi imali još jednog krštenog pleja i četvorku gde bi nam kraj bio.

18. Презадовољан сам. Богдановић је 10% бољи играч него што је био пре три сата.

19. Богдан играчина, заслужио да има онај последњи шут. Није хтело да уђе, јеби га, ући ће следећи пут. Генерално сам презадовољан, екипа има муда до земље. Кад се исправе неке грешке и стекну потребно искуство газиће редом.

20. Када би Лео,Богдан,Бертанс,Мусли... остали и сљедеће сезоне + добри црнци. Не смијем ни помислити каква би то екипа била.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.