KK Partizan

1. Skocko, samo nadji nekoga da ti kupi karte kad krene prodaja, nije sve rasprodato preko paketa.

2. Vodim žene, jašta, ali luđe su nego što misliš.

3. Kurac i na bajern idemo bez duleta.Ne bih se složio da ne bi mogli ništa i sa njim juče bii smo u igri do samog kraja da je on bio na klupi mogla je biti i drugačija završnica.Ne kažem da bi dobili al vidno nam je falio u prelomnim momentima

4. Pa celu utakmicu smo odigrali bez trenera - sve sto je Partizan pokazao jeste odbrana koju je napravio debeli, sto se tice napada, i bilo kakvog AKTIVNOG prilagodjavanja igri protivnika, to je bilo individualno. Da je debeli bio tu, napusio bi sudije kurcem, izjebao majke igracima, dobio barem jednu tehnicku, ali bi moral i igra ekipe bili na daleko vecem nivou. Nigde nas nema bez Duleta u vecim utakmicama, nemamo cemu da se nadamo.

5. Ma nerealno je ovo bilo dobiti i sa debelim a tek bez njega. Mi smo očajno šutirali, primili 12 a dali 4 trojke. Više trojki su dali njihovi centri nego ceo naš tim. Mi smo morali da imamo ludačko šutersko veče kao u Istanbulu da bi ovo mogli da odvedemo u egal završnicu, bez debelog da motiviše igrače i nacrta koju akciju u napadu, preseče njihovu seriju plus očajan šut iz igre, slab skok i naivno prodate lopte kad imamo priliku na 2 ili 3 razlike da se spustimo ovo nije moglo bolje. Nerealno.

6. Rasni, ovo je poslednja opomena da ne sereš po ovoj temi, zadnji put ti kažem da apsolutno nema ni trunke zanimljivosti u tim tvojim pokušajima da se prepucavaš i podjebavaš, postovi su ti kao da je pisao daunovac na ekstaziju.
    Znači zapiši sebi pored kompa ili kako ti je najbolje da se podsjetiš da ne dolaziš ovdje na temu ukoliko nemaš nešto pametno da kažeš.

7. Nema veze, idemo dalje. Uvek morate imati na umu da je ovo najmlađa ekipa u Evropi, koja ne prima ni plate, a gine za dres.

Inače tripujem da će sledeća tekma u Nemačkoj biti odlična. Da će biti neki krš, lom i egal pa gde se prelomi.

8. Oni su dali dosta, ali ne sa nekim procentom, 12/35 za 3 nije vrhunsko šuterskoveče, ali vi ste u nedostatku organizacije bili još lošiji od njih a i šutevi su često bili nužno zlo... I slobodna baacanja je bolje Real šutirao.

9. Džoni ajd nemoj ljebati i ti ići na njihove teme i tamo pisati i postovati, navuče se i na ovu temu tako ljudi koji hoće da podjebavaju, samo što ovdje rijetko da bude neki zanimljiv i pravi zajebant, sad viđoh da si postovao tamo na njihovoj temi, pa ono, pusti ti njima njihovo, nije im lako i znaju to.

10. OK Remac. Mada ja sam prestao stvarno da idem tamo, al aj reko malo da im spemujem temu pa napišem da neću više, ako ni oni više ne budu dolazili ovamo.

Inače, temu sam počeo da im spemujem pre godinu dana, nakon što sam ih nekoliko puta zamolio da ne banjavaju ovde i ne smaraju, osim ako nisu neki ljudi koji bi malo da prodiskutuju normalno i bilo je takvih, ali uglavnom su kenjali, pa sam i ja počeo. Ima to godinu, godinu i po. Čisto eto, ako stvarno hoćete da spemujete glupostima, evo spemovaću i ja najglupljim glupostima koje postoje.

Posle sam iskulirao kada je Stevan počeo da plače, žao mi ga je bilo.

U principu ja sam oduvek bio za to da svako bude na svojoj temi, tako da neću postovati više kod njih.

EDIT: U principu rešiv problem i to vrlo lako.

11. Oni su dali dosta, ali ne sa nekim procentom, 12/35 za 3 nije vrhunsko šuterskoveče, ali vi ste u nedostatku organizacije bili još lošiji od njih a i šutevi su često bili nužno zlo... I slobodna baacanja je bolje Real šutirao.

Pa nisam ni rekao da je to vrhunsko šutersko veče ali su za 2 šutirali 50% naspram naših 37 a za tri 35% sa 12 pogođenih trojki naspram naših 21% i 4 pogođene. Vidiš li razliku? Real kad ima vrhunsko šutersko veče ostali ne moraju ni da izlaze na teren. Oni su imali realne procente šuta a mi ispod prosečne. Trebalo je da bude obrnuto da bi mi ušli u egal sa njima, ili da oni imaju normalne procente a mi izuzetno visoke.
    Drugo gomilu su promašaja za tri oni pokupili opet.

12. Utakmicu su odlucili ocajni skokovi u odbrani i nerezonsko forsiranje trojki. Jesu oni dobro igrali odbranu, ali bolje je bilo sa par ulaza prici na +5 i uneti im nervozu, nego po svaku cenu silovati trojke. U trecoj cetvrtini, kad smo uspeli da zaustavimo njihov napad, u jednom trenutku od 6 napada imali 4 silovanja trojke, naravno sva 4 neuspesna. I posle djavo kriv. ZATO JE DEBELI BITAN, NAJEBAO BI IM SE MAJKE, NE BI PUSTIO DECU DA EKSPERIMENTISU, VEC BI DAVAO KONKRETNE ZADATKE.

13. Kako bih voleo da krnemo Nemce tamo. Mnogo bi nam značila ta pobeda. 1-1 skor, pobeda u gostima i onako direktan rival za.....dobro ekipa sa kojom se uz Žalgiris borimo za fenjer, ali opet lepo bi bilo.

14. U principu ja sam oduvek bio za to da svako bude na svojoj temi, tako da neću postovati više kod njih.

Чек, чек, ШТА? А оне приче о томе како је то моронско спемовање баш супер, да без тога не би било занимљиво, приче о "навијачком фолклору"? Дошао мод, "подвикнуо" ти, баш оно што ти је више људи и са једне и са друге теме више пута говорило и одмах си променио причу. Хахахахах, како оно си ме оно беше назвао... лажов и љигавац?

15. Postojala mogucnost da dodje Maric ali nije mogao da se dogovori s klubom oko uslova pri raskidu ugovora. Gazimudo izgleda pusio pogresne kurceve... :(

16. koliko je star taj rumor mlatoni?

17. Citao sam nesto posle Bajerna se Dule vraca. Nemam pojma koliko je to istina.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.