Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Само да се јавим да кажем да губимо лагано 10 разлике у Немачкој. Гагић ће да буде најкориснији играч, Богдановић и Милосављевић у минусу.
Ne igra Djedovic protiv nas u cetvrtak. To nam je olaksavajuca okolnost.
Inace, ovi ce pokusati da igraju Run & Gun kosarku, a to nama ne odgovara. Ako uspemo da spustimo ritim,a to se radi cvrstom odbranom na svakog igraca, onda mozemo da ih dobijemo. Ako upadnemo u njihov ritam, tesko mozemo da ih dobijemo na poen vise.
Oni ko iz picke mogu da postignu 80.90 poena, a mi da bi smo ih dobili moramo da ih spustimo na 70ak..
U principu, oslabljeni smo nedostatkom Duleta,mada mislim da su oni u kontaktu sa njim za vreme tekme,al nije to nikako isto.
Nek se bore koliko mogu,pa sta bude.
Nece vratiti Tripka sigurno. Em sto je skenjan povredama,em sto nam ne treba takav igrac. Treba nam kec ili jaka petica. Ili cak cetvorka. Uglavnom , sve osim tripka :)
Možda da se vrati da bude ekonom :)
Трипко се жалио на интензитет тренинга док је био у Партизану, па онда кад је отишао нон-стоп има проблема са повредама. Зато што се док је Копривица радио, добро знало ко како и колико треба да тренира.
Ma dajte malo realnosti, pa Tripkovic je za Tepica daleke 1891. IZMISLIO KOSARKU. Tepic debil dao prve poene u top16 PROTIV sopstvenog tima, nevera!
Иначе, јуче сам причао са рођаком који ради на ВМА, каже да вам је Дуле у баш лошем стању.
Ja sam za tepica u partizanu. Mozda nije napadacki bitan,ali je u odbrani sasvim solidan, a i potreban nam je jos jedan igrac u rotaciji i na treningu.
Ма да, Тепић нема везе. Боље да игра Дало. Или ова тројица по четрдесет минута.
Stvarno, oterati Teparu što pre, da razigravamo Bezbradicu.
ja sam za tepića u timu, samo zbog pojačane rotacije i odmaranja bogdana. svi znamo da je zbog toga doveden, to dobro i radi, eno bogdan bleji na klupi svaki put kad tepara uđe lololo
Tepara kace razgoropadi ima da jebe i to snažno. Već će večeras malo da bocne Svetislava.
Je l' ozbiljno il' prozivaš?
Ako je ozbiljno, daj baci neki dodatni info.
ће думре
Đubre Austrijsko :)
Aj da jebemo Bavarce.
Ko igra kladzu, evo mu predlog. KLadze precenile Bajerna. Hendikep 8.5. IGrajte H2 i uzmite kintu. Nema trika da ce nas dobiju sa vise od 8 razlike.
Tj, pitanje je da li ce uopste da nas dobiju :D
SVETISLAVE
SVETISLAVE
DOĐI NAM DO KLUPE
DA TI GAŠIĆ
DA TI GAŠIĆ
STAVI GA U DUPE!
Nemojte karija grobara da dirate.
Добиће нас лагано двоцифреном разликом.
Хоће ли играти Милутинов?
JEBAĆEMO PEŠIĆA JER
http://www.youtube.com/watch?v=W4nQpL_N0hc
Igraju i Milutinov i Kinsi. Sanirane im povrede.