Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Svaka čast komšijama! Guze nam se celo drugo poluvreme ali nama nikako da se digne. Imali smo šanse al jbg nikako da iskoristimo. Nerealno su šutirali prvo poluvreme a mi odigrali očajnu odbranu i to je to. Ubili su nas. Iskoristili naš gust raspored, bili mnogo raspoloženiji, brži, agresivniji i pogađali sve i to je to. Ako ne dobijemo Bešiktaš biće jebeno ide nam niz mnogo teških utakmica. Inače kako sam načuo Tori Tomas je bivši igrač Partizana.
I dalje delimo prvo mesto idemo dalje. Sve je na nama.
Razočaravajuće, u najmanju ruku. Voleo bih da mogu da izvučem nešto pozitivno, ali jedino je Bertrans zaslužio prelaznu ocenu. Odbrana nije bila na nivou, prvenstveno zbog umora, ali želja je trebalo to da nadoknadi, uz pun Pionir.
Lučić me debelo razočarao, kao za njih da je igrao.
Šta je tu je, idemo dalje.
Jbg, moralo je jednom...Al verujem da je ovo samo slab dan...
Биће боље.
И пиздек од Милана ће поново сузе лити.
Ми смо ово још у петак изгубили. Наши уморни, они никад напаљенији.
Ova Zvezdina pobjeda je ista kao i mnoge pobjede Partizana zadnjih godina. Partizan se odlijepi, Zvezda stigne i stane, a ovi nakantaju. Tad se govorilo o Zvezdinom neiskustvu, sada to možemo reći za Partizan. Pobijedila je iskusnija i, što ne reći, u ovom trenutku bolja ekipa.
Људи, али дали су педесет поена за двије четвртине, колико ми нисмо имали среће толико они јесу. Контајте да смо преморени, да смо имали лош дан, или нам је неко зачарао руке, не губи се од цигана тек тако.
http://www.youtube.com/watch?v=jdOX_UUGeoQ
Ja i dalje tvrdim da smo bolji.Umor i onaj poraz od bamberga su učinili svoje.Ako tomas odlazi ovo je dobar dan ne loš.
И шта који курац качиш тај клип против ових идиота ? Опуштено људи, лига је наша.
Govedo od Milosavljevica bezveze uzima minute nekom kosarkasu.
Da, nisam vam rekao. U Partizan ovih dana stiže Nemanja Gordić, reprezentativac BiH, koji će igrati na poziciji pleja. Tomasu se već dugo traži zamena, na izlaznim vratima je dugo. Sad će konačno otići, tako da neće kidati živce više nikome.
маааа да, ми уморни, они имали среће, јесте важи.
имамо курац од тима и тачка. вестерман и лучић једино ваљају за клуб који претендује на позиције на које претендује Партизан.
Vesterman je jedan veliki kurac. Ja bih ga otjerao odmah!
Pa čekaj, i šta sad? Nećemo više da navijamo za njih? Za klub koji nam 12 godina uzastopno donosi samo titule?
Valjda su toliko kredita stekli kod nas navijača, da ih podržimo i kad ne ide. Sezona je duga, sačekajte da se završi, pa onda donosite sud.
Шта фали клипу?
Dobro, ne treba sad da ih lincujemo zbog poraza od cigana.
Realno, ovaj derbi smo izgubili u petak,a utakmicu od besiktasa smo izgubili pre pola sata.
Al sto da se potresamo, znali smo da nemamo velike sanse u EL, a sto se ABA lige tice, opustencija, cigani ce gubiti od kojekakvih zadrova,splitova, radnickih i tako tih, pa im na kraju ova pobeda nece znaciti nista.
Нико их не линчује, знамо каква је ситуација и колико се нема пара....и да изгубе све дербије до краја, боли ме курац, имају моју безрезервну подршку....из фотеље лолек.
Само не волим кад знам унапред да следи лоша сезона, то је све. Годинама уназад најлепше спортске тренутке сам доживео уз Партизан у евролиги, ове године га пушимо и то ми се не свиђа!
Ove godine i jeste predviđeno glancanje krajnika evropskim timovima, u cilju razvaljivanja sledeće. Kad bi se izborio top16, za šta još ima šanse, to bi bilo idealno! Ali je naglašeno pri ulasku u sezonu da i 0-10 u Evroligi nije strašno. Ej čoveče, mi imamo najmlađi tim u tom takmičenju!! Isto tako u ABA, gde smo evo prvi. Šta da smo mi krenuli kao Zvezda, takvi kao vi bi već pevali "zašto ćutite".
Evo Cedevita je večeras izgubila od Skoplja! Šta da smo to bili mi? Na krst ih bi razapeli.
Opušteno, pustite ih da rade, i idite u Pionir. A ne da serete ovde kako treba izbaciti pola tima.
E ako išta mrzim to je ovo da odjednom ne valja ovaj, ne valja onaj...
Ne valja onaj koji od početka prikazuje loše partije, to je Tomas a i Gordon od početka igra toplo hladno.
Lučić ima kredita podosta u ovoj ekipi, ovo je prva baš loša utakmica za njega i on odma ne valja?
Za Vestermana kažeš da je go kurac? Ček jes ti ikada pažljivije gledao košarku ili si samo pratio hoće li lopta u koš ili neće?
Stvarno me iznenađuju ovakvi komentari, poslije dvije loše utakmice odjednom niko živ ne valja.
Utakmica je kao što reče Gazimudo izgubljena u petak, ako iko misli da su oni poslije utakmice se svi istuširali i zaspali u pola 12, grdno se vara...