Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Vesterman je kurac. Tomas kurac od kurca.
Aj remac banuj ga, molilm te.
Evo iz uvodnog posta, na osnovu ovoga. Garant nema više od 18.
Svako ima pravo na mišljenje. Hoćeš to nešto promjeniti u organizaciji tima Partizana što ovde raspravljaš o klubu? Ne seri crno, ne seri. Nek ti imaš 150 godina iskustva iz fotelje.
Remac, pazi ko će ubrzo da ode iz Partizana.
Makarone misliš da će Vesterman uskoro iz Partizana? Ili možda Lučić?
Ako misliš na Tomasa sa tim mogu da se složim, čak i da misliš i na Gordona, donekle mogu da razumijem (mada igra toplo hladno, jedna dobra, jedna loša, dok Tomas igra loše od početka).
Tomas je otišao sine još posle Bamberga, dogovoreno je sa Gordićem, ne znam kad će mediji da objave. Nije mogao ipak da ne igra protiv Zvezde, čisto da menja Lea.
A ti ako planiraš da izbaciš Westermana, ti nisi normalan, i uopšte neću da argumentujem to. Kad bude rasterećen, pokazaće sav svoj talenat. Dečko poznaje košarku bolje nego iko u Partizanu.
Реално, Вестерман је најбољи тројкаш у екипи.
Томас мора да оде из Партизана. Не зна да шута, не зна да проиграва, нема висину. Па боктетвој, што си црнац, ако не знаш ништа?
http://media.tumblr.com/tumblr_m4ho84wF7c1qlcskz.gif
Pored Bertansa živog?
Ma biće nekih promjena, mora se nešto malo menjati ali za sad stoji da će Tomas 100% da leti, bar tako mislim.
Vesterman je lošiji trojkaš i od Anđušića i od Bertansa i od Lučića.
Tek na 4 mjestu u ovom timu je Vesterman.
Gordon jeste stranac a mi od stranca ovek očekujemo više al opet je 90-o godište i trudi se vidi se to u skokovima i zna da eksplodira ko protiv bamberga.Ne bi voleo da ga vidim da odlazi jer kada bi počeo da igra konstantnije bio bi prava zver od igrača.
Ne sviđa se ni meni al sam istovremeno oduševljen samom idejom da bi ovaj tim mogao da ostane dve sezone.Evo misli kad smo zadnji put sastavili dve sezone sa istim igračima a ovo je nadam se ta godina.Svaki igrač (sad mogu da kažem svaki ako je tomas otišao) je neverovatno talentovan i uz iskustvo koje će steći ove sezone za godinu dana će da kidaju.
Гордона оставити. Ово му је прва сезона у сениорској кошарци.
Нови плеј.
http://www.mondo.rs/s266517/Sport/Gordic_menja_Torija_Tomasa.html
Људи ова екипа је многоо млада. Јесте фали неко типа Божић, Кецман. Колико сам ове сезоне гледао утакмица Гордон дечко игра сасвим оке. Лео колико година има пружа оке партије. Па не може онда да одигра свих 40 минута. Томас лош, бежи и крије се од лопте као да није плеј. Лучић можда мало више узима на себе неке шутеве које не би требало, али добро. Највећи проблем је што буквално поклањамо лопте. И много скокова допуштамо под нашим кошем. Али опет кажем све су то клинци. Притисак на њих сигурно више утиче него код неких искусних играча. Што се мене тиче само нек' се боре као против Барсе или ЦСКА и биће све оке кад буде требало, а то је на крају сезоне.
Dobro koj vam je bre kurac, mnogo ste se razmazili vi. Gubili smo od njih i pre. Kakve veze ima bre. Jedino što ne valja jesu bivši plej Tomas i Gordon i to ne valja od početka sezone a Vesterman je klinac, mlađi je od gomile nas ovde koji vam je kurac da pljujete dečka. Ne može bre sve sam on je dete!
Kad se jedan igrač ispadne u odbrani lako je nanizati i druge koji moraju da preuzimaju a Gordon prečesto ispada kad god se bilo čija četvorka izvuče na distancu.
Lučić je bio loš ali jednom i on može da podbaci.
Oni su odigrali utakmicu sezone uz nerealan šut iz igre u prvom poluvremenu a mi odigrali očajnu utakmicu i opet smo u par navrata mogli da se vratimo al nije imao ko da prelomi i dve šanse da se vratimo na -6 nismo iskoristili. Šta je tu je.
Dolazi Gordić i to je dobro još četvorku da nabavimo pa da nastavimo po planu a to je jedno od prva tri mesta u ABA i plasman u EL.
Ovo su deca i još igramo bez najkomletnijeg beka kog imamo u timu, Bogdana. On je naš jedini bek koji je dobar u defanzivi i napadu.
Biće ovo Švicarska, biće zemlja snova :D
Mlad tim, perspektivan, izgubili jer su neiskusni i umorni. Izgubili bitku ali će dobiti rat, garantujem.
Kako nas uništi zvezda jebote! Koji slepci ovi naši ja ne verujem! Znači ima da pređem u cigane, jebeš mi sve! PU JEBEM TI PARTIZAN BUĐAVI CRKO DABOGDA, DABOGDA GA KUPIO MLAĐAN DINKIĆ I PRODO ČOVIĆU, NE BI LI OTPLATIO KREDIT ZA ONAJ FIJAT ŠTO JE KUPIO!
jbg skočko morao je da dođe i taj bolji život lolo
http://www.domace.serije.co.rs/userfiles/bolji%20zivot%201.jpg
Putuj u ciganiju
Jak si mi ti navijač u pičku materinu.
Ma sve bi bilo bolje da smo dobili onda CSKA i eventualno Barselonu. Ubije onakav poraz u glavu. Ne bi nam našli ravnog.