Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
А добро, мислим да је то буквално схваћено мало, није му баш спустио спустио, него више оно "нисам луд да крећем из почетка,ништа онда од свега, ај здраво"
Вама је ударни трио Богдан, Кинзи, Ловерњ, остали су епизодисти. Милосављевић је добар али далеко од кључног играча, одигра једну добру текму па га нигде нема. У задњем дербију смо вас једва дабили а тад смо имали и Шилба и Митровића, којих сад нема.
Зато не мислим да смо апсолутни фаворити, можда јесмо за нијансу, али не толико због ваших повреда него због умора, пошто тај ваш тројац се невероватно троши на свакој текми.
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201107/197403/zasto-ste-smorili-med.jpg
Iz ovoga se izvodi zaključak da je Milosavljević bio epizodista.
To što Milosav ne da na svakoj utakmici 15+ poena, ne znači da ne doprinosi u napadu, što se sada itakako vidi na terenu, drugo to je igrač koji igra najbolju odbranu u ABA ligi a i šire.
E da, blagi favoriti bi bili (CZT) da su trenutno svi igrači sa lakšim povredama fit (Kinzi i Tepić a i za Milutinova sam nešto čuo). U trenutnom stanju ne smemo da 'pretimo' nikome pa ni Radničkom i Mezi. Za ovaj kup ste veliki favoriti.
EDIT:
Inače dok ne dođemo u situaciju da igrač može da nam legne na klupu (50% LAL je povređeno) kao Bajnam što je uradio ne smemo da kukamo na povrede. :D
http://img.gawkerassets.com/img/19esyqw1zokqpjpg/ku-xlarge.jpg
samo bih prokomentarisao ovo:
mi smo vrlo lagano dobili megu, gledao sam uživo. imali smo potpunu kontrolu tekme, kad god se mega približila rutinski smo to održavali. mega je vrlo divlja ekipa koju možemo kad oćemo da dobijemo. + je gašić vodio tad
suma sumarum, možemo do finala lagano ali mislim da nas rimljani tamo dobijaju, osim ako dule nije spremio neko ludilo od taktike. da sam na duletovom mestu odmorio bih igrače, dakle bez ikakvog rezultatskog pritiska.
edit: brate čaveze ako si se ti primio na onakav trol... nemam reči :D
А одакле знам, видим да сте гробари стварно, напишем без трола икаквог нешто, што сам чуо, нападне ме 5 вас:) ко у стварности сте, 5 на 1 лололо
Лејскерси ме оборили на тикету, маму им јебем десетковану. Ето, доказ да никога не треба отписивати :)
Ovim si diskretivao sebe kao poznavaoca košarke i svaka dalja diskusija je bespotrebna.
Treće šta tebi nije jasno kod toga da Kinzi ima distorziju skočnog zgloba i da ne može da igra? Jesi drogiran ili šta?
Jeste sve je u brojkama i poenima, samo da nije.
Mi smo imali index korisnosti skoro za 20 veći od Cibone pa izgubili meč a ne dobili 15 razlike kako taj statistički podatak pokazuje. Dodaješ i oduzimaš ti brojke to je bitno kako da ne.
Fokuse brate mi smo tad imali Milosava, Tepića i Kinzija? Jesi ti svestan da ćemo protiv njih da igramo bez ove trojice? Jesi i ti drogiran brate?
a zaboravio si da je miloje trener? :D
Ljudi, protiv FMP-a ce da odigraju Bogdan i Zo po 20 minuta max, ta tekma ce se dobiti cisto jer je Gurovic na klupi i jer je to jos jedan cokijev tim.
Protiv mege, ocekujem jos manju minutazu ovih, pa ako se prodje, prodje.
Nema to veze sa strahom, realno su mnogo bolji od nas jer imaju pre svega 2 CENTRA (i sa nasim punim sastavom roknuli bi nam samo njih dvojica 30 poena), a da ne pricam o generalno duzoj klupi.
Voleo bih da nas izbaci mega (nema potrebe cak ni da ih pustimo, mogu da nas dobiju ovako osakacene), cisto da se ne bi ganci kurcili kako trazimo izgovore za poraze. Znam njihovu sortu, tih 10,15 razlike bi slavili ko da su oni 12 godina prvaci.
A ako vec kojim slucajem udjemo u finale, onda moramo da igramo jako, jer ako ih useremo sa ova dva ipo igraca, onda ce nam sami skidati gace kad bude trebalo.
Kup opustencija, mada vidimd a je i Dule shvatio da napokon imamo 10ak dana da se odmorimo za gostovanje u EL i sot je jos bitnije pripremimo za Siroki.
Thilma bih banovao zbog debilne izjave i zarbranio mu da zalazi u podforum "sport".
Brate još ne verujem šta je napisao.
http://i.imgur.com/zZjRtwg.png
Problemi sa Sasom se povecali. Ameri (njegovi menadzeri) traze da u ugovoru postoji klauzula za izlaz u slucaju ponude iz NBA lige. -.-
Pa oni se nadaju da ce moci da zabode neki ugovor u NBA (pa makar i desetodnevni) jer ce mu to biti preporuka za dalje. A pare koji oni uzmu od tog desetodnevnog su nekoliko puta vece od kinte koju ce uzeti ako ostane kod nas do kraja sezone. Oni ne navijaju za Partizan, jbg.
Jaru drka kurac po kragujevcu a mi nemamo centra
Jaru drka kurac po kragujevcu a mi nemamo centra
Jaru ne moze da igra za nas jer je rok za transfer igraca iz ABA lige prosao. A to nam je ipak glavno takmicenje.
Brate, da su menadzeri glupi pitao bi se tu Sasa sve. Al posto u njihovom ugovoru postoji recimo klauzula " ne sme da igra ispod toliko i toliko dolara bez saglasnosti menadzera" onda moze Sasa da im titra jajca da ga puste
Ma nema kurca od Pavlovića kad do sad nije potpisao neće ni da potpiše.
ohohoho, oce kurca
http://prntscr.com/2q6eyb