KK Partizan

1. Dangu na leto pod obavezno dovesti u KKP. I Radovića ako može.

Dangubic je 99% nas na leto. To je valjda dogovoreno jos letos. a i pre par nedelja odbio cokijevu ponudu koispicke

Sa druge strane, Jokic je 99% FMPov od sledece sezone.

O Vardi ne mastajte, ne moze da igra za nas u ABA ligi, a i nece ga sigurno Radnicki pustiti kod nas pred pocetak superlige.

A sto se Pavlovica tice, pustite vi gane da seru o njegovoj zapustenosti, decko je u formi, trebace mu neko vreme da se uklopi u sistem i to je to.
    Al isto tako ne zaboravite da on moze da igra u EL tek od 3. marta (dakle propusta Zalgiris tamo i Galatu ovde). Bice on do tekme sa realom u gostima ZVER.
    A sto se ABA lige tice, sad nam dolazi Siroki, ocekujem da ce vec tu uzeti 15-20 minuta, a ne zaboravite i sve treninge koje ce imati.. Ako se kaze da mu je potrebno 15ak dana da se uklopi, on ce vec u drugoj tekmi ABA lige biti spreman. A posle samo bolji i bolji.

2. A u drugoj tekmi u ABA ligi se bavimo očuvanjem životne sredine, odnosno reciklažom.

3. jebote čitam ovaj tekst i vidim da je leo već kidao ligamente na drugom kolenu. JEZIVO! bojao bih se da stojim posle takve dve povrede, a kamoli da igram profesionalnu košarku o.O

4. Da li protiv Žalgirisa igra Tepić? Valjda je prošla povreda.

Nemamo neke šanse tamo, sudeći po našaj istoriji gostovanja Žalgirisu, ali nikad se ne zna, ako smo Lokomotivu zamalo pobedili sa tri igrača, što ne bi i ove sa tri i po, ako Tepić bude igrao naravno.

5. Dangubić je letos s Bogdanom bio gost kod Duleta u Herceg Novom 10 dana, tako da kontam da je tad sve dogovoreno i da je od leta naš, isto kao i Murić. Uz ove koji ostaju, to je praktično kompletirana spoljna linija.

6. Crvena konjeva mas'
    Da li protiv Žalgirisa igra Tepić? Valjda je prošla povreda.

Upitan je Tepic, ali i Kinzi. Mada mislim da ce Kinzi igrati, a za Tepu nisam siguran.
    Ovo kolo imamo dobre ostale tekme, i ako dobijemo Zalgiris, vracamo se u trku za prolaz. Mada, i sa kompletnijim sastavima smo gubili i laksa gostovanja, tako da se ne nadam previse.
    Smorcina je sto Zalgiris ima krompir za sad, a sigurno da znaju da ako nekog mogu da pobede to smo mi ovako kljakavi. Bice nalozeni maximalno..
    A koliko znam, ni Dule ne ide tamo..

7. isto kao i Murić

Muric je trebao da dodje pred pocetak TOP 16,ali je gazda coki poslao duplo vecu ponudu Krki od Partizanove. I naravno, Krka bila iz fazona "kad vec pustamo igraca, bar da uzmemo vise para". Muric takodje odjebao cokija (iskreno se brinem za njegovo mentalno zdravlje, toliko odbijanje nije zdravo) ali nije uspeo da nagovori glavesine iz Krke da prihvate ponudu KKP.
    Zato Muric dolazi na leto.

A ovo za Dangubu se lepo setio Mlatoni. To samo jos vise povecava procenat da Dangubic prelazi u KKP na leto.

8. Ja isto nešto sumnjam u pobedu nad Žalgirisom, ali nije me preterano ni briga.

9. Kinsi budala: http://instagram.com/p/kPLn0iEg4F/#

I am so thankful to be apart of this team and loved by so many people ..The love is real #Partizan

10. Tepić će igrati gotovo sigurno ali Kinzi teško, neće da rizikuju sa njim. Bez Kinzija nije realno da dobijemo bilo koga u EL na gostovanju.

11. Сад би нам пуно значио Ђекић. Штета што смо га се тако лако отарасили.

12. Pa ako cemo vec o onima kojih smo se otarasili, vise bi nam znacio Gordic nego Djekna. Djekna je pickica, a nama treba ili plej, ili sirovina pod kosem. A pod sirovina mislim na 3 kubika coveka.

13. Шта ће нам Гордић? Ем је странац, ем нам треба неко да одмори Ловерња, а Ђекић би могао да се спусти и на петицу ако би затребало.

14. Daj Truce, Djekna na petici.. Stvarno?
    Evo vec zamisljam Djeknu kako se gura (citaj "ga gura") sa Bobijem, Katicem, Vardom...

15. OOOOOO ĐEKNA VRATI SE, OOOOOO ĐEKNA VRATI SE OOOOOO ĐEKNA VRATI SE
    ĐEKNA ĐEKNA VRATI SE OOOOOOOOOOOO

16. Ма зајебавам се, кој' ти је?

17. Ја се сећам једини пут кад сам гледао Ђекну да игра, ушао је, после секунд и по бацио циглу са тројке и Дуле га одмах извадио напоље. Лик је мајстор свог кова.

18. Ako se obraćaš meni i ja se zajebavam jer znam da se i ti zajebavaš, a i raspoložen sam jer je došao Pavlović a Đura izgleda napustio FKP. A ako se obraćaš Gmudu, jbg upecao se čovek jer te smatra ozbiljnim čovekom lolo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.