Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
I Stimca su nam dali. Hvala im.
Ne dao nam Bog da je Zapata optimista! Samo nek mrači!
Хе хе хе, е а забавно вас је читати :))))))
Dosta znači kalibar Pavlovića za samopouzdanje ovih mlađih, ovaj lik ima onaj tipični američki pristup - vidim rupu OPAAAA IDEMO PRODOR! i to je ono što nam treba.
Ma daj bre, kakav Pavlović, polovan igrač sa pivskim stomakom koji je došao da bude prvi u selu jer nije mogao da se istakne u gradu i da muva pičke po splavovima Lebronovim BMW-om.
Ne znam ljudi za tog Pavlovica. Hoce li Srbiji biti bolje? Hoce li mu svinja pocupati ligamente? Da li nam je potreban sada kad je kup prosao? Da li ce nas pustiti neko u EL sa njim?
Nisam siguran.
U pravu ste.
Pička jedna američka prodana.
Pavlovića retko ko može da čuva 1 na 1 kad on krene na ulaz pa lako pravi višak. A kad krenu da ga udvajaju on vrlo lako pronalazi centre pa su čak i oni bili upotrebljivi u napadu večeras. E sad nama je problem što nemamo četvorku koja širi pa on neće moći zbog prepunog reketa uvek da napada tako, međutim kad se Berta vrati i kad bude igrao na 4 imaće gomilu prostora pre svega on i Kinzi a onda i Bogdan.
Ta streč četvorka nam fali od starta sezone, Žo sve više izlazi na pop i šutira sve češće, takođe i pogađa sve češće al nije to to jer i dalje retko izlaze na njega. Kurac će neko Bertansa da ostavi samog na šutu za tri.
Polako da se skupe svi i da se uigraju i biće to sve mnogo, mnogo bolje.
DULE BACA ČINI MRŽNJE NA DZONIJA
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/ralph_fiennes_as_lord_voldemort_7.jpg
Mislim da nas nece pustati u EL zbog njega. On nikad nije igrao u EL i nema prijatelje tu, jedino moze da nas pusti Buducnost jer se tamo afirmisao. A i radonja je iz buducnosti,pa nas mozda pusti i on.. TO JE TO! KAD OSVOJIMO TITULU, PUSTIO RADONJA ZBOG PAVLOVICA!
p.s. Imao je Pavlovic i promasaja, al je odigrao odlicno s obzirom da je prvi put na tekmi.
U odbrani pogotovo, ima covek osecaj da cita igraca, 2,3 banane je lupio onako kulturno.
Polovan igrac. Znas sta je Jaka za njega. Jaka je prospekt za Bilbao.
Da se kaze i ovo. Licno sam video, doduse daleko sam bio, nisam video sta je rekao, al ovo prenosim od onih sto su bili blizu :)
Debeli polovnjak iz NBA.
Inace juce sam saznao da je Bertansu Dule odsekao prst.
http://youtu.be/3A6jVHzhZnk
lololo, OVO na pocetku klipa, malo crno... TO UME DA PRICA JEBOTE!
Nije mi jasno ovo 12 godina. Valjda 15.
Umesto što likujete posle našeg poraza, smatram da biste trebali polako da počnete da licitirate sa koliko poena gubite za vikend. Džonatane Kvak, moj ti je prijateljski savet da čuvaš zdravlje i da ne gubiš dodir sa realnošću. Osvojićete veliku kurčinu ove godine. Ne bih vas više zadržavao.
Uh, cekam taj 16. mart ko ozeblo sunce. Smao zbog ovoga sto si napisao ce nam biti bar 50% lakse u napadu. Sa petorkom Bogdan/Tepic, Kinzi, Pavlovic, Bertans i centar, moze da se igra SVE. Jer kad Berta izadje iz reketa, moci ce da se probija i da se ostavljaju lopte centrima (jbm li ga, valjda ce davati koseve kad su sami, danas ga munuo gagula lolo). A da ne pricam o petorci sa Zofrijem na centru, gde ce bukvalno svih 5 igraca moci da sutne za 3.
Fali nam trenutno plej, i to mnogo.. Ne verujem da rade na dovodjenju istog, pogotovo jer mora biti domaci da bi nam znacio nesto.. U svakom slucaju, NA KRAJU, opet cemo mi pobediti.
Nek neko bukmarkuje ovaj post gore čisto da se sprdamo kad dođe kraj sezone lololo
Hvala ti na prijateljskom savetu i jos jednom si pokazao ono sto pricam sve vreme, da ste divni ljudi, jer koliko bi protivnickih navijaca doslo da podeli tako divan savet.
Ne likujemo zbog vaseg poraza, jer znamo da ste izgubili zbog spasa srbske kosarke. Bravo.